RENAŞTEREA CONŞTIINŢEI LEMURIENE

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Copiii din Telos




Capitolul 12 –


        Celestia, o locuitoare mai veche din Telos

      Salutari din Telos! Eu sunt Celestia. Astazi avem o clasa de copii, mai mici si mai mari, care ar dori sa va raspunda la multele intrebari pe care le aveti. Nu e nevoie sa va mai spun, dar ei s-au aratat foarte entuziasmati de aceasta ocazie. Copiii nostri petrec mult timp studiind situatia de la suprafata, deoarece si ei sunt foarte nerabdatori sa inteleaga si sa comunice cu copiii vostri.


       Primul lucru pe care copiii doresc sa vi-l comunice – in special copiilor de la suprafata – este ca ei sunt, in multe sensuri, invidiosi pentru experientele care se desfasoara acolo – desi invidia nu este, de fapt, o emotie asupra careia ne concentram aici, in Telos. Pe copiii de la suprafata ii asteapta cea mai extraordinara aventura pe durata intruparii lor. Ei au ales sa se intrupeze intr-o perioada cand, pe Pamant, au loc schimbari extraordinare si in care energiile tuturor sunt atat de importante in desfasurarea acestor schimbari.

       Traim cu totii o perioada cand transformarea nu este doar o dorinta sau un scop, ci mai de degraba o realitate din ce in ce mai evidenta. Fiecare individ care traieste in prezent la suprafata – si care este intrupat intr-un corp fizic in a treia si in curand in a patra dimensiune – reprezinta un explorator care descopera lumi si modalitati noi de a trai.

       Voi, copiii Pamantului, v-ati adunat pentru aceasta viata, in multe tari si locuri, cu scopul de a crea un proiect de grup, am spune noi, sau o formatiune de energii pure si complet diferite de cele actuale de la suprafata. V-ati reunit cu intentia de a lua parte la o mare sarbatoare a creativitatii si fiecare dintre voi a adus daruri noi si minunate in aceasta adunare. Fiecare dintre voi poarta o parte pretioasa din viitorul pe care aceasta planeta il va trai in curand. Ati venit aici pentru a crea o punte intre lumea veche si cea nou.

          In realitate, schimbarea a avut deja loc la multe niveluri si in multe dimensiuni.

       Acum, tot ce le-a ramas de facut celor de la suprafata este sa recunoasca aceste schimbari, precum si alegerile pe care le-au facut cu totii, de a aduce aceste energii noi in realitate.

       Fiecare dintre voi, cei intrupati acum, poseda cunoasterea acestei noi realitati. Nu v-ati intrupat la suprafata, in aceste vremuri si in acest spatiu, din spirit de sacrificiu. Inima voastra este recunoscatoare si bucuroasa in privinta transformarii din care faceti parte.

       Multi dintre voi s-au pregatit pentru aceasta aventura aici, in scolile si la cursurile din Telos. Cu noi, ati studiat culturile si tiparele energetice ale lumii de la suprafata. Ati comunicat cu fiinte de la suprafata care au trait aici multi ani, ca niste pionieri sa spunem, pregatind si creand conditiile manifestarii acestei mari aventuri pe care o traiti. Ati evaluat si analizat tiparele sufletesti ale multor familii, inainte de a decide in care anume sa va intrupati. Multi dintre voi, cei care v-ati intrupat la suprafata, comunicati regulat cu grupurile noastre de studio din Telos, deoarece este, intr-adevar, un efort de grup permanent intre suprafata si comunitatile Pamantului Interior si copii.

       Voi trimiteti regulat rapoarte referitoare la activitatile proprii de la suprafata si, in special, reactiile si emotiile voastre la intensitatea unei intrupari in cea de-a treia dimensiune.

       Primim de la voi evaluari mentale si imagini, precum si cunostintele capatate in urma desfasurarii activitatii in energiile mai dense de la suprafata. Aceste informatii sunt de o mare importanta pentru copii de aici, din Telos. Ei sunt interesati nu numai de modul in care progreseaza aventura voastra, dar si de calea cea mai potrivita pentru a va ajuta sa manifestati transformarile pe care intentionati sa le realizati la suprafata.


       Mesaj de la Luriel
                  
        Luriel este unul dintre cei mai mari baieti din clasa si are un mesaj pentru voi

       Salutari calduroase din partea fratilor si surorilor voastre, din partea colegilor vostri de joaca si de scoala din Telos!

       Suntem nespus de entuziasmati si de bucurosi de posibilitatea de a comunica cu voi in mod direct. Desi aparem separati, noi suntem, efectiv, langa voi, in timpul multor aventuri pe care le traiti la suprafata. Urmarim cu pasiune munca facuta cu Copiii Paranormali, asa cum au fost denumiti de batranii vostri. Acestia sunt prietenii nostri, care aduc multa intelegere oamenilor de toate varstele de la suprafata. De fapt, acesti copii sunt suflete batrane, incantate de prilejul de a-si impartasi cunostintele si intelegerea cu planeta. Ei fac asta sub “masca” de copil, fara responsabilitatile si greutatile care par sa-I chinuie pe atat de multi dintre adultii de la suprafata.

       Ei isi pot indeplini misiunea ca pe o joaca si este un exemplu minunat pentru toti cei de la suprafata. De asemenea, fac tot posibilul sa traiasca adevarul pe care-l traim noi aici, in Telos – acela ca munca constitue doar o joaca si ca intreaga cunoastere vine din inocenta experientei, nu din suferinta. Bucuria este o traire cu adevarat inocenta, iar copiii vostri paranormali exista pentru a va forma in acest sens.

       Toti copiii intrupati acum la suprafata poarta o vibratie sporita si exista in ea. ADN-ul lor a fost imbunatatit, sa spunem asa, pentru a permite niveluri mai mari de comunicare si constienta. Cand au intrat in aceasta intrupare, ei nu s-au separat de intelegerea a cine sunt ei si de motivul prezentei lor la suprafata, in aceste vremuri.

          Li s-au dat multe denumiri, cum ar fi Copii Indigo, Paranormali, de Cristal, Violet si altele. In realitate, aceste nume se refera la clasa cu care intra in plan fizic.

       Exact asa cum la suprafata va duceti toti la scoala pentru ca apoi sa absolviti ca generatie – cum ar fi promotia 2004 - fiecare dintre acesti copii face parte dintr-o clasa in care au intrat inainte de intrupare. Fiecare clasa a primit o misiune diferita la suprafata si fiecare insarcinare are o vibratie diferita.

       Totusi, toate clasele, toate insarcinarile si toate vibratiile fac parte din aceeasi scoala – la fel cum si noi cei din Telos facem parte din aceasta scoala.

       Toate clasele sunt conectate printr-o retea, reprezentand, partial, structura despre care ati auzit atat de multe de la copiii Paranormali si pe care o folosesc pentru a comunica unul cu celalalt. Dar intreaga retea este mult mai mare decat toate partile sale individuale si formeaza un sistem de comunicare pentru intregul univers. Aceasta retea este o creatie a energiilor Planului Divin si se intra in ea prin energiile inimii.

       Ea conecteaza toate fiintele la Univers, la fel cum face Internetul la suprafata. Internetul este, de fapt o reprezentare tridimensionala a acestei retele, desi adevarata lui functie si intrebuintare urmeaza sa fie descoperite si folosite. In cele din urma, Internetul vostru se va transforma, odata cu modificarea constiintei de la suprafata.

       Inainte de intrupare, unii dintre copiii Paranormali au petrecut o vreme in Telos, sau in alte orase de energie lemuriana, iar alti provin din alte grupuri de suflete sau grupuri planetare. Dar ei sunt aici pentru a aduce veselia, munca impreuna si bucuria. Aproximativ o treime dintre copiii care traiesc in zona Muntelui Shasta provin din randurile noastre, a celor din Telos.

       Am trimis multi copii in alte orase si familii de pe intreaga planeta. Am putea considera acest fapt ca pe un schimb de student sau deplasare de studii, asa cum faceti voi in unele dintre scolile voastre.

       Consideram ca acesta este un prilej incredibil de a pune in practica tot ceea ce am invatat si de a trai  o aventura extraordinara, care depaseste cu mult orice ne-am putea imagina.

       Multi dintre noi au primit grade de Emisari, dupa cum spunem noi, in sistemul nostru scolar de aici, din Telos. Eu sunt unul dintre ei. Suntem ambasadori ai energiilor de dimensiunea a cincea si calatorim in mod frecvent, pentru a genera si a mentine aceasta vibratie de iubire, astfel incat cei de la suprafata sa o poata experimenta si sa se acomodeze la aceasta vibratie. Noi desfasuram aceasta activitate in cadrul unor insarcinari care variaza de la zile la ani (in timpul vostru de la suprafata), in grup sau individual, dar apoi prezentam intotdeauna toate informatiile, observatiile, experientele si concluziile intregii clase. Dupa aceea, clasa respectiva face o expunere cetatenilor din Telos si Inaltul Consiliu. Activitatea noastra reprezinta, la randul ei, o parte din munca ce se desfasoara in Telos.

       Elevii de la suprafata sunt, de regula, separati de societate. La voi se studiaza mai multi ani si apoi se face un salt de intrare in societate, doar la absolvire.

       Elevii din Telos fac intotdeauna parte din viata sociala si contribuie cu o energie specifica si speciala la toate discutiile si deciziile care ne guverneaza lumea.

       Unii dintre copiii mai mici doresc sa va transmita dragostea lor si o imagine pe care o pastreaza intr-un loc special din inimile lor. Aceasta viziune reprezinta o grota, mare aflata in interiorul muntelui. Este atat de enorma dupa standardele de la suprafata, incat nu poti vedea unde incepe si unde se sfarseste – si nici plafonul – astfel incat ai senzatia ca nu esti inauntru, ci mai degraba afara, la suprafata. Exista multe locuri speciale unde poti calatori in aceasta grota, dar cel la care copiii vor sa va duca acum se afla pe malul unui lac foarte mare. De jur imprejur se vad dealuri si vai, pe pantere carora apa curge in culori minunate, pentru ca apoi sa se verse in lac. Curcubeele formate in aceste cascade se prelungesc pana in apele lacului si creeaza valuri mici si stralucitoare de culoare, care spala si infrumuseteaza nisipul langa care sta clasa.

       Toti copii din clasa au venit la un picnic si va invita sa va alaturati lor. Picnicul este pentru studio si joaca, deoarece ei doresc sa vada cum se pot contopi cele doua. Elevii mai tineri predau lectiile de astazi, iar profesorii si cei mai in varsta stau printre ei si se bucura de lectiile predate. Fiecare lectie este prezentata sub forma unei povestiri sau a unui cantec, pe care l-a creat fiecare dintre elevi.

       Ei va invita sa le ascultati, iar apoi sa creati la randul vostru melodii pe care sa le interpretati, solicitandu-va ca lectia pe care o predati sa fie despre lumea de la suprafata, din intruparea voastra actuala. Desi elevii supravegheaza tot ceea ce se intampla la suprafata, impresiile voastre sunt unice. Ei doresc sa invete, sa dezvolte si sa experimenteze direct de la voi minunile aventurii pe care o traiti in prezent.

       Puteti sa ne vizitati la picnicul nostru, ori de cate ori doriti, deoarece vom veni cu totii atunci cand va vom auzi chemarea. In multidimensionalitatea in care exista aici, in Telos, ne putem strange in mai multe locuri in acelasi timp, in mai multe aspecte simultan, sa ne bucuram de povestirile si cantecele voastre, chiar daca, atunci cand ne chemati, suntem angajati in alte activitati.

       Va binecuvantam si asteptam cu nerabdare sa ne jucam cu voi in Telos, oricand doriti sa veniti in vizita. Curand, ne vom juca impreuna toti la suprafata, atunci cand constiinta va evolua suficient pentru a permite iesirea noastra.
       Dar, deocamdata, va invitam sa va jucati cu copiii din jurul vostru, pentru ca si ei sunt ai nostri.
       Calde binecuvantari.


      Mesaj de la Angelina


       Una dintre profesoarele noastre, Angelina, maestru vindecator si locuitor mai vechi al Telosului, ar dori sa raspunda la o intrebare legata de hiperactivitatea copiilor de la suprafata.

       Eu sunt Angelina si doresc sa vorbesc astazi atat copiilor, cat si adultilor de la suprafata referitor la hiperactivitate si la folosirea anumitor medicamente pentru a o “controla”. Hiperactivitatea nu este inteleasa de catre asa-zisele voastre autoritati in materie, de la suprafata. Mare parte din hiperactivitatea demonstrata de generatia actuala de copii reprezinta, de fapt, reactia lor la mediul extraordinar de nesanatos in care traiesc. Din cauza modului sintetic in care creati viata pe aceasta planeta, dragii vostri copii sunt fortati sa traiasca experienta unei “suprastimulari” constant si anormale a glandelor pituitare si pineale, precum si o supraincarcare a simturilor lor fizice.

       S-a vorbit mult despre regimul alimentar si interactiunea cu televiziunea, muzica si filmele voastre – si acestea sunt, de asemenea, motive de ingrijorare serioase.

       Bombardamentul permanent al simturilor, prin tehnologiile ce folosesc microundele si forme de unda care intra in corpurile voastre fizice si energetice – respectiv de la televizoare, telefoane mobile si cuptoare cu microunde – impiedica transformarea importanta, care este in curs de desfasurare, a structurii ADN-ului pe care toti acesti copii au venit aici sa o manifeste. In principalele voastre orase, influenta se dovedeste a fi atat de mare, incat este de mirare ca adultii si copiii pot totusi sa aiba un ritm normal de viata. Fiecare zi aduce o noua tulburare a structurii voastre energetice fundamentale, din cauza energiilor create de om si care nu se potrivesc cu Fluxul Divin.

       In schimb, aceste energii cauta sa invadeze si sa stapaneasca insasi baza energetica tot ceea ce exista in jurul vostru. Tehnologia in sine nu este de natura intunecata, dar utilizarea sa ca atare, sau in mod necorespunzator, a creat o mare parte dintre tiparele energetice intunecate ori distorsionate care va invaluie in prezent pe voi si pe copiii vostri.

       Mai mult, aceasta interfereaza in mod dramatic cu tiparele voastre energetice naturale.

       Este foarte important sa va asumati responsabilitatea de a crea un mediu cat de curat posibil pentru viata si, in special, pentru somnul copiilor vostri. Dormitoarele pline cu televizoare, aparate video, sisteme audio-video cu CD-uri, telefoane mobile, ceasuri electronice si alte asemenea dispozitive trebuie “evitate”. Copiilor trebuie sa li se ofere un mediu echilibrat si curat in care sa doarma, sa creasca si sa se regenereze in fiecare noapte. Nivelul de toxicitate in care traiesc in prezent, cu alimentele, mediul si materialele voastre de constructie, trebuie examinat si corectat. Aceasta situatie nu duce la maturizarea si evolutia lor, in asa fel incat sa-si realizeze obiectivele pe care au venit aici sa le manifeste.

          Acumularea de metale grele in sistemele fizice ale copiilor vostri este, si el, un factor important ce contribuie la hiperactivitate, precum si la celelalte tulburari nervoase si metabolice.

       Apa – apa curata – reprezinta o necesitate zilnica atat pentru acesti copii, cat si pentru oricine altcineva. In general, lichidele pe care voi si scumpii vostri copii le consumati zilnic sunt daunatoare corpului si sufletului vostru, iar acumularea devine din ce in ce mai mare.

       Sfatul nostru este sa creati un sistem de purificare a rezervelor de apa potabila si sa eliminati substantele chimice toxice, cum ar fi fluorurile. Aceia dintre voi care locuiesc in orase trebuie sa filtreze apa inainte de a o bea si, de asemenea, sa foloseasca produse de baie care sa filtreze substantele chimice toxice.

       In prezent exista multe produse naturale si eficiente ce pot reduce nivelurile de toxicitate, pe care trebuie sa le cumparati in locul celor “la moda” in societatea in care traiti si sa le folositi zilnic pentru a asigura tuturor membrilor familiei voastre o forta vitala si un sistem echilibrat. Este imperios necesar sa reduceti sau sa eliminati complet bauturile carbogazoase, cele artificiale, cafeaua, bauturile alcolice si alte substante toxice pe care v-ati obisnuit atat de mult sa le consumati, incat fac parte din dieta voastra zilnica. Apa pura ramane inca principala voastra sursa de lichid care va ajuta sa restabiliti echilibrul corpului, pentru ca acesta sa revina la starea sa naturala de sanatate.

       In fiecare caz, pentru fiecare copil in parte, solutia nu este de a-l “trece” pe un tratament medicamentos, ci de a-i corecta dezechilibrele create de mediu, in organismele lor. Ceea ce este necesar pentru restabilirea acestui echilibru se prezinta diferit pentru fiecare copil. In orice problema ce presupune vindecarea, fiecare individ are un set de caracteristici, care presupune un asamblu unic de tehnici de vindecare. Procesul de vindecare ar trebui inceput prin intentia comuna a parintilor si a copiilor. In multe cazuri, copilul poate sa nu recunoasca diagnosticul de hiperactivitate; el stie doar ca traieste intr-un mod pe care adultii si societatea il socotesc necorespunzator. Acest gen de situatie creeaza la copil sentimentul de vinovatie sau de rusine – si este extrem de important ca acest lucru sa fie evitat.

          Suntem cu totii fiinte ce cauta echilibrul si cu cat copilului i se arata mai mult un model de atingere a acestui echilibru, cu atat mai mult se va indrepta catre el.

       Noua generatie de copii este aici pentru a ne indruma spre o mai mare intelegere a ceea ce mentine si echilibreaza, in prezent, energiile de la suprafata. Ei sunt aici pentru a ne conduce spre o maniera mai blanda de a ne trai vietile si un mod de abordare centrat mai mult pe inima in toate relatiile – atat personale, cat si sociale.

       Prima sugestie pe care o ofer este de a va duce copilul la un vindecator, sau cum ii numiti voi la suprafata – un doctor in medicina alternativa, care se bazeaza pe intuitie si are experienta cu copiii. Cereti sa vi se spuna starea energetica obisnuita a copilului, deoarece este important de retinut ca simptomele fizice de hiperactivitate sunt pur si simplu, reactia organismului la un dezechilibru energetic.

       Exista multe metode naturale ce pot fi folosite pentru a echilibra corpurile energetice ale copilului vostru, iar acestea includ: plante, esente de flori, exercitiu, yoga, chi gong si tai chi. Acesti copii vor fi avantajati, in mod deosebit, de un regim alimentar bogat si echilibrat, constituit din fructe, legume si cereale organice si dintr-o cantitate adecvata de proteine sanatoase, deoarece copiii ce cresc in mediul vostru au nevoie de mai multe proteine de calitate. Regimul lor alimentar, ca de altfel si al vostru, ar trebui sa reprezinte un echilibru al tuturor acestor factori – respectiv, sa includa un amestec de acid/alcalin, un continut de zahar natural si nu obtinut prin procese chimice si suficiente alimente vii in locul alimentelor prelucrate, moarte.

       De asemenea, se pot face multe din punct de vedere energetic, prin intermediul terapiei de echilibrare a chakrelor, cromatoterapiei si a cristaloterapiei. Sistemele lor pot beneficia foarte mult de pe urma metodelor ce folosesc sunetele si ritmul.

       Meloterapia reprezinta o forma foarte potrivita de echilibrare pentru copiii hiperactivi, cat si pentru ceilalti.

       Sedintele – in grup sau individual – care implica atat terapii verbale, cat si energetice sunt foarte indicate pentru reechilibrarea lor.

       Terapiile creative – cum ar fi pictura, desenul si scrisul – sunt, de asemenea, foarte potrivite. Jocurile video si privitul la televizor in exces nu constituie o solutie.

       Copiii care s-au intrupat in prezent la suprafata se straduiesc sa-si reechilibreze caracteristicele chimice ale creierului, sistemul endocrin si simturile fizice pentru a accesa si functiona la o vibratie energetica mai inalta. Ei au intrat in intrupare cu un sistem limbic diferit de cel pe care-l aveti voi, precum si cu o senzatie mai clara despre cum ar trebui sa fie simtita forta lor vitala.

          Copiii se vor impotrivi tuturor incercarilor de a-i forta sa adopte un fel de a fi, care nu rezoneaza, in mod natural, cu adevarata lor natura Divina.

       Ei se vor “scurt-circuita” mai rapid decat orice generatie anterioara, daca nu li se ofera un mediu propice, linistitor si de sustinere, in care sa traiasca. De asemenea, nevoia lor de comunitate – una bazata pe ceea ce vine din inima – este foarte puternica. Legaturile pe care le aduc cu ei din comunitati cum ar fi cea din Telos si din alte orase vor vibra puternic in corpurile lor emotionale si lor trebuie sa li se raspunda in mod corespunzator. Ei nu vor crea doar grupuri de copii de varsta lor, ci mai degraba comunitati de oameni de toate varstele.

       Totodata, vor invata mult din toate situatiile la care vor fi invitati sa participe in grup, ca si din activitatile in cadrul comunitatii, cele civice si scolare, care le vor permite sa participe la un nivel creativ si responsabil superior celui pe care-l acordati in prezent copiilor vostri.

       Este minunat sa-i lasati pe copiii vostri mai mari sa fie mentorii celor mai mici si sa permiteti tuturor copiilor sa lucreze cu adulti care sa le fie indrumatori si modele. Acest lucru va duce la insasi transformarea miezului societatii voastre.

       De fapt, toate lucrurile care le pot fi de ajutor copiilor vostri, hiperactivi sau nu, se gasesc pretutindeni in jurul vostru, fara a fi nevoie sa apelati la medicamente. Trebuie doar sa faceti schimbari pozitive in mediul vostru si al copiilor. Nu e nevoie sa le adormiti sistemele cu droguri care pot doar controla, intr-un mod foarte sintetic, comportamentele pe care societatea voastra le considera necorespunzatoare. Este contraproductiv sa diagnostichezi simptomele, dar sa refuzi sa recunosti si sa tratezi cauzele. Solutia pentru a va ajuta copiii vine de la utilizarea instrumentelor si metodelor pe care le aveti in jurul vostru.

          Acesti copii sunt aici pentru a va oferi prilejul de a manifesta ajutorul reciproc si cooperarea.

       Ne aflam in Telos pentru a va ajuta si pe voi, si pe ei. Suntem aici pentru a va arata un model despre cum va puteti echilibra vietile voastre – si pe ale lor.

       Profesorii, vindecatorii si copiii din Telos se gandesc in fiecare zi la copiii de la suprafata. Noi le trimitem iubirea si binecuvantarile noastre. Asteptam cu nerabdare momentul cand legatura si comunicarea vor deveni mai directe. Ii invitam pe copiii dragi de la suprafata sa vina sa ne viziteze in Telos, in visele lor, deoarece impartasim cu ei dorinta noastra profunda de a ne juca impreuna, intr-o vibratie de pace, compasiune, iubire si lumina. Pana cand vom vorbi din nou, le uram copiilor – si voua tuturor – multa bucurie si veselie.


      Mesaj de la copiii din Telos


       Prin intermediul Celestinei, Angelinei si al lui Luriel

       Suntem copiii furtunii. Suntem copiii focului. Suntem copiii ploii. Noi va intalnim in visele voastre si dorim sa stiti ca va iubim. Ne place sa va cantam despre vremurile ce vor veni, cand vom fi din nou uniti ca Unul. Sufletul isi aminteste, apoi incepe din nou sa creeze un cantec pe care ni-l reamintim cu totii. Vrem sa va cunoasteti cantecul si elementele a cine sunteti, pe masura ce calatorim prin timp si spatiu, in toate culorile curcubeului, pentru a se uni cu voi. Stam la picioarele voastre pentru a va indruma; va mangaiem pe cap cu iubire si alinare, in timp ce va povatuim. Suntem copiii tuturor natiunilor de pe Pamant, ai tuturor raselor si ai multor planete. Suntem copiii galaxiilor ce urmeaza sa se nasca – si ai celor de mult uitate.

       Va trimitem mesajul nostru de pace si de intelegere, prin intermediul fiecarei flori care va intampina si al fiecarui cantec de pasare din drumul vostru. Stam brat la brat cu ostirea Divina si emitem o energie vibranta, stralucitoare, de iertare si de acceptare neconditionata pentru toate fiintele de pe Pamant. Pe masura ce inima si cunoasterea voastra interioara se acordeaza la frecventa acestei emisii, va cerem doar sa ascultati, sa simtiti pulsul energiilor noastre, in sufletul vostru.

       Cand vorbim, vorbim si cu vocile voastre. Si cand cantam, auziti cuvintele de mult uitate, pe care voi le-ati cantat odata. Simtiti cum melodiile pe care le-am cantat odata impreuna va alina sufletul si incep sa creeze cantece noi, din cele vechi. Cantam impreuna, intr-o armonie care nu a mai fost simtita niciodata pana acum. Pe masura ce cantam si cream aceste cantece noi, cu voci care devin tot mai puternice cu fiecare zi, vantul solar si ostile de ingeri ni se alatura, iar toate fiintele se ridica spre a sarbatori aceasta vibratie noua ce inconjoara planeta. Sarbatorim cu o bucurie care a fost pierduta de mult, dar care astazi renaste in fiecare dintre voi.

       Acum, voi rataciti prin ceea ce pare o perioada mohorata, dar care, de fapt, este cea mai stralucitoare, deoarece cantecul a inceput din nou si, odata pornit, nu mai poate fi oprit. Familia si prietenii din Pamantul Interior si de pe stelele indepartate, cu care de-abia asteptati sa va reuniti, canta deja cu voi. Trebuie doar sa recunoasteti, din nou, frecventa.

       Ascultati tonalitatile pe care vi le trimitem. Le veti auzi cu urechile voastre si veti crede ca sunt produsul propriei imaginatii, sau al unor fenomene mecanice. Dar nu este asa; noi va contactam in sufletul vostru. Va reorientam pentru a recunoaste aceasta frecventa in lumea voastra de fiecare zi. S-ar putea sa percepeti un sunet sau o melodie. Este posibil sa auziti harpe sau niste voci delicate in fundal, un zumzet sau un simplu sunet. Aceste sunete pot dura o clipa – sau mult mai mult. Sa stiti ca sunt copiii care incearca sa faca legatura cu voi. Repetati cantecul pe care-l cantam toti, educati-va urechile si mintile voastre omenesti pentru a recunoaste si a comunica din nou aceasta vibratie. Cand sunteti in pat, noaptea, si lumea obiectelor din jurul vostru, facute de mana omului, este linistita, ascultati cu urechile si cu inima. Chemati-ne prin intentia voastra si va vom raspunde. Ascultati cantecul care ne cheama pe toti Acasa, la o adunare minunata de persoane dragi. Atunci il veti auzi clar. Curand, sunetul va va deveni familiar si va face parte si din viata voastra zilnica. Cantati cu noi si cantati-ne noua. Cantati despre noi, asa cum si noi cantam despre voi. Iubirea noastra pentru voi nu cunoaste limite, iar inimile noastre se joaca cu ale voastre permanent. Va iubim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

CONTRIBUIŢI CU O "DONAŢIE" DE LA "INIMĂ-LA-INIMĂ"

Susţineţi printr-o DONAŢIE această activitate a lui Suzi Mirea pentru timpul acordat acestor lucrări necesare tuturor în aceste vremuri de transformări planetare! Butonul „DONATE” în dreapta paginii fiind activ!

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea Constiintei Lemuriene!