RENAŞTEREA CONŞTIINŢEI LEMURIENE

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Despre Lemuria și Telos



       Lemuria a fost leagănul unei civilizații luminate pe această planetă. A fost o epocă în care perfecțiunea, abundența și frumusețea se regăsea pretutindeni pe pământ. Acest magnific paradis a existat de milioanele de ani până la căderea conștiinței în a patra epocă de aur. Lemuria a fost „Patria Mamă” care a asistat la eventuala naștere a multor alte civilizații.

       Cea mai mare parte a giganticului continent al Lemuriei se află acum sub Oceanul Pacific. Coasta estică a acesteia unde s-a extins până în California și o parte a Columbiei Britanică din Canada, în timp ce frontiera sa de vest includea câteva terenuri în Oceanul Indian și Madagascar. Insulele Hawaiiene, Insulele Paștelui, Insulele Fiji, Australia și Noua Zeelandă sunt rămăşiţele vizibile ale acestui minunat continent pierdut.

       Odată cu căderea a venit şi o scădere treptată a vibrațiilor de conștiință a minunatei rase  lemuriene și a tuturor celorlalți care trăiau pe planetă. Densitatea celui de-al treilea nivel dimensional a adus divergențe de ideologii, războaie și devastări pe care ni le putem imagina cu ușurință.

       Chiar înainte de distrugerea continentului lor, lemurienii și-au folosit cunoștințele în stăpânirea energiei, a cristalelor, sunetelor și vibrațiilor pentru construirea unui oraș subteran imens unde cultura și înregistrările istoriei pământului antic au fost păstrate. Au folosit o cavernă de cupole foarte mare existentă în cadrul Muntelui Shasta, pentru a-şi ridica noul lor oraș pe care l-au numit TELOS: "Comunicare cu Spiritul".

       Astăzi, frații și surorile noastre lemuriene și-au recăpătat complet nivelul al cincilea dimensional de lumină și conștiință. Ei au recreat cu succes un paradis plin de magie și minuni unde stă pacea și armonia. Aproape un milion și jumătate de locuitori ai acestui oraș minunat prospera în această libertate totală de interferențele, de orice fel. Telos este considerat sediul central al procesului Ascensiunii de pe planetă.




       Muntele Shasta, este muntele cel mai maiestuos şi este situat în nordul Californiei, lângă granița cu Oregon. Într-o zi senină, acest con vulcanic stă ca o bijuterie albă și poate fi văzut de la cel puțin o sută de mile distanță. Această gamă excepțională este considerată ca fiind unul dintre cele mai sacre situri de pe planetă.

       Muntele Shasta este punctul de intrare al Grilelor-Luminoase pe această planetă, unde cea mai mare parte a energiei provine mai întâi din nucleul Galactic și universal, înainte de a fi diseminată către alți munți și în restul rețelelor. Este o sursă mistică de energie pentru pământ.

       Acest munte măiestuos este casa multora dintre lemurienii de azi care sunt supraviețuitori ai scufundării continentului lor în urmă cu 12.000 de ani. Ei, de asemenea, sunt acasă, în multe ramuri ale Frăției Luminii.

       Oamenii vin din toată lumea pentru a vizita acest munte special. Unii, în căutarea viziunii spirituale, în timp ce alții, caută doar frumusețea naturală a acestei regiuni alpine unice.

       Muntele Shasta este, de asemenea, un teren anual de întâlnire pentru cei care doresc să se cufunde în învățăturile date de frații noștri Telosieni, în scopul de a ajuta fiecare individ să-şi manifeste potențialul uman cel mai deplin și pentru trezirea în conștiința lui Hristos.


Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian Worldwide

Scopul acestei organizații non-profit este de a trezi umanitatea la Conștiința lui Hristos și de a ajuta reînvierea inimii lemuriene şi a conştiinţei iubirii de pe planetă. Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care iubirea universală unește toate rasele și națiunile într-o singură familie, o lume plină de pace și armonie veşnică în fiecare zonă a planetei.

Timpul destinat creării acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, toată lumea are o posibilitate crescută, precum și responsabilitatea de a deveni unul cu Sinele Superior și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.

Fundaţia ajută activ persoanele care doresc să promoveze aceste învăţături. Ea facilitează comunicarea şi stabileşte punţi de lumină între indivizi şi grupurile Telos din întreaga lume. Asistarea grupurilor Telos pentru crearea unui cerc curcubeu de iubire, lumină şi armonie în jurul planetei, un exemplu de unitate între toate tările din lume.

Pentru a ajuta la această dezvoltare, Fundația Telos răspândește învățăturile primite de la frații și surorile noastre Lemuriene. Învățături transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.

Citat din Telos, Volumul 3:
„Noi, Maeștrii Luminii, oferim prin învățăturile simple din aceste cărți, toate cheile de care veți avea nevoie vreodată pentru a ajunge până la Înălțarea voastră, cu Ușurință, Graţie și Minune”

..publicat pe http://www.telosinfo.org/site

Traducere  Suzi Mirea


Susţineţi printr-o DONAŢIE această activitate a lui Suzi Mirea pentru timpul acordat acestor lucrări necesare tuturor în aceste vremuri de transformări planetare! Butonul „DONATE” în dreapta paginii fiind activ!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

CONTRIBUIŢI CU O "DONAŢIE" DE LA "INIMĂ-LA-INIMĂ"

Susţineţi printr-o DONAŢIE această activitate a lui Suzi Mirea pentru timpul acordat acestor lucrări necesare tuturor în aceste vremuri de transformări planetare! Butonul „DONATE” în dreapta paginii fiind activ!

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea Constiintei Lemuriene!