RENAŞTEREA CONŞTIINŢEI LEMURIENE

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

NE-AM FACUT CORPURILE NEMURITOARE





 CAPITOLUL 11 -
                                                         
       Adama
       Va vorbesc din orasul nostru din interiorul Muntelui Shasta, aflat in dimensiunea a cincea. Consiliul Lemurian al celor Doisprezece din Telos, inclusiv eu, ar dori sa-si exprime recunostinta pentru aceasta ocazie de a comunica cu multi dintre voi odata cu citirea mesajului nostru.

       Pe masura ce ne deschidem inimile catre voi, va cerem sa faceti acelas lucru. Va sugeram sa va concentrati pe comunicarea cu noi de cate ori doriti. Avem capacitatea de a aduce multa vindecare diferitelor aspecte ale vietii voastre care au nevoie sa se echilibreze. Fiti siguri ca suntem intotdeauna dispusi, capabili si pregatiti sa va ajutam in atat de multe moduri. Deschizandu-va inima si mintea catre noi, va putem sprijini sa va transformati rapid vietile, lucru care, altfel, ar dura mult mai mult. Stim ca va plac scurtaturile, iar interactionarea constienta cu noi va va ajuta sa creati multe asemenea drumuri scurte in vietile voastre, care va vor usura greutatile si va vor accelera progresul spiritual.


       Multi dintre voi intrebati daca mai suntem fizici ca voi, respectiv daca putem fi vazuti si atinsi. Alti afirma ca suntem complet eterici, lucru care inseamna ca nu mai avem corpuri vizibile si palpabile din punct de vedere fizic in dimensiunea voastra. Pentru a limpezi lucrurile, as vrea sa va explic ca noi am evoluat in fiinte care vibreaza la o frecventa de dimensiunea a cincea, cu corpurile care au atins o stare de nemurire si de perfectiune deplina. Am ales sa pastram suficienta densitate in trupuri pentru a ramane vizibili si palpabili atunci cand dorim aceasta, fara a fi insa limitati in vreun fel. Modelul solar original al corpurilor noastre este identic cu al vostru.

        Si ADN-ul nostru este la fel cum era al vostru, inainte ca voi sa coborati in marea densitate in care traiti de mult timp la suprafata. ADN-ul nostru a continuat sa evolueze, iar corpurile noastre fizice nu mai sunt supuse degenerarii si proceselor de imbatranire. Desi ne simtim la fel de fizici in corpurile noastre ca si voi, coborarea frecventelor la nivelul celei de-a treia dimensiuni nu mai este o experienta placuta in ceea ce ne priveste.

·       Cei mai multi dintre noi au capacitatea de a calatori prin mai multe dimensiuni, la dorinta, si acest fapt ne ofera multa flexibilitate, libertate si bucurie.

       Corpurile noastre fizice au atins nivelul de perfectiune la care sperati si voi. Din acest motiv, functionam la o frecventa mai inalta decat voi. Corpurile noastre fizice functioneaza la gradul de perfectiune pe care l-a harazit dintotdeauna Creatorul. In fond, corpurile voastre si ale noastre au acelasi potential; ele au fost create dupa acelasi model Divin.

       Aceasta inseamna, dragii mei, ca in cativa ani, pe masura ce constienta voastra va trece de la limitarile si judecatile frecventei celei de-a treia dimensiuni la cunoasterea si iubirea neconditionata a dimensiunii a cincea, veti invata cum sa va ridicati frecventa corpului asa cum am facut noi. Treptat, veti trai experienta bucuriei de a vedea si simti cum corpurile voastre fizice se transforma chiar in fata propriilor ochii, putin cate putin, intr-un timp relativ scurt.

       Va fi un proces unic pentru fiecare persoana. Va veti elibera de toate credintele limitative care v-au tinut in durere, in suferinta si in lipsuri. Veti incepe sa traiti experienta reintineririi trupurilor, care vor functiona din nou conform modelului vostru original de perfectiune solara, la care se vor adauga insa mai multe insusiri.

       Timp de mai multe epoci de aur, inclusiv cea lemuriana, am trait cu totii in cunoasterea celei de-a cincea dimensiuni, avand corpuri care puteau urca si cobora intre frecventa dimensiuni a treia si a cincea.

       A fost distractiv si amuzant, pana cand o anumita succesiune de evenimente, petrecute pe aceasta planeta, a facut ca aproape intreaga populatie a Pamantului sa se concentreze permanent pe constienta dimensiunii a treia. Nu ati mai putut sa va refaceti legatura cu realitatea celei de-a cincea dimensiuni.

       Curand, pe masura ce constiinta voastra va ajunge la frecventa IUBIRII neconditionate si o veti mentine la acest nivel, corpurile voastre fizice se vor lepada de nivelul lor actual de densitate. “Magia” pe care o cunoasteti odata in Lemuria va reveni spre bucuria voastra si veti putea face numeroase explorari cosmice. Corpurile voastre vor deveni nemuritoare si nu vor mai cunoaste limite, la fel ca ale noastre.

       De data asta, dragii mei, magia va fi mai mare, deoarece ati trait atat de mult fara ea, si vietile voastre au fost foarte dificile. Ati invatat mult de cand ati pierdut aceste daruri, si pentru ca ati suferit atat de indelungat iar sufletele voastre au invatat lectii foarte importante, nu veti mai considera niciodata ca darul nemuririi si al perfectiunii Divine, in toate aspectele vietii voastre, vi se cuvine de la sine.


CORPUL VOSTRU FIZIC

OGLINDESTE NIVELUL

CONSTIINTEI VOASTRE


·        Care vor fi urmatoarele descoperiri in domeniul sanatatii? Voi interveniti pentru, pentru a ne indruma in ceea ce priveste metodele pe care le folosim in sanatate?

       Nu intervenim asupra metodelor de tratament, a obiceiurilor alimentare, a vietilor stresante pe care le-ati creat, a incarcaturii voastre emotionale, sau asupra metodelor de vindecare pe care le utilizati. Ati venit aici pentru a trai experienta liberului arbitru si de aceea putem doar sa facem unele sugestii in ceea ce priveste maniera in care ati ales sa va traiti viata. Modul in care noi abordam sanatatea, vindecarea si imbatranirea este foarte diferit de al vostru.

       In primul rand, niciunul dintre cei din Telos nu are vreo slabiciune sau boala in corpul fizic. In vietile noastre, aplicam intotdeauna principiile Divine in tot ceea ce gandim, spunem sau facem. Conform sistemului nostru de credinta, stim ca trupurile au fost create ca niste mecanisme minunate, facute sa traiasca mii de ani, fara a da nici un semn de slabiciune, imbatranire sau moarte. Acest concept este atat de natural pentru noi, deoarece reprezinta modul specific de a trai al celor de aici. Ceea ce se intampla efectiv. Am adoptat complet nemurirea si niciunul dintre noi nu arata mai batran de patruzeci de ani, desi ar putea avea cincisprezece mii de ani sau mai mult. Unii dintre cei din Telos au peste treizeci de mii de ani si arata de treizeci si cinci. Nu avem spitale, azile, asistente medicale, doctori, dentisti, asigurare de sanatate sau oricare altceva de acest gen.

       Atunci cand mancam, ingeram doar alimente cu cea mai pura si cu cea mai inalta vibratie pe care le putem produce, complet organice si echilibrate in ceea ce priveste continutul de minerale, care ne pastreaza corpurile permanent puternice si tinere. 98% din hrana pe care o consumati voi este modificata si toxica, din cauza substantelor chimice artificiale cum ar fi: conservanti chimici, aditivi alimentari artificiali, erbicide, pesticide, ultrapasteurizate, etc.

·        Am putea spune ca majoritatea alimentelor pe care le consumati sunt crescute intr-un mediu sarac, sunt artificiale si lipsite de forta vitala.

       Pana in momentul in care le consumati, alimentele sunt deja vechi, alterate si saracite de substantele lor nutritive – si contin doar o cantitate foarte mica, daca nu deloc, de forta vitala.

       Ceea ce mancati si cum mancati nu duce la mentinerea unor corpuri fizice sanatoase si puternice, capabile sa atinga nemurirea. Incepeti sa cititi etichetele tuturor alimentelor pe care le bagati in gura si veti observa cat de sintetica si de artificial este hrana voastra. Ca regula, atunci cand cititi ingredientele de pe etichetele produselor, daca nu le puteti deslusi cu usurinta, nu stiti ce sunt sau cum sa le pronuntati, nu le cumparati.

       Supraveghem indeaproape cu ce isi hraneste populatia de la suprafata corpurile si sufletele zi de zi si suntem uluiti ca nu sunteti intr-o stare fizica mult mai proasta, daca luam in considerare modul in care le hraniti si cum le tratati.

       Corpurile voastre fizice sunt o creatie absolut  extraordinara, dar sa nu credeti ca puteti face ce vreti cu ele.

       Corpurile voastre fizice reprezinta instrumentele proprii de evolutie pentru intrupare.

       Ele sunt templul vostru sfant si ar trebui sa le considerati demne de cea mai mare atentie si iubire.

          “Tulburarile sau bolile” pe care le aveti in corpurile voastre fizice nu sunt nimic mai mult decat oglindirea constiintei si a stilului propriu de viata.

       Pentru noi, modul in care mancati si traiti ar fi o capcana a mortii. Din nefericire, este realitatea pe care o acceptati si o considerati normala, majoritatea dintre voi, fara discutie.

       Nu aveti nevoie de nici un om de stiinta sau de un minister al sanatatii pentru a face asa-zise “descoperiri epocale in domeniul sanatatii”. Aveti nevoie de o trezire a constiintei si de un respect profund fata de corpurile voastre fizice.

       Nu este de mirare ca trupurile voastre incep sa imbatraneasca la putin timp dupa implinirea varstei de treizeci de ani. Nu este surprinzator ca, pana ajungeti la saizeci de ani, sau chiar mai devreme, cei mai multi dintre voi prezentati deja mai multe probleme de sanatate si asteptati sa iesiti la pensie. O mare parte a populatiei de la suprafata nu traieste mai mult de nouazeci de ani.

       Constitutia fizica va este deja slabita de la nastere de generatii peste generatii cu obiceiuri alimentare proaste, vieti stresante si vaccinari obligatorii. Corpurile voastre nu primesc niciodata genul de alimente de calitate care le poate pastra in armonie.

·        De ce va neglizati corpul si il lipsiti de ceea ce are nevoie in mod esential, pentru a putea ramane sanatos si tanar?

       De ce nu va hraniti corpurile si nu le dati ce au nevoie pentru a ramane sanatoase si tinere, in loc sa cautati alte surse care sa va ofere solutii superficial avand, in cel mai bun caz, efecte temporare? Nu exista vindecare adevarata in afara sinelui. Totul incepe cu nivelul vostru de constiinta si cu sistemul de credinta. Cel mai bine este sa faceti propriile descoperiri, atunci cand este vorba de hranirea si de ingrijirea corpurilor voastre. Observati, folosesc cuvantul ingrijire. Da, corpurile voastre, in special la suprafata, au nevoie de mult mai multa ingrijire si iubire decat le oferiti in prezent.

       Reintoarceti-va la natura; nu va va dezamagi. Supraincarcarea emotionala va afecteaza, la randul sau, foarte profund bunastarea fizica. Lipsa de exercitiu, de aer proaspat, nivelul de toxicitate la care multi dintre voi va supuneti corpul la serviciu, nivelul de stres, toate contribuie la extenuarea corpurilor voastre. Mii de oameni din America si de peste tot lucreaza in cladiri cu aer conditionat, respira aer reciclat toata ziua, in timp ce corpurile voastre stau in fata unui calculator si/sau la un birou cu un telefon in mana. Pana cand ajungeti acasa, sunteti prea obositi pentru a face exercitii fizice sau pentru a va ma “gati” o “masa adevarata” , bazandu-va prea des pe feluri de mancare fara viata, pregatite in cuptorul cu microunde.

       Pe langa aceasta, uitati-va la lichidele pe care le consumati. Beti aproape exclusiv  ape ce contin substante nocive cum ar fi clorul si fluorul sintetic, precum si alte cateva substante chimice de contaminare a apei. 95% dintre sursele voastre de apa vin prin conducte si sunt contaminate intr-un fel sau altul. Verificati de unde provine sursa de apa si cum este tratata pentru a o face “chipurile” potabila. Desi aceste ape pe care le beti pot fi considerate potabile si potrivite consumului dupa standardele voastre, ele nu mai au nici o calitate de vindecare si de intinerire.

       Ganditi-va la cat de multa cafea, sifon, bere si alcool de toate tipurile si alte bauturi sintetice sunt vandute si consumate pe tot globul in fiecare zi. Corpurile voastre au nevoie sa fie curatate si purificate in mod regulat. Pentru a va mentine intr-o stare de bine, ceea ce trebuie sa beti zilnic este o apa pura, cristalina, “nealterata”.

·        Toate tulburarile fizice si bolile sunt provocate de aceleasi lucruri, indiferent de denumirile date de autoritatile voastre medicale!

       Disfunctiile sunt provocate de dezechilibre genetice, nutritionale, mentale si emotionale si de toxicitate. Toate acestea pot fi schimbate foarte usor, cu putin mai multa iluminare si disponibilitatea de a va onora corpurile si intruparea voastra. Etichetele puse bolilor de catre autoritatile pamantene medicale sunt foarte relative. Reprezinta doar recunoasterea modului in care aceste dezechilibre se manifesta in mod individual in corpurile voastre.

       Cea mai mare descoperire pe care preconizam ca o veti face in urmatorii cativa ani in domeniul sanatatii este “constientizarea” faptului ca va puteti schimba obiceiurile alimentare, ca veti incepe sa faceti mai mult exercitiu fizic, va veti distra mai mult, veti reduce nivelul de stres fizic si emotional si puteti sa renuntati la vechile credinte care va mentin intr-o stare de boala si oboseala. Veti descoperi un mod de viata holistic si mai integrat, care va favoriza mult mai mult pastrarea unei sanatati perfecte a corpurilor voastre, cat de mult timp doriti. Vindecarea adevarata, dragii mei, poate veni doar din suflet si din constiinta. Modalitatile de tratament exterioare sunt intotdeauna secundare, iar avantajele lor pot doar sa reflecte schimbarile interioare pe care le faceti.

       Voi concluziona spunand ca trupul fizic este oglinda constiintei voastre.
  
       In incarnarea pe planeta aceasta, traiti “intr-o lume de oglinzi”.

       Pe masura ce va veti vindeca emotiile, va veti iubi neconditionat, va veti deschide cailor unei constiinte superioare si veti aplica aceste legi in viata voastra de zi cu zi, iar corpul vostru va oglindi aceste schimbari si se va transforma.

       Vechea zicala: “Omule, vindeca-te pe tine insuti” este, intr-adevar, intelepciunea pe care o veti descoperi.


MODALITATI DE RIDICARE A NIVELULUI DE CONSTIINTA


       Cum se poate ridica nivelul de constiinta al unei persoane este un subiect amplu, dragii mei, care ar putea sa umple o intreaga enciclopedie daca ar fi consemnat in scris.

       Raspunsul la aceasta intrebare este ca un diamant cu o mie de fatete, fiecare dintre ele reprezentand o cale prin care va puteti ridica nivelul de constiinta, deasupra si dincolo de intelegerea voastra actuala, in ceea ce priveste rostul vietii pe aceasta planeta.

          Inainte de a dori sa va ridicati nivelul de constiinta, s-ar putea sa va puneti cateva intrebari cum ar fi:

-      Ce inseamna sa-mi ridic nivelul de constiinta?
-      De ce ar dori cineva sa faca asta?
-      Ce se intampla, atunci cand cineva isi ridica nivelul de constiinta
-      Cum imi va afecta viata actuala?
-      Care ar putea fi rezultatele unei astfel de calatorii spirituale, care, efectiv, nu se sfarseste niciodata… continua etern?
-      Ce inseamna sa imbratisezi complet Divinitatea cuiva?

       Odata ce incepi sa meditezi la raspunsurile acestor intrebari adanc in inima ta, ai initiat deja procesul. Propriul vostru Sine Divin va intra in joc, in masura in care o veti permite, si va incepe sa va trimita informatii si sa va calauzeasca in acest proces. Retineti ca este un proces, dragii mei, care se dezvaluie putin cate putin, conform propriului vostru drum unic si al nivelului de actiune si de intensitate pe care-l investiti in acesta.

       Odata ce veti ajunge la o intelegere mai corespunzatoare a intrebarilor de mai sus, ridicarea nivelului vostru de constiinta va deveni mult mai simpla. Aproape ca ati putea-o considera un joc al descoperirilor nelimitate. De fapt, ar fi posibil s-o numiti “Calatorie pentru descoperirea de Sine”.

        Permiteti-mi sa va dau un scurt raspuns pentru fiecare dintre aceste intrebari. Va las ca tema extinderea acestor concepte de o mie de ori mai mult, nu atat de mult cu mintea, cat mai ales cu inima. Inima voastra sacra, dragii mei, este inteligenta suprema a sufletului.

·        Ce inseamna sa-mi ridic sau sa-mi extind nivelul de constiinta?

       Inseamna sa incepeti sa deveniti mai constienti la toate nivelurile si in toate domeniile vietii voastre. Sa nu mai traiti pe “pilot automat” si sa nu va mai daruiti puterea altora. Aceasta inseamna sa va deschideti pas cu pas in fata Divinitatii voastre, fiintei spirituale minunate care sunteti, in mijlocul experientelor proprii de viata alese inainte de intrupare, pentru a va ajuta sa invatati lectiile pe care le-ati ales in aceasta viata.

       Inseamna sa puneti capat nebuniei din viata voastra, cel putin pentru o anumita perioada de timp in fiecare zi, in meditatie sau in contemplare, in scopul cercetarii “Sinelui Adevarat”. Incepeti prin a va deschide tuturor posibilitatilor, explorati minunile si maretia care este in voi si peste tot in jurul vostru, in natura si in tot ce vedeti, simtiti, sau atingeti. Cercetati complexitatile celorlalte taramuri de pe acest Pamant, carora nu le-ati dat pana in prezent atentie . Cercetati-va inima si descoperiti ingerul de aur care traieste acolo si care este Sinele vostru adevarat, un alt aspect al propriei identitatii eterne.

       Incepeti sa explorati imensitatea, minunile Iubirii si ale Rabdarii fiintei pe care o numiti Mama Pamant. Pe masura ce reusiti sa va respectati pe voi, onorati-o si pe Ea si corpul Ei; deoarece Mama Pamant va poate ajuta mult in elevarea constiintei si a vibratiei voastre. Incepeti cea mai minunata calatorie a redescoperirii adevaratei voastre naturi, ca fiinta Divina nelimitata cu o experienta omeneasca temporara.


DE CE AS DORI SA-MI RIDIC NIVELUL DE CONSTIINTA?


       Experienta omenirii a fost dificila si plina de provocari pe Pamant, in ultimele cateva mii de ani, in special din cauza nivelului de constiinta la care au coborat locuitorii de la suprafata acestei planete. V-ati ingaduit sa coborati treptat de la inaltimile glorioase ale constiintei superioare din primele trei epoci de aur, la modul vostru de viata actual, care nu reflecta fiintele Divine ce sunteti. Pentru marea majoritate dintre voi, modul vostru de viata nu este firesc pentru suflet. In general, oamenii au pierdut legatura si amintirea naturii lor Divine. In multe moduri, voi inca mai venerati un Dumnezeu din exterior.

       Pe masura ce va veti inalta din nou constiinta la nivelul Dumnezeirii voastre, imbratisandu-va Divinitatea in totalitate, toate fostele daruri – care sunt dreptul vostru de la nastere – vor fi restabilite. Veti putea iar sa demonstrati in viata voastra cotidiana pacea, magia si gratia Divina a Dumnezeului nelimitat care sunteti cu adevarat, in spatele valului. Va veti ridica pentru totdeauna deasupra durerii si a suferintei provocate de limitarile actuale cu care ati trait pana acum.

·        Ce se intampla atunci cand cineva isi ridica nivelul de constiinta?

       Ar fi util pentru voi sa incepeti sa deveniti constienti de cat de limitati sunteti in starea actuala de constiinta.

       Apoi, meditati asupra adevaratei semnificatii a libertatii si a ceea ce inseamna ea pentru voi. Hotarati ce doriti sa realizati in viata si cum ati vrea ca ea sa se desfasoare. Care va sunt visele? Ce ati dori sa manifestati sau sa deveniti in aceasta intrupare? Care va sunt telurile?

       Va dati seama ca puteti avea totul, atunci cand va veti ridica nivelul de constiinta deasupra perceptiilor voastre limitate? Acesta este modul in care noi ne-am creat un astfel de paradis si o viata de perfectiune in Telos. Ne-am deschis inimile si mintile pentru a percepe si a primi perfectiunea si nelimitarea care au fost menite sa devina un mod de a trai pe aceasta planeta.

       Asa a fost timp de trei epoci de aur pe Pamant, cu milioane de ani in urma scaderii nivelului de constiinta. Caderea omenirii nu are nimic de-a face cu Eva care a mancat un mar, asa cum mai cred inca unii dintre voi. Aceasta este o alegorie sau o metafora – si nu una foarte reusita. Caderea a reprezentat un compromis in nivelul de constiinta la care se ajunsese in acele zile, creat de dorinta de a trai experienta polaritatii. Astfel, ati inceput sa creati experiente de indoiala si de teama. In consecinta, ati facut in asa fel, incat constiinta voastra sa creeze o ruptura fata de perfectiunea care exista la acea vreme.

       Ati renuntat, in mod deliberat, la magia constiintei superioare si ati inceput sa coborati treptat in fisura dualitatii in care traiti in prezent. Cunoasterea voastra anterioara s-a ascuns constientei voastre exterioare – sa spunem, in urma cu sute de mii de ani, iar altii chiar mai demult. Aceasta inseamna, dragii mei, ca inca mai posedati aceasta cunoastere in cotloanele intunecate ale sufletului si ale subconstientului si ca o puteti trezi la viata in constienta prezenta. Pe masura ce va veti elibera de credintele false si distorsionate care v-au limitat atat de mult timp, veti putea sa va amintiti de starea voastra anterioara si sa o manifestati complet in viata fizica actuala.

·        Cum imi va afecta viata actuala?

       Pe masura ce veti incepe sa va ridicati nivelul de constiinta, atat dorintele, cat si interesele si prioritatile voastre se vor schimba. Veti incepe sa va dati seama ca voi – si numai voi – sunteti creatorii si stapanii vietilor voastre, in pofida altor aparente exterioare. Va veti conduce singuri viata, in loc sa fiti impinsi de colo-colo, la intamplare, de experientele voastre exterioare. Veti folosi noua voastra constienta si cunoasterea pe care o castigati prin dezvoltarea constiintei proprii, pentru a va crea o noua realitate – cea pe care v-ati dorit-o dintotdeauna, fara limite.

       Veti incepe sa creati o viata plina de mai multa frumusete, bucurie, pace interioara, belsug, iubire si fericire decat ati crezut vreodata ca ar fi posibil. Acesta este modul in care ridicarea nivelului vostru de constiinta va va afecta viata actuala. Treptat, veti incepe sa va deschideti mai mult inimile in fata posibilitatii acestei noi realitati, iar pe masura ce va veti curata corpul emotional si cel mental de vechile sisteme de credinta care nu va mai sunt de folos si va mentin in cadrul acelorasi limitari, toate dorintele si visele vor incepe sa se manifeste in realitatea voastra.

       Veti fi liberi sa traiti genul de viata pe care vi l-ati dorit dintotdeauna, indiferent de ce anume va doriti.

·        Care ar putea fi rezultatele cresterii nivelului meu de constiinta?

       Rezultatele sunt infinite si nelimitate. In cadrul evolutiei voastre cosmice, veti continua sa va ridicati nivelul de constiinta permanent, pentru totdeauna, etern. Va veti recunoaste identitatea reala ca fiinta eterna si nemuritoare, un copil al Iubirii, creat din Iubire. Veti sti ca din Iubire veniti si intr-o iubire din ce in ce mai mare va veti extinde, la nesfarsit. Sunteti copiii unui Dumnezeu atotstiutor si maret, creati, asadar, cu aceleasi atribute, o copie, daca doriti, si nimic mai putin. Memoria pierduta va va reveni.

       Chiar daca sunt stanci sau bolovani de indepartat de-a lungul drumului; chiar daca va trebui ca prin iubire sa faceti sa dispara spinii, sau sa invatati sa luati pieptis muntii la inceputul calatoriei voastre, nu ati vrea sa iesiti din limitarile pe care vi le-ati impus singuri si sa cercetati ce alte posibilitati ar mai putea fi pentru voi pe planeta? Aceasta cautare a Adevarului ar putea sa va deschida perspectiva unei vieti pline de fericire si de miracole, care depaseste chiar si cele mai indraznete visuri.

       Intrebati-va, sunteti voi, oare, o civilizatie izolata care traieste pe aceasta planeta – sau sunteti cu totii frati si surori, nascuti din Iubirea aceluiasi Creator? Sunteti singuri sau faceti parte dintr-o creatie vasta si infinita, de o diversitate nelimitata? Pe masura ce veti iesi din limitari, veti descoperi “lumea reala”. Va veti da seama ca aceste ingradiri au fost o iluzie si ca nu sunteti separati si singuri. Faceti parte din Tot Ceea Ce Este, din Iubirea fara de sfarsit.


CE INSEAMNA SA MERGI PE VALUL INALTARII?


       Sunteti meniti, ca in final, sa va ridicati pentru totdeauna nivelul de constiinta, pe culmi din ce in ce mai inalte. Marea majoritate a celor de la suprafata viseaza sa se duca in rai, dupa ce vor muri. Acum, odata cu noul ciclu ce se desfasoara pe planeta , nu va mai trebui sa muriti pentru a ajunge in rai. Raiul va incepe curand sa se manifeste chiar acolo, pe Pamant, pentru toti cei care vor hotari sa mearga pe valul Inaltarii. Nu vreti sa plecati in cea mai extraordinara calatorie? Sau preferati sa pastrati constiinta luptei omenirii? Odata ce veti cerceta in profunzime aceste intrebari, incepeti sau continuati-va calatoria voastra sacra.

       Deschideti-va inima si constiinta in fata celorlalte imparatii de pe Pamant. Veti descoperi cat de magice si de armonioase sunt. Incercati sa intelegeti cine sunt animalele cu adevarat, care este rolul lor pe planeta si, de asemenea, cum va pot ajuta. In afara de clasificarile facute in functie de specie, aspect exterior, dimensiuni si rasa, oamenii de pe planeta stiu sau inteleg foarte putin despre animale. Deschideti-va inima si perceptia la ceea ce se afla deasupra, sub si peste tot in jurul vostru, in lumile vizibile si invizibile pe care nu le-ati sesizat niciodata inainte. Pe masura ce veti face aceasta, veti incepe sa va deschideti, in fata iubirii neconditionate si a miracolelor in numar din ce in ce mai mare. Va veti ridica nivelul de constiinta odata cu valurile de energie de inaltare, care inunda astazi pe planeta.

       Inaltarea voastra spre Libertate – diploma suprema de absolvire a miilor de vieti petrecute pe aceasta planeta – va este acum la indemana. Niciodata in istoria Pamantului nu a fost aceasta ridicare atat de usoara, ca in modul in care va este oferita in prezent, in acest moment al ciclului de inaltare a Pamantului vostru Mama. Nu vreti sa mergeti pe valul de inaltare, impreuna cu Ea?

       Inaltarea voastra spre libertate spirituala a fost telul tuturor reincarnarilor, inca de la inceputul timpului. Este scopul tuturor intruparilor, al lectiilor si al intelepciunii castigate in timpul petrecut pe Pamant.

       Niciodata in intreaga istorie a Pamantului nu a existat posibilitatea de a ajunge la Libertate si la o viata de Gratie Divina, in doar cativa ani. Veti profita de aceasta ocazie acum, sau veti mai astepta alti douazeci si cinci de mii de ani pentru urmatorul ciclu de inaltare pe o alta planeta, traind experienta acelorasi greutati la care ati fost supusi atata timp?
       Alegerea va apartine, dragii mei.

       Cu Iubire si Compasiune, va trimit acest apel de trezire.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

CONTRIBUIŢI CU O "DONAŢIE" DE LA "INIMĂ-LA-INIMĂ"

Susţineţi printr-o DONAŢIE această activitate a lui Suzi Mirea pentru timpul acordat acestor lucrări necesare tuturor în aceste vremuri de transformări planetare! Butonul „DONATE” în dreapta paginii fiind activ!

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea Constiintei Lemuriene!