RENAŞTEREA CONŞTIINŢEI LEMURIENE

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

CELE ŞAPTE FLĂCĂRI SACRE


Aurelia Louise Jones




       Este onoarea şi privilegiul meu să dedic această carte tuturor Maeştrilor Înţelepţi din această ierarhie planetară şi întregul spirit al Marii Frăţii Albe. Acest material este publicat ca un tribut ales şi în recunoştinţă profundă pentru Maeştrii Ascensionaţi, în neobosit Devotament, răbdare, dragoste, şi determinare în a ajuta, în asistarea fiecăruia dintre noi, individual şi a întregii omeniri de pe Pământ pentru a trece dincolo de noaptea lungă şi întunecată în care noi toţi am suferit atât de mult timp. Această bogăţie de informaţii şi înţelepciune pe care Maeştrii le-au împărţit cu noi, mai ales în ultimii 100 de ani, care cu adevărat ne-a pregătit pentru marea trezire, şi are loc chiar acum Înălţarea Pământului şi a omenirii. De asemenea, dedicăm această carte în recunoştinţă pentru Adama, Ahnahmar şi Frăţia Lemuriană de Lumină din Telos, care au păstrat Flacăra Înălţării şi care arde luminoasă să facă acest lucru, până când vom obţine suficientă maturitate şi măiestrie, ca rasă, să-l facem pentru noi înşine.


       Recunoştinţă

       Doresc să-mi exprim recunoștința profundă față de toți prietenii mei din întreaga lume care au sprijinit munca mea și apariția misiunii Lemuriene. De asemenea, mulțumesc diverselor edituri pentru realizarea materialelor Telos, în propriile lor țări și limbi.

       Îmi exprim recunoștința profundă pentru membrii Telos World Wide Fundația din Montreal, care au lucrat neobosit la crearea structurilor care trebuia să fie pregătite pentru extinderea uriașă a conștiinței umane care se așteaptă să aibă loc între acum, și anul 2012. Mulțumesc în special Liniei Ouellet, președintele fundației, care și-a oferit voluntar timpul, şi multe ore pe săptămână în ultimii patru ani, pentru a asigura succesul și continuarea activitaţii, și rolul Fundației Telos World Wide este destinat să realizeze la nivel mondial, pe măsură ce omenirea se trezește la potențialul lor divin.

       De asemenea, doresc să-i mulțumesc lui Gaston Tempelmann, președintele Telos-France, care lucrează, să coopereze și să pregătească extinderea misiunii Lemuriene în Franța și Europa, acum și în anii următori.

       Fără toate, acele miracole ale iubirii care se manifestă acum prin intermediul reconectării cu familia noastră telosiană și pregătirea pentru apariția lor printre noi, nu ar fi putut avea loc în modurile minunate în care se desfășoară în prezent. Aceia dintre noi care sunt ferm angajați în această lucrare se simt din ce în ce mai tangibil în acceptarea iubirii și a sprijinului lor constant. Pentru voi toți, îmi exprim cea mai profundă recunoștință și prietenie veșnică.

       Este bine indicat pentru mine să menționez învățăturile Maeștrilor Înțelepţi canalizat prin Geraldine Innocenti între anii 1950 și 1959. În timpul acela, Geraldine, flacăra geamănă a Maestrului El Morya, a acoperit aproximativ 15.000 pagini originale ale dictării de la mai mulți Maeştrii Ascensionați prin Podul până la dispensa Libertate. Abilitățile sale de canalizare au fost remarcabile! Maeștrii Ascensionaţi au adus omenirii o mulțime de informații și înțelepciune prin abilitățile lor, dotate. Învățăturile date prin mesagerii Guy Ballard și Geraldine Innocenti în prima parte a secolului XX sunt într-adevăr UNUL. Ei nu pot să fie separaţi deoarece provin de la aceeași sursă, completându-se reciproc. Unele informații din această carte, cum ar fi descrierea diferitelor retrageri, vin de la învățăturile eliberării prin, Podul până la dispensa Libertate.


       Prefaţă

       În Lumina și Iubirea Creatorului nostru, vă salutăm astăzi. Este multă bucurie în inimile noastre pe care vi le aducem la cunoștința despre Focurile Sacre. Materialul de aici vă oferă o oportunitate de a vă spori înțelegerea dintre Maeştrii Ascensionaţi şi învățăturile lor. Pentru aceia dintre voi care vă vor acorda vibrația fiecărei raze și a fiecărui maestru, veți iniția în conștiența voastră o experiență personală cu Chohanii și Frăția care servește acea rază, si care vă vorbesc direct în inimă.

       Vă sugerăm, prin urmare, de fiecare dată când începeți să citiți acest material, într-un moment de liniște, intră în camera secretă a inimii tale pentru o cerere personală, o experiență cu maeștrii care servesc raza pe care o contemplați. Nu  ezitaţi să cereţi vindecare, cunoaștere și înțelepciune sporită. În timp ce citești fiecare capitol, vei simți prezența Maeștrilor și vibrația acestui lucru, acelei  raze speciale. Acest lucru vă va oferi ocazia de a dezvolta o relație personală cu diferite ființe ascensionate, permițându-vă să le cunoașteți mai profund.

       Noi, ne oferim ca mentori și ghizi în trezirea voastră. Noi toți vorbim cu voi în paginile acestei cărți suntem membri ai unei familii mari de Lumină care vă iubesc atât de mult. Fiecare pas de trezire, prezintă un prilej de bucurie și de înțelegere, care este de neegalat în evoluția voastră. Se deschide pentru tine o uşă în propria ta măiestrie și un loc pentru tine în continuă expansiune în cadrul unui consiliu de energie tot mai extins care conduce Pământul prin propria-i trezire și înălțare.

       Mulțumesc Aurelia, pentru că ţi-ai pus întreaga minte, inima și sufletul în acest proiect.

Suntem Saint Germain, Adama și Judecătorul
Channelled de Catherine Gardner de pe Muntele Shasta

       Adama, ne vorbeşte cât de important este să lucrăm zilnic cu -



       În acest moment, vreau să vă dau o scurtă trecere în revistă a celor şapte raze majore. Ar fi foarte benefic pentru fiecare dintre voi să vă concentraţi în fiecare zi asupra energiilor unuia dintre cele şapte raze majore care inundă planeta din Sursa Creatorului în fiecare zi. Toate energiile celor şapte raze inundă planeta zilnic, dar în fiecare zi a săptămânii devine o rază predominantă.

       Lucrul cu cele şapte raze, în acest fel vă va ajuta, într-un mod foarte profund, pentru a echilibra energiile celor şapte raze în fiecare dintre chakrele voastre de-a lungul vieţii tale şi vă va aduce mult mai mult echilibru şi graţie. În procesul de ascensiune şi iluminare, toate cele şapte raze majore şi, ulterior, cele cinci Raze Secret, trebuie să fie echilibrate şi însuşite pentru a trece la o mai mare înţelepciune şi măiestrie în viitorul vostru cosmic.

       În Telos, lucrăm mult mai eficient în fiecare zi prin amplificarea în inimile şi mintea noastră în activităţile noastre zilnice, energiile specifice din fiecare zi a săptămânii. Noi vă invităm să experimentaţi acest lucru. S-ar putea să fiţi plăcut surprins să descoperiţi cu mult mai eficient, cum energiile sunt amplificate şi modul cum acestea vă ajută.


Duminică, este amplificată Raza Galbenă a Înţelepciunii

Iluminare şi Mintea Lui Dumnezeu


       Concentraţi-vă pe Mintea Lui Dumnezeu zilnic în toate lucrurile, dar mai ales Duminică. Mintea Divină se va deschide în propria voastră minte spre întelepciune şi în continuă extindere. Adevărata înţelepciune vine întotdeauna din minte, de o mai mare perspectivă şi conştiinţă. Pe măsură ce îmbinaţi asta, mintea divină cu a ta, începi să iei decizii şi să îţi conduci viaţa în moduri în care vă vor aduce o mai multă uşurinţă şi mai multă satisfacţie.


Luni, este amplificată Raza Albastru Regal

din Voinţa Lui Dumnezeu


       Concentraţi-vă pe Voinţa Lui Dumnezeu pentru viaţa ta prin predare totală la acea Voinţă Divină, indiferent de ceea ce împrejurările prezente actuale, par a fi. Aceasta este cea mai rapidă modalitate de a câștiga măiestria și libertatea voastră spirituală. Pe măsură ce vă aliniați la Voința Lui Dumnezeu, veţi observa că viața voastră se va manifesta în mai multă armonie. Lăsați-vă mintea, corpul și sufletul în fiecare zi, în acea energie și, în curând, veți culege multe beneficii.


Marți, este amplificată Raza Roz-Trandafiriu

Iubirea Divină a Lui Dumnezeu


       Concentrați-vă pe transformarea și influența vindecătoare a energiilor iubirii divine. Iubirea este liantul care creează, transformă, vindecă și armonizează toate lucrurile. Luați timp în viața voastră pentru a o inspira și a fuziona cu această Flacără a Iubirii Divine, cheia spre puterea multiplicării și toate lucrurile bune pe care le dorești. Pe măsură ce vă îmbinați cu această Flacără într-o măsură mai mare, limitările încep să se dizolve și tu devii stăpân al destinului tău.


Miercuri, se amplifica Raza Verde Smarald

Flacăra divină a Vindecării

Precipitarea și Abundența.


       Concentrați-vă pe energiile vindecării divine în toate aspectele vieții voastre. Aceasta este o echilibrare și energia liniștitoare care vă va ajuta să aliniați multe distorsiuni pe care le-ați creat în viețile voastre. Invocați și vizualizați această lumină radiantă verde de vindecare lichidă în toate zonele în care este necesară transformarea. De asemenea, Raza Verde guvernează legile abundenței și prosperității. Invocă, de asemenea, Flacăra Verde Smarald pentru a deschide calea pentru manifestarea și precipitarea tuturor lucrurilor fizice şi dorințele spirituale.


Joi, este amplificată Raza Aurie

a Flacării Reînvierii


       Concentrați-vă pe energiile acestei Flăcări pentru reînvierea și restaurarea voastră, moștenirea divinității. Sunteți o ființă divină care trăiește viața umană și învățând aceasta. Pentru că ați rătăcit în conștiință, divinitatea voastră a fost acoperită. Invocaţi și fuzionați cu energiile purpurii și aurii ale Flăcării Reînvierii, voi veţi începe reînvierea în toate darurile și atributele divinității voastre. Împreună cu FlacăraViolet, această flacără minunată vă pregătește pentru ritualul final al Înălțării, care este scopul principal al multiplelor voastre încarnări pe această planetă.


Vineri, este amplificată Raza  Albă - pură strălucitoare

din Puritatea Flacării Înălțării


       Înălţarea este căsătoria alchimică sau unirea divină de om-sine cu Prezenţa Eu Sunt, prin procesul de purificare a tuturor calificărilor necorespunzătoare ale Lui Dumnezeu, energie a multor încarnări. Concentraţi-vă pe purificarea şi curăţirea negativităţii, credinţe false, atitudini şi obiceiuri proaste care blochează manifestarea cuvântului înaintea măiestriei spirituale. Umpleți câmpul auric și fiecare celulă din corpul fizic, mental, emoțional și eteric cu această flacără pur-albă a înălţării. În meditația voastră, faceţi asta cu toate razele. Este esențial pentru progresul tău spiritual.


Sâmbătă, este amplificată Raza Violet

Penetrare în Transmutare și Libertate


       Sâmbătă, concentrați-vă asupra numeroaselor tonuri și frecvențe ale Flăcării Violete care este cel mai magic. Flacăra Violetă aduce frecvența schimbării, alchimiei, libertatea de limitări, redevențe, diplomație, confort și multe altele. Când îți umple câmpul auric și inima ta, cu minunile acestei Flăcări, frecvența ei va începe curățarea obstacolelor din viața ta, și karma care împiedică calea către realizarea puterii tale. Folosește Focul Violet cât de mult poți în fiecare zi, dar mai ales sâmbăta când această rază este amplificată într-o manieră mai mare și va servi mai bine. 

       După cum vedeți, dragii mei prieteni, toate razele sunt importante. Nici una dintre ele nu poate fi neglijată și pusă deoparte. Toate acestea lucrează împreună într-o armonie perfectă pentru a ajuta la refacerea sufletului tău și a paradisului pierdut. Realizare de sine și măiestria de Dumnezeu provin din aplicarea diligentă a acestor flăcări. Sunteți "responsabilul" şi arhitect al vieții tale. Aceste flăcări nemuritoare și veșnice ale Lui Dumnezeu va lucra pentru tine, ca și când voi lucrați cu ele. Nimeni nu poate interfera cu voința ta liberă și nimeni nu o poate face pentru tine. Progresul spiritual este prezentat ca urmare a aplicării zilnice a Legilor Lui Dumnezeu, energiile Lui Dumnezeu prin cele șapte raze principale și curățarea karmei și corpului emoțional.


În fiecare zi, este foarte important să vă alocaţi
timp pentru a vă face munca spirituală.


       Invocarea flăcărilor sacre şi atributelor lor permit deschiderea canalelor pentru o înţelegere mai profundă a legilor cosmice. Respiraţi, invitaţi şi completaţi-vă cu aceste energii minuate. În meditaţia voastră, conectaţi-vă la energia acestor flăcări, contactaţi Esenţa Divină şi ghizii, aplicând cu sârguinţă ceea ce este prezentat pentru tine. Căutaţi să ridicaţi vălul iluziilor muritoare şi să vă reconectaţi cu magia şi puterea intenţiei originale a Lui Dumnezeu pentru călătoria voastră veşnică într-un scop mai mare al destinului. Asistenţa noastră este, de asemenea, disponibilă pentru a vă întreba; o rugăciune simplă, o cerere din inima ta ne aduce în câmpul de forţă instantaneu ca răspuns la apelul tău.


Cel care încorporează LEGEA UNIVERSALĂ
- Judecătorul


       Aurelia - Este o mare onoare și privilegiu să prezint poporului Pământ "Judecătorul" prin scrierile mele. Permiteți-mi să explic în câteva cuvinte înțelegerea mea despre cine este. În ultimele săptămâni, cu ajutorul lui Catherine Gardner, care este pe deplin clarvăzător și claraudiţie, am avut ocazia și beneficiul primirii în vizită și instrucțiuni personale de la ființa care, în toate universurile, este cunoscută ca "Judecătorul."

       El a explicat că El este Întruchiparea LEGII. El este Legiuitorul, care vede, şi pentru ca Legile Universale să fie onorate şi respectate în mod explicit, prin dragoste şi prin predare în Voia Lui Dumnezeu, de dragul menţinerii Unităţii, Păcii şi Armoniei pe tot parcursul şi în toate universurile. El întruchipează, de asemenea, şi Cunoaşterea şi Înţelepciunea. El călătoreşte de la univers la univers, de la galaxie la galaxie şi de la planetă la planetă, în special în locuri unde există o anumită dispută cu suflete rebelice care, prin neascultare, s-au separat de ierarhiile universale şi planetare şi provoacă disonanţă pe planeta lor. Rolul lui este să investigheze ceea ce se întâmplă şi să ia deciziile necesare pentru o restabilire a Ordinii Divine.

       Deşi pe Pământ "voinţa liberă" a fost un experiment, el vizitează planeta noastră din când în când pentru a evalua situaţia şi progresul omenirii; adesea, el îndepărtează de la planetă acele suflete care refuză, după viaţă, să trăiască în inofensitate şi iubire. Până în prezent, identitatea lui nu a fost dezvăluită niciodată celor care intră în încarnare în cea de-a treia dimensiune, dar el este bine cunoscut de cei spirituali, ierarhia care guvernează lucrările planetei noastre. În acest moment al Înălţării Pământului, el este aici din nou pentru a evalua progresul omenirii, pentru o direcţie planetară în ierarhia pentru administrarea justiţiei, pentru a autoriza disciplina anumitor suflete de la această platformă de evoluţie.

       În timp ce lucram cu sârguinţă pentru a respecta termenul limită pentru finalizarea acestei cărţi pentru publicare, am simţit prezenţa lui cu mine, aproape în mod constant, ca un tată iubitor, susţinând în mod direct eforturile mele şi nivelul meu de energie. Într-una din conversaţiile noastre, el a oferit să dea un mesaj umanităţii prin această scriere, în care sunt privilegiată să prezint multă recunoştinţă pentru această binecuvântare.


       Judecătorul Vorbește

       Salutări, copii ai Pământului! Este prima dată când mă fac conștient cunoscut locuitorilor de pe suprafața Pământului. Sunt într-adevăr recunoscător pentru această ocazie de a împărtăși cu cititorii acestui material, nu numai dragostea și înțelepciunea mea, ci, mai presus de toate, a mea energie care fortifică pe aceia care, prin ascultarea lor față de Legile Universale, se vor conecta cu inima mea.

       Înțelegeți că aceste legi nu există doar pentru a vă deranja; ele au un scop important. Fără ele, universurile ar fi locuri de mare haos. Aceste legi, de care trebuie să vă familiarizați, sunt ceea ce ține totul în cosmos şi care rulează fără probleme, planete armonioase și abundente și umaniste trăind fără limite, în pace, dragoste și frăție adevărată. Ascultarea față de aceste legi vă păstrează "liberă karma" și LIBERI să vă bucurați de încarnările voastre ca fiind ființe divine, fără traume, durere, abuz și haos pe care îl experimentați pe suprafaţa Pământului.

       Când oamenii de pe Pământ, cu mult timp în urmă, au decis pentru a pune deoparte iubirea și înțelepciunea ierarhiei spirituală binevoitoare și înțeleaptă pentru a trăi viața fără restricții, a denaturat conceptul al "liberei voințe", cererea a fost acordată de Dumnezeu ca un experiment pentru om. Folosirea abuzivă a "liberului arbitru" a devenit rapid legea pământului, și cei care au avut agendă de auto-deservire a preluat și te-a înrobit în mai multe moduri decât vreţi să știți. Acest lucru a dat naștere, după cum știți, unei lumi de durere, violență, războaie, ignoranță, îndatorarea karmică și toată umanitatea a suferit şi a trăit în mizerie încă de atunci.

       Voi toți vă doriţi să trăiți într-o lume a Iubirii și a Luminii; dar este important pentru tine să fii conștient de faptul că în tărâmurile Iubirii și Luminii există structuri și reguli stricte pentru toată lumea şi care trebuie să urmeze în mod explicit pentru a menține armonia, frumusețea și perfecţiunea. Aceasta este singura cale prin care statutul "paradis-cum ar fi" pe care îl numiți rai poate exista. Raiul nu este un loc unde să te duci, dragilor, este o stare de conștiență pe care tu o ai şi poate îmbrățișa și crea pentru tine în orice moment, chiar și în dimensiunea ta. Când o dezvoltați, puteți crea cu ușurință pentru voi, indiferent de ceea ce are loc în jurul valorii voastre, o adevărată stare a cerului pe pământ, în care puteți trăi viața ca un har, iubitoare, abundentă și fără limitare. Aceasta este LEGEA! Aceasta este IUBIREA ADEVĂRATĂ! De fapt, ele sunt la fel.

       Dacă doriţi să urcaţi şi să trăiţi într-o dimensiune a iubirii şi a luminii, trebuie să ştiţi şi să înţelegeţi pe deplin LEGILE care guvernează acea dimensiune şi păstraţi o astfel de stare în cea mai mare frumuseţe şi perfecţiune. Trebuie să devii aceste legi întrupate! Sugerez să începeţi să practicaţi de acum ascultarea explicită faţă de ierarhia voastră spirituală planetară şi de reprezentaţii lor, de "Prezenţa Eu Sunt" şi de legile inofensivităţii şi ale iubirii. Când vei atinge acea conştiinţă, ne vom întâlni pe partea cealaltă şi veţi şti că LEGEA a lucrat în favoarea ta şi nu împotriva ta. Este dorinţa mea profundă de a vă susţine victoria şi tranformarea voastră. Îţi ofer dragostea mea şi asistenţă. Apelează de câte ori ai nevoie de ajutor. 




       Preaiubiţii mei copii, VĂ IUBESC! Simţiţi sinceritatea şi profunzimea iubirii mele.

       Am urmat cursul evoluției tale din momentul în care ai coborât în acest sistem solar și mai târziu, pe această planetă, când erați încă în acea stare de integritate, funcționând pe deplin în măreția și strălucirea prezenței voastre EU SUNT. Te-am îmbrăţişat în dragostea mea prin noaptea lungă şi întunecată, când ai ales să creezi umbre și karma în care vă aflați acum. Am să te urmez înapoi până în propria ta realizare Christică,  până când vei fi din nou triumfător, magnific, LIBER și să-ţi Stăpâneşti creația umană.

       Vă îndemn să trăiți pentru iubire, prin credință, folosind această dragoste pentru a extinde granițele Împărăției Lui Dumnezeu, împlinirea destinului individual al propriei voastre vieți și realizarea Universului căruia îi aparții - un loc mai dulce, mai magnific și mai glorios.

       Dragi copii ai inimii mele, "binecuvântați să fiţi" aceia dintre voi, ale căror inimi au ales un anumit interes pentru-a deveni calea-dus-întors pentru copiii Pământului. Binecuvântată este aceea Lumină, care luminează prin pliurile sufletului tău individual, puterea motivantă care vă împinge înainte și care vă ține picioarele pe calea Luminii.

       În Ierarhia Spirituală, în prezent dețin funcția Hristosului Planetar. Această integritate  este ţinută, iubită, timp de aproximativ 14.000 de ani de către o singură Ființă; atunci un altul care s-a calificat, el însuși, acceptă această atribuţie. Hristosul Planetar precedent se îndreaptă către un serviciu mai mare pentru a promova voința Lui Dumnezeu în tot universul. În timpul unui ciclu de 14.000 de ani, Hristosul Planetar are șapte oportunități majore să dezvolte o educație spirituală și o religie în șapte cicluri de 2.000 de ani, care va binecuvânta pe cei care evoluează pe planetă.

       Hristosul planetar lucrează direct cu Maha Chohan din fiecare ciclu pentru a dezvolta o dublă eliberare de binecuvântări, care stimulează centrele spirituale particulare succesiv hrănite de fiecare dintre cele șapte raze. Prin aceasta, mintea conștientă a oamenilor  poate fi ridicată pentru a coopera cu mișcarea spirituală din actualul ciclu cosmic. Cine urmează să fie învăţători de această vârstă pentru a-l urma pe Maestrul Saint Germain ca Păstori de cale, trebuie să dezvolte o dexteritate în gândire, controlul sentimentelor şi o prezentare elocventă a Legii spirituale cu aplicarea lor. Trebuie să fiţi capabili să mişcaţi inimile și centrele spirituale ale sufletelor încredințate, pentru predare, şi pentru a avea efectul de transformare pe care trebuie să îl producă.

       Eu am adus cu mine astăzi pe Elohim Cassiopeia, a cărui putere concentrată de Iluminarea stă în capacitatea de a ține în mintea divină designul și modelul de iluminare. De asemenea, am adus, pe puternicul Arhanghel Jophiel, a cărui radiație stârneşte sentimentul de Iluminare, trezeşte aspirația spirituală și încurajează înălţarea corpului emoțional spre Dumnezeire. Prin activitatea dublă de hrănire atât conștiința mentală cât și sentimentul, veți înțelege pe deplin calități particulare pe care trebuie să le dezvoltați în scopul de a învăța oamenii de pe Pământ în zilele și anii ce vor veni. Lăsați-vă scăldați în strălucirea iubirii mele și în pacea sentimentelor mele.
       Eu sunt Maitreya, Hristosul din tine.


       Ordinul Maeștrilor Înțelepţi, Frăția Shamballa, Hristosul Planetar, funcţia de Maha Chohan și cele Șapte Chohanuri ale Razelor, sunt corpurile principale al ființelor din Tărâmurile Luminii care constituie ierarhia spirituală pentru planeta Pământ. De fapt, este mai complexă decât atât, dar intenția mea este aici să vă ofer o idee de bază despre cine guvernează în funcționarea planetei noastre. Diferitele ierarhii pentru aceasta sau orice altă planetă ar putea fi descrise ca un număr de suprapuneri de ierarhii care funcționează în cadrul ierarhiilor, toți care lucrează împreună în iubire, armonie și unitate în beneficiul colectivității.

       Cei care îndeplinesc aceste roluri importante sunt considerați printre cele mai importante ființe evoluate a Marii Loji a Frăției Albe pentru Pământ. Ierarhia Spirituală a Pământului funcționează ca un guvern complex și cuprinde mai multe eșaloane. Nu este în domeniul meu să explic acest lucru în detaliu. Pentru a acoperi bine acest subiect ar fi subiectul unei întregi cărți. Cu toate acestea, este dorința mea de a da cititorului niște idei despre guvernarea noastră spirituală, care se ocupă de diverse departamente și ce roluri realizează aceste ființe. Aceste birouri în ierarhie sunt permanente, dar cele care le ocupă se schimbă din când în când, ca și acele poziții de președinte sau prim-ministru în guvernele voastre umane.


Helios și Vesta sunt Dumnezei – 
Părinţii acestui Sistem Solar


       Domnul Sanat Kumara, marele Ierarh al lui Venus, a fost Logos-ul planetar al Pământului de aproximativ 2,5 milioane de ani, probabil mai mult. Până de curând, era cel mai mult aici, de atunci, dar acum s-a întors la casa lui pe Venus, așa cum este și el responsabil de acea planetă. Dar își continuă lucrarea aici pentru Înălțarea planetei și finalizarea ciclului întunecat. Aceasta este înțelegerea mea că îşi va menţine serviciul său până la Înălțarea Pământului în 2012. Multe ființe au ocupat poziții în ierarhie pentru o lungă perioadă de timp și în cele din urmă va trece la nivelul următor. Ei sunt în acest moment instruiți în mod activ în pregătirea celor care vor să îi înlocuiască.

       Deoarece nu se știe cine pe cine înlocuiește, îți voi da doar informațiile stiute de mine. Deși se așteaptă ca multe schimbări să aibă loc după Înălțarea planetei, ele nu vor avea loc imediat. Diferitele funcţii din Ierarhia Cosmică deținută de marii Lorzi ai Luminii la momentul actual sunt descrise mai jos.

       Pe măsură ce aceste ființe evoluează, acestea trec la un nivel mai ridicat de serviciu, fiind înlocuite de acestea cu cei care au atins nivelul necesar. Cei care ocupă noile funcţii sunt de obicei instruiți timp de mai multe secole pentru a-şi ocupa noua lor poziție. Modificările în ierarhie au loc pe o perioadă lungă de timp. Cel care merge mai departe are nevoie de un anumit timp necesar pentru a-și instrui înlocuitorul.

       Domnul Gautama Buddha este cunoscut ca fiind Buddha planetar, având titlul de "Domnul lumii". În timp util, el este cel care îi va lua locul lui Sanat Kumara ca Logos Planetar.

       Domnul Maitreya a deținut funcția Hristosului Planetar de câteva mii de ani. El este cunoscut pentru dragostea sa mare și înțelegerea profundă a omenirii. În poziția sa în Funcţia de Hristos, este foarte asistat de Lordul Sananda. Când solicitați candidatura pentru Înălțare, cererea dvs. este examinată de Sanat Kumara, Lord Maitreya și Lordul Sananda. Toți trei trebuie să aprobe pregătirea candidatului în ceremonia înălțării care va putea avea loc.

       Lordul Sananda (cunoscut și sub numele de Isus) și Maestrul Kuthumi dețin funcţia de Profesorii Lumii, ai planetei.

       Chohanii celor Şapte Raze sunt conduşi de Maha Chohan, care este un alt nume reprezentant al Duhului Sfânt pentru planetă. Este reconfortant să știm că Duhul Sfânt nu este doar un Porumbel. El este o ființă de mare succes care enunță suficientă Lumină pentru a radia iubirea reconfortantă a Duhului Sfânt, care este mângâietoare, pentru o întreagă planetă, însufleţeşte fiecare om, femeie, copil și toate formele de viață cu mantia lui de iubire în numele Creatorului.

       Maha Chohan: Șeful Chohaniilor celor Șapte Raze, reprezentant al Sfântului Duh pentru Pământ. Această funcţie este ocupată de Paul Venețianul, care este, de asemenea, Chohan de A Treia Rază.

Prima Rază - Maestrul El Morya
A doua Rază - Lordul Lanto, asistat de Maestrul Kuthumi și Djwhal Khul
A treia Rază - Maestrul Paul Veneţianul, de asemenea, Maha Chohan
A patra Rază - Lordul Serapis Bey
A cincea Rază - Maestrul Hilarion
A şasea Rază - Lady Nada cu Lord Sananda, flacara ei geamănă
A şaptea Rază - Maestrul Saint Germain

       Toate aceste departamente au mai multe subdiviziuni. După cum observați, unii maeștri dețin mai mult de o poziție în acest moment. Rețineți că fiecare dintre raze reprezintă una dintre cele șapte flăcări sau șapte atribute ale Lui Dumnezeu ale Duhului Sfânt. Acolo sunt, de asemenea, cele cinci raze secrete.



Cei Şapte Membri ai Consiliului Karmic și

Lorzii Karmei:


       Acest grup nobil de fiinţe joacă un rol important în ierarhia spirituală. Aceştia par că au ultimul cuvânt în majoritatea deciziilor majore. Ei sunt cei care au autoritatea de distribuire a subvenţiilor în beneficiul omenirii sau restricţii când civilizaţiile abuzează de privilegiile oportunităţilor lor de evoluţie. Dacă nu au existat modificări recente care nu ne-au fost încă cunoscute, acestea sunt următoarele:

Marele Director Divin (Sponsor al celei de-a Şaptea Rasă Rădăcină)
Preaiubita Kuan Yin (Zeiţa Milei)
Lady Nada (Zeiţa Iubirii)
Pallas Athena (Zeiţa Adevărului, flacăra geamănă a Maha Chohan)
Lady Portia (Zeiţa Justiţiei, flacăra geamănă a Saint Germain)
Zeiţa Libertăţii (sponsor al Flăcării Libertăţii pentru America, statuia ei stă
înălţată în portul din New York)
Iubita Cyclopea (Elohim al Lui Dumnezeu, care serveşte pe a 5-a rază,
cunoscută şi sub numele de Vista)


       CHOHANII DIN RAZE

       Channeled de Geraldine Innocenti - Podul spre Libertate
       Extrase din învăţăturile Chohanilor din Raze

       Maha Chohan: Câțiva dintre oameni cunosc serviciul excelent oferit omenirii de către Lorzii Karmei. Numele " Lorzii Karmei " generează mult, teama de pedeapsă printre cei care nu înțeleg natura lor semnificativă în serviciul pentru viață. Numai în ultima vreme dragostea și recunoștința omenirii a înregistrat o creştere în acest sens faţă de luna august a acestui grup de Ființe pentru serviciul lor de milă, mai degrabă decât de pedeapsă.

       El Morya: Justiţia divină, exactitate absolută în echilibrarea personalului planetar şi folosirea universală a vieţii, este LEGEA! Lorzii Karmei sunt instrumente ale acelei Legi. Membrii acestui Consiliu servesc pentru a oferi fiecărui suflet o oportunitate de a creşte spiritual, pentru o dezvoltare şi o exteriorizare, parte din planul divin care poate fi exprimată numai prin acel flux de viaţă special.

       Kuthumi: Legea Cercului creează cauzele și obținerea efectelor lor finale, este inexorabil. Energia, magnetizată și folosită, trebuie să se întoarcă la expeditor, ca fericire, dacă energia a fost folosită în mod constructiv, sau nefericire, dacă energia a fost folosită în mod dăunător. Când un suflet ajunge la un punct de a cere Lui Dumnezeu ajutor, pentru acțiunile lui trecute, pentru a-şi pune sufletul în ordine divină cu legile iubirii din nou, atunci Lorzii Karmei îi pot oferi o asistență mult mai mare.

       Paul Venețianul: Când karma creată de un individ, deoarece, sufletul lui uneori este foarte mare, Lorzii Karmei nu acceptă stingerea a toată karma într-o singură viață. Astfel, sufletului îi este permis să atenueze cât mai multă karmă într-o singură încarnare așa cum Lorzii Karmei simt că se pot descurca. Aceasta este dragostea divină adevărată, în care multă karmă negativă este conștient reținută de la individ până când el a învățat cum să o transmute în fericire și pace.

       Serapis Bey: Atunci când o persoană dorește să devină un "candidat pentru Înălțare" și solicită posibilitatea de a "curăța arderile sale" de toată karma negativă, Lorzii Karmei trebuie să fie într-un acord cu privire la faptul, dacă aspirantul are puterea necesară, forță, credință, iluminare și capacități generale de a se angaja să echilibreze balanţa justiției într-o singură viață. Cu toate acestea, unele persoane care au răscumpărat karma negativă pe care au creat-o anterior printr-o lungă serie de încarnări şi au doar o mică datorie către univers pentru a "plăti" în finalul încarnării.

       Hilarion: Este responsabilitatea Lorzilor Karmei să vadă că fiecare individ primește cât mai multă asistență posibilă în transmutarea karmei negative creată prin folosirea abuzivă a voinței libere. La sfârșitul fiecărei vieți pe Pământ, sufletul este chemat înaintea Consiliului Karmic și experiențele sale sunt evaluate. Oportunități, potențiale servicii, aparentele eșecuri și succese sunt examinate cu atenție. Apoi, Consiliul Karmic trimite individul într-o sferă de odihnă și învățare în cazul în care se poate pregăti cel mai bine pentru o altă încarnare pe Pământ, întărită prin purificare, instruire și răgaz temporar de la presiunile propriei sale reacţii karmice.

       Saint Germain: Gândește-te bine la puterea Milostivirii și Flacăra Violet pentru a dizolva cauza și nucleul suferinței și durerii generate de întoarcerea din trecut a utilizării abuzive a liberului arbitru. Apoi hotărăște să dizolvi efectele înainte de a apărea în viața ta. Poţi utiliza conștient Focul Violet în acțiune, pentru a face acest lucru invocându-l zilnic și la fiecare oră. Acest lucru vă va ajuta să transmutați energia negativă încorporată în toate celelalte corpuri și la vindecarea emoțiilor legate de aceste energii, îmbrățișând un nou nivel a conștiinței. Maeştrii Înălțați, au acumulat întregul impuls al eficacității în folosirea Flăcării Violete şi care este disponibilă pentru oricine şi pentru toţi care alegeţi să ne cereți ancorarea în lumea voastră în acest moment. Pe măsură ce tot mai mulți oameni învață eficacitatea puterii transmutației prin invocarea acțiunii Focului Sacru, vom avea pe Pământ o Frăție a Libertății care, după voia noastră, ei și alții vor fi liberi, de umbră şi din partea vieții.


Există, de asemenea, Şapte Manus sponsorizând fiecare dintre cele 7 Rase Rădăcină:

• Numele manusului din primele trei Rase Radăcină nu sunt cunoscute.
Ei și-au terminat serviciul pe această planetă și s-au înălțat cu milioane de ani în urmă.
• Manu al celei de-a 4-a Rasă Rădăcină este Domnul Himalaya
• Manu al celui de-a 5-a Rasă Rădăcină este Lordul Vaivasvata
• Manu al celei de-a 6-a Rasă Rădăcină este Lordul Meru
• Manu al celei de-a 7-a Rasă Rădăcină este Marele Director Divin (Saint Germain's mentor)

       Toate lucrările de mai sus, în cooperare cu Consiliul celor Doisprezece al Federației Galactice condusă de Comandamentul Ashtar și de Lordul Melchior. Consiliul Federației Galactice reprezintă ierarhia spirituală pentru această galaxie, care este mult mai mare decât sistemul nostru solar. Ei, la rândul lor, lucrează în colaborare și sunt responsabili față de Consiliul celor Doisprezece ai Federației Universale. Și se merge, pe tot drumul înapoi până la Creatorul Suprem.

       La Nivel Universal, Lordul Melchizedek este cunoscut şi perceput ca "figură a tatălui" ca Marele Domn al acestui Univers. Lumina și dragostea lui întruchipează și radiază prin întregul Univers. Ordinul lui Melchizedek se extinde pe sine, în mai multe ramuri pentru fiecare dintre multele sale sisteme solare. Oamenii care evoluează pe Pământ pot, de asemenea; să cereți, să fiți admiși în acest Ordin Sfânt unic; a fi acceptat în acest Ordin este o activitate a "Planurilor Interioare". Nimeni nu poate fi admis în acest Ordin Sfânt, doar dacă nu, el / ea este inițiat de Melchizedek însuși. Nu este o activitate a "lumii exterioare".

        Cei care dețin ceremonia și percep taxe mari pentru a-i înscrie pe adepții lor în acest Ordin nu are o înțelegere deplină a sfințeniei sale. În multe cazuri, numai ceremonia este experimentată și nimic mai mult, fără asigurarea admiterii. Multe suflete, dragilor, pot umbla pe Pământ ca membri cu drepturi depline ai acestui Ordin Sfânt, fără nici o cunoaștere "exterioară" asocierii acestora. Alții, care pretind în mod deschis că sunt membri, poate fi sau nu. Admiterea este determinată de nivelul disponibilităţii în slujirea Vieţii și a Iubirii, și nivelul de inițiere al aspirantului.

       Vedeți, acest univers, precum și toată creația, este bine întreținut de un lung și lanț indestructibil al Iubirii care acționează ca ierarhia spirituală, care se extinde pentru totdeauna în niveluri mai mari de Iubire și Lumină. Niciunul dintre aceștia nu dețin aceste poziții din cauza unei dorinţe de putere. În tărâmurile superioare, gradul de iubire este necondiţionat şi dezinteresat de Serviciul care determină gradul de realizare.

       Sistemele de auto-servire ale guvernelor pe care le avem în prezent pe Pământ nu lucrează în acest fel și denaturează în totalitate principiile legilor și ierarhiei divine. Forma de guvernare pe care o avem este demodată și că umanitatea evoluează în conștiință, vor fi înlocuite treptat cu concepte mai iluminate ale guvernului divin. Doar cei care au atins cel mai înalt nivel de Lumină și Iubire vor fi lăsați să guverneaze după Înălțarea Pământului în 2012. Aceasta va fi printre cerințele care califică pe cei care dețin astfel de poziții sacre. Această scriere nu ar fi completă fără a menționa încă două niveluri ale ierarhiei. Serviciul lor nu se limitează la această planetă deoarece acestea sunt Ființe Universale. Cu toate acestea, din cauza lor în mare prezență aici, serviciul lor este important de menționat.


       Cei Șapte - Puteri Elohim și Contrapărțile lor Divine:


• Elohim al primei Raze - Hercule și Amazonia
• Elohim al celei de-a Doua Raze - Apollo și Lumina
• Elohim al celei de-a Treia Rază - Heros și Amora
• Elohim al celei de-a Patra Rază - Puritate și Astrea
• Elohim al celei de-a Cincea Rază - Cyclopea (Vista) și Virginia
• Elohim al celei de-a Șasea Rază - Pace (Linişte) și Aloha
• Elohim al celei de-a Şaptea Rază - Arcturus și Victoria

       Elohimii sunt constructori de forme, reprezentând conștiința Tatălui. Sunt parte a Dumnezeirii și sunt aceia care creează universuri, galaxii, sisteme solare, planete, etc. Ei susțin toată Creația cu Lumina lor, care este de o asemenea mărime că mintea umană nu o poate înțelege. Ei au creat această planetă Pământ cu dragostea și devotamentul față de Lumină. Numele lor sunt mai mult ca sunete și frecvențe; cu toate acestea, în dragostea lor mare pentru noi, și ca o curtoazie, ne-au dat nume prin care ne putem referi la ele într-un mod mai personal şi individual. Sunt sigur că ei sunt numiți de multe alte nume în alte locuri.


Cei Şapte Arhangheli Puternici şi Completele lor Divine:


Prima Rază Arhanghel Mihail şi Credinţa
Al 2-lea Arhanghel Jophiel şi Christina
Al 3-lea Arhanghel Chamuel şi Caritate
Al 4-lea Arhanghel Gabriel şi Hope
Al 5-lea Arhanghel Rafael şi Maria (Maica lui Iisus)
Al 6-lea Arhanghel Uriel şi Aurora
Al 7-lea Arhanghel Zadkiel şi Ametist

       Acești Puternici Arhangheli sunt conducătorii celor doisprezece tronuri din Regatul Angelic, care reprezintă un alt aspect al Duhului Sfânt în Cosmos. Ei sunt servitorii slujitori ai Creației lui Dumnezeu. Nu în ultimul rând, vreau să menționez Iubita nostră Mama Pamânt. Ea este cu adevărat Mama noastră care ne-a susţinut pe calea evolutivă de milioane de ani. Ea este cunoscută de mulți ca Mama Gaia, un nume folosit în principal de către locuitorii de la suprafață, în timp. Acest lucru nu este inexact, dar cu toate acestea, în planurile interioare, ea a fost cunoscută de milioane de ani ca Iubită Fecioară. Complementul ei divin este Pelleur. Ea este o ființă vie și conștientă de mare succes și de Iubire excepțională și Răbdare. A primit mult abuz de la omenire și foarte puțină recunoștință. Să o cinstim și să o recunoaștem astăzi!

       Ea este considerată de ierarhia spirituală a acestei planete și a Universului de dincolo ca Unul, care este ținută în cel mai înalt respect și admirație pentru curajul ei și persistență. Ea a suferit în Corpul ei mai multe războaie, abuz și traume decât oricare altul fiind vreodată. Și totuși, ea a ales să-și susțină propria ascensiune în scopul de a lua cu ea cât mai mulți dintre copiii ei. Ea a iubit necondiționat pe toate ființele multor regate. Ea a oferit o planetă de o frumusețe nelimitată și perfecţiune. Noi, oamenii, suntem cei care i-am distrus corpul și am creat urâțenia aici. Acestea sunt gândurile și acțiunile discordante care creează modelele meteorologice dure pe care trebuie să le îndurăm. Când ne întoarcem la viață prin conceptele adevăratei Iubiri și Frăție, vom avea, încă o dată, ca în vremurile vechi, vremea perfect moderată pe tot parcursul anului.

       Prin această scriere, am încercat să răspund la întrebările adesea adresate de mulți solicitanți. Acest lanț de ierarhie merge până la cele mai înalte dimensiuni ale Dumnezeirii. Aceasta este mult mai vastă decât știm, și devine mai complicată pe măsură ce merge de-a lungul. Avem aceste informații doar pentru că maeștrii ascensionați au ales să ne dezvăluie acest lucru de mult. Aceste informații sunt o mare binecuvântare. Putem folosi aceste nume să chemăm ființele acestor ierarhii în rugăciunile și meditațiile noastre pentru asistență și îndrumare, pe care sunt întotdeauna foarte dispuși să le ofere.



       Toate ierarhiile menționate mai sus lucrează îndeaproape și în colaborare totală cu ierarhiile Pământului Interior, care sunt implicate în asistarea Ascensiunii planetei și umanităţii. Cine este responsabil și cum funcționează nu este bine cunoscut locuitorilor de la suprafață. Permiteți-mi să menționez câteva.

       Ierarhia rețelei Agartha este responsabilă pentru guvernele interioare ale pământului, diferite civilizații și Orașe ale Luminii. Maeștrii Înțelepciunii din Frăției Shamballa se preocupă de evoluția locuitorilor de la suprafață. Prea iubitul Sanat Kumara işi deţine sediul de autoritate pe această planetă la retragerea sa în Orașul Shamballa, un oraș pământesc interior al luminii.

       Consiliul Lemurian de Lumină din Telos este responsabil pentru orașul Telos.  Telosienii sunt foarte implicați în acest moment în a ajuta Pământul și umanitatea în procesul de Asccensiune. Ei au fost instruiți să ne învețe, când vine timpul, să construim propriile noastre orașe de Lumină pe suprafață și pentru a forma propriul nostru guvern Dumnezeu, modelat după conceptele de Lumină și Iubire, care au luminat toate civilizațiile din tot universul. Ei sunt mentorii noștri din prezent și viitor care ne va învăța principiile conștiinței lui Hristos în acțiune și aplicare. Îi dau noul titlu de "Mentori ai Conștiinței Hristos", că ei au întruchipat acest lucru pe deplin în viața lor de zi cu zi.

       În ultimii câţiva mii de ani, aceste nume nu au fost cunoscute, iar oamenii de pe Pământ nu au avut acces la extraordinara asistență disponibilă, prin apelarea la aceste minunate Ființe ale Iubirii care ne ajută și ne călăuzesc pe drumul nostru spre Eterna Libertate prin procesul de Ascensiune. Fie ca toți să fiți binecuvântați de aceste nume!             Folosiți-i cu respect și recunoștință profundă. Vă va servi bine.


      The Seven Sacred Flames - Aurelia L. J

      Traducere Suzi Mirea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

CONTRIBUIŢI CU O "DONAŢIE" DE LA "INIMĂ-LA-INIMĂ"

Susţineţi printr-o DONAŢIE această activitate a lui Suzi Mirea pentru timpul acordat acestor lucrări necesare tuturor în aceste vremuri de transformări planetare! Butonul „DONATE” în dreapta paginii fiind activ!

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea Constiintei Lemuriene!