RENAŞTEREA CONŞTIINŢEI LEMURIENE

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Flacara Iubirii Cosmice, o activitate a Razei a Treia


Capitolul 14 -


       Cu o meditatie pentru Templul Iubirii

       Adama cu Maha Chohan-ul planetar Paul Venetianul

       Adama – Salutari, Aurelia, iti vorbeste Adama. Am inteles ca tu si prietenii tai doriti sa discutati astazi despre atotcuprinzatoarea Flacara a Iubirii



       Aurelia – Da, Adama, este dorinta mea si a celor care sunt cu mine. Exista deja atat de multe lucruri care s-au spus si s-au scris despre Iubire si totusi nu este complet inteleasa, nici macar de initiati. Noi, oamenii de la suprafata, indiferent de cat de mult ne straduim sa aplicam constiinta iubirii, mai cadem uneori in dualitate si judecata. Te rog, vorbeste-ne inca o data despre Iubire, pentru ca inimile noastre sa se umple din nou cu deliciosul nectar al acestei vibratii.

       Adama – Surori mult iubite si rude, va iubesc pe toti atat de mult. Toti cei din Telos sunt atat de recunoscatori celor ca voi, care doresc sa inteleaga misterele Iubirii, la un nivel mai profund. Nu va descurajati, intrucat capacitatea voastra de intelegere evolueaza si, pe masura ce va veti stradui sa exprimati aceasta energie minunata, ea va continua sa se amplifice in voi. Intr-o zi, care nu este foarte indepartata, vom avea marea placere de a va invita din nou printre noi, pe taramul Iubirii si Luminii. Va multumesc ca mi-ati oferit aceasta ocazie, de a vorbi despre Iubire. Desi sunt maestrul al Razei Albastre, discutiile despre Iubire se numara intotdeauna printre favoritele mele.

       In primul rand, sa va fac o prezentare de ansamblu.

       Flacara Iubirii este una dintre cele Sapte Raze ale lui Dumnezeu si actioneaza pe aceasta planeta in beneficiul omenirii. Culoarea iubirii se intinde pe o gama larga de frecvente, nuante si culori, variind de la un roz foarte deschis, pana la cel mai inchis rubiniu auriu, in mii de combinatii de raze de iubire. Iubirea inseamna liantul si vibratia care mentin in functiune intreaga creatie a lui Dumnezeu, in ordine perfecta, in armonie si frumusete. Maestrul Paul Venetianul este cel care detine, in prezent functia de Chohan al celei de-a Treia Raze a Iubirii, el insusi devenind expresia Flacarii pure a Iubirii lui Dumnezeu pe planeta.

       Cea de-a Treia Raza este in legatura cu chakra inimii, amplificand Iubirea Divinului si a Sinelui uman. Calitatile ei Divine sunt – printre multe altele – omniprezenta, compasiunea, mila, facerea de bine si dorinta de a fi Dumnezeu in actiune, prin Iubirea Sfantului Spirit.

       Datorita cunoasterii desavarsite a Flacarii eterne a Iubirii Cosmice, acest maestru detine si functia de Maha Chohan pentru planeta. In aceasta pozitie ierarhica, el este responsabil, in perioada de acum, cu exprimarea energiei a ceea ce va este cunoscut drept Serviciul Sfantului Spirit. Acesta este un serviciu foarte complex si minunat in cadrul ierarhiei, care ar putea umple multe capitole ale unei carti. Vreau sa va anunt ca acest mare maestru tocmai a intrat in sala unde suntem noi adunati acum si ne onoreaza pe toti cu prezenta lui, in timp ce vorbim. Intampinati-l cu bucurie in inimile voastre. Acum, el va binecuvanteaza cu emisia lui de iubire pura.

       Exista mai multe locuri de reculegere sau temple ale Flacarii Iubirii pe planeta. Avem un mare temple al Iubirii aici, in Telos si mai exista temple ale Iubirii in toate orasele de Lumina, subterane si eterice, dar si peste tot in acest univers si in celelalte. Paul Venetianul – francez in ultima lui intrupare – este paznicul unui loc de reculegere eteric, al celei de-a Treia Raze, situate sub Palatul Libertatii din sudul Frantei. El mai are un loc de reculegere sub Templul Soarelui din New York.

       Mai exista un alt loc spiritual al Elohimilor Iubirii, Heros si Amora, flacari gemene ale Iubirii, langa Lacul Winnipeg, Manitoba, in Canada si un alt templu maret, creat si pazit de Arhanghelii celei de-a Treia Raze, Chamuel si Charity, flacari gemene ale Iubirii, in St. Louis, Missouri, S.U.A.

       Lasati-ma acum sa va vorbesc o clipa despre Iubire, ca singura forta reala si permanenta din toata creatia si apoi il voi invita pe Paul Venetianul sa va adreseze cateva cuvinte.

       Iubirea nu este un cuvant. Este o esenta, o putere si o vibratie. Este viata! iubirea este cel mai nepretuit element si vibratie din toata existenta, o forta vitala permanent dinamica. Ea transcende timpul si elimina spatiul. Iubirea este substanta primara a Luminii, din care sunt create toate lucrurile. Este forta unificatoare care uneste toate lucrurile. Pur si simplu, Iubirea cuprinde totul. O intensitate suficient de mare a iubirii poate vindeca si transforma totul. Exact asa cum nu exista nici o bariera reala care sa desparta sinele uman de Marele vostru Sine Cosmic, nu exista nici o bariera care sa desparta iubirea umana de Iubirea voastra Christica. Exista doar o diferenta de intensitate si vibratie. Aceasta este iubirea umana - exprimata si amplificata de cateva milioane de ori.

       Sunt unii dintre cei intrupati, care percep iubirea ca pe o slabiciune. Bineinteles ca iubirea nu este o slabiciune, ci cea mai mare putere. Iubirea este cel mai important atribut Divin pe care-l puteti cultiva si dezvolta. Puterea ei poate sa suporte toate lucrurile, sa se bucure in toate si sa le infrumuseteze pe toate. Iubirea este o forta constanta, din care va puteti atrage energiile si armonia vietii. Bunatatea ei vindecatoare penetreaza toate lucrurile si invaluie toate inimile. Cand cineva isi dezvolta aceasta capacitate extraordinara de a iubi, daruita de Dumnezeu, el va avea puterea de a crea si de a manifesta orice isi imagineaza in viziunea sa spirituala, purificata, a iubirii.

       Pentru cei care au adus la perfectiune focurile iubirii, frica nu mai poate exista. Sinele vostru superior are capacitatea de a transforma instantaneu cantitati uriase de negativitate umana, in Iubire si Lumina pura. Cand principalul scop si dorinta in viata devin dobandirea acestui maret dar al Iubirii, cand ea devine obsesia arzatoare care nu mai poate fi negata, atunci ea se va implini. Acea persoana devine recipientul unei Iubiri atat de mari, incat ziduri de slava sunt create in jurul ei si nimic altceva, in afara iubirii pure, nu o va mai putea atinge vreodata.

       Celor care obtin acest dar Divin al iubirii, li se deschid larg taramurile Luminii si li se confera, din nou, toate puterile. frumusetea, tineretea si vitalitatea, in toata perfectiunea lor Divina, puterea si abundenta nelimitata, intreaga cunoastere a Mintii lui Dumnezeu si toate atributele spirituale restituie in totalitate, sunt darurile Iubirii ajunse la perfectiune.

       Rugati-va la Dumnezeu si la Prezenta voastra Divina, cu toata energia inimii, sa va deschideti catre aceasta iubire Christica Divina. Lasati aceasta iubire sa cante un cantec de adorare si recunostiinta in inima voastra. Lasati ca inima voastra sa fie inaltata continuu de cantecele de bucurie si recunostiinta eterna si aceasta mare iubire va va apartine. Oriunde ati fi, vi se vor da toate puterile si comorile taramurilor superioare – atat pe Pamant, cat si in Ceruri – pentru totdeauna.

       Aceste comori ale Cerului sunt daruri si calitati Divine, pe care omul le dezvolta pe masura ce isi elibereaza potentialele ascunse, daruite de Dumnezeu, din Sine, din Inima Sacra – resedinta Divinitatii voastre. Aceste daruri si puteri pe care Dumnezeu vi le ofera voua, tuturor, sunt planul Lui pentru deplina voastra revenire la starea initiala de fiinte Divine, in timp ce El asteapta rabdator sa le acceptati intru totul.

       In fiecare dintre voi exista, ca intr-o banca, un depozit cosmic in care meritele voastre se depun sau se retrag. In lumea care va sa vina, omenirea nu va fi judecata dupa posesiuni sau cunostinte umane, dupa pozitii si onoruri pamantene. Un om va fi apreciat dupa ceea ce ESTE, dupa nivelul lui de evolutie spirituala. Ce a devenit el ca fiinta Divina este singura masura de evaluare, reprezentand suma totala a tot ceea ce a gandit, simtit si facut. Acest maret vesmant de Lumina Christica, facut din Iubire pura - straie de o putere si o frumusete deosebita - vine din interior, pe masura ce persoana incepe sa-si depuna comorile in ceruri. Vesmantul alb stralucitor de Lumina care vi se va da, reprezinta dobanda rezultata din depunerile de iubire, compasiune, mila, bunatate, recunostinta si slava.

       Pe masura ce veti dovedi dorinta de a exprima aceasta Iubire Christica, bucurati-va de aceste marete si dinamice comori de implinire, deoarece Cerul isi va varsa bogatia si dobanzile nelimitate in depozitul vostru cosmic, multiplicat de sute de ori! Da, si chiar mult mai mult decat atat!

       Pentru a va face o idée, pot sa va spun ca, in momentul actual, in inima celor mai multe suflete din lume mai arde inca Flacara Iubirii, la un nivel de 1 pana la 3 mm. Multi dintre voi care au fost perseverenti si hotarati, au ajuns la un nivel mai mare, dar mai este mult de mers. Cand focurile Iubirii din inima voastra vor arde cu o Flacara de trei metri, veti sti ca ati atins nivelul necesar pentru a fi purtat “acasa”, pe “Aripi de Lumina”, si admis in randul celor nemuritori.

       Aurelia – Uau, pare minunat, Adama! Vreau sa ajung la acest nivel. Iti multumim pentru ca ne-ai reamintit. Am stiut despre aceasta Iubire minunata, dar pana acum nu o intelesesem pe deplin. Ce ne impiedica sa atingem brusc plenitudinea Divinitatii noastre, propulsati de aceasta dorinta arzatoare de a ajunge la iubirea desavarsita?

       Adama – Sunt mai multi factori si voi mentiona doar cativa. Va puteti da seama de restul. Dintre factorii pe care ii voi mentiona, nu toti se refera la tine personal, dar in general cativa – daca nu toti – se aplica celor mai multi oameni, numai ca intr-o masura diferita. Primul este lipsa de vigilenta si motivatie, avand prea putina credinta in astfel de promisiuni.

       Lipsa de perseverenta in hotararea voastra de a investi suficient timp si energie in dezvoltarea spirituala, va tine intr-o stare de letargie spirituala si intr-un echilibru spiritual negativ. Dorintele voastre pentru a atinge iubirea si Inaltarea sunt inca intr-o etapa “calduta”.

          Pana ce nu va deveni o dorinta arzatoare in inima si sufletul vostru – atat de mare, incat sa nu mai puteti trai fara ea – nu veti putea genera suficienta iubire, putere si energie, pentru a atinge acest nivel de evolutie.

       Pot sa spun ca cei mai multi dintre voi sufera de un soi de lene spiritual. Sunteti prea ocupati cu “a face” – mai degraba decat cu “a deveni”. Deseori, multi dintre cei care si-au stabilit obiective spirituale cauta orice scuza pentru a amana angajamentul fata de ele. Ca sa nu mai vorbim despre oamenii care nu si-au gasit inca timp pentru a intra, in mod serios, in ei insisi, pentru a-si defini si nota obiectivele spirituale pentru aceasta intrupare. V-ati gandit, in mod serios si stralucitor, cum va veti indeplini aceste obiective? Cati dintre voi inteleg pe deplin de ce ati ales sa va intrupati aici, in aceasta perioada?

       Va sugeram sa incepeti acum, arucand toate listele cu ce trebuie sa "faceti" si sa investiti in dezvoltarea si integrarea iubirii Divinitatii coastre. procesul necesita timp, iubire de sine, efort si angajare permanenta; pur si simplu, nu se intampla de la sine. Prea multe vieti v-ati lasat evolutia la voia "intamplarii" si mai sunteti inca aici, in suferinta si dorinte.

       De fapt, in aceasta perioada nu exista nimic mai important pentru voi. Retineti, ca tot ceea ce faceti astazi si maine, ca si ceea ce ati facut ieri, are un impact pe termen scurt asupra vietilor voastre. Dar ceea ce “deveniti” ca fiinta Divina intrupata in experienta umana, ramane cu voi pentru totdeauna. Oare ce este mai important?

       Imi veti spune: “Dar, Adama, trebuie sa ne castigam existenta si sa avem grija de toate obligatiile vietilor noastre tridimensionale! Iar eu va spun: “Da, trebuie – dar este important si sa va ingrijiti de viata voastra, dintr-o perspectiva spirituala impecabila. In contextul vietii cotidiene, va claditi caracterul si va dezvoltati calitatile ascunse ale Divinitatii voastre.”

       Daca va stabiliti prioritatile corect in ceea ce priveste obiectivele voastre si invatati sa va administrati timpul in mod corespunzator, veti renunta la activitatile sociale sau de alta natura, care, din perspectiva noastra, sunt o pura pierdere de timp si energie. Toti veti putea gasi macar o ora pe zi, sau mai mult, pentru a investi in viata si viitorul vostru spiritual, in comuniune cu Sinele Divin. Este absolut necesar sa incepeti sa va administrati mai eficient timpul. Asta face parte din planul de a deveni un maestru al intelepciunii. Fiti creativi! Cum credeti ca va uniti, in iubire si Divinitate, cu un aspect al dumnezeirii voastre, daca nu sunteti cu adevarat interesati sa va rezervati timpul necesar pentru a va familiariza cu el?

       Ati putea incepe prin a vorbi mai putin si a va gandi mai mult la minunile si splendoarea Dumnezeului interior. Meditati sau contemplati Divinitatea interioara, in timp ce va plimbati in natura. Reduceti timpul in care stati la televizor, sau la discutii superficiale, deoarece acestea nu prea va ajuta in evolutia voastra spirituala. Multi dintre voi ar putea petrece mai putin timp in magazine. Aproape toti sunteti dependenti de cumparaturi - si cumparati, in mod constant, mai multe lucruri decat va trebuie, fapt care doar mareste dezordinea din casele voastre. Asta va va economisi bani - bani pe care ii veti putea folosi in alte actiuni, mai importante. Noi, cei din taramul luminii, suntem absolut uluiti si derutati, vazand cat de dependenta a devenit aceasta generatie fata de cumparaturi si de plimbarea prin centre comerciale, cautand permanent noi fleacuri de cumparat. Intelegeti, nu? Mai sunt destui factori pe care as putea sa-i mentionez in legatura cu obiceiurile voastre si care va tin agatati de cea de-a treia dimensiune - dar va las pe voi sa-i descoperiti.

       Rezervati-va timp pentru a va analiza viata, pentru a afla de ce sunteti aici si incotro va indreptati. Rezervati-va timp pentru a va crea un plan spiritual – si va promit ca nu veti regreta.

       Exista trei tipuri de oameni: cei care-si pun planurile in aplicare, cei care doar privesc la ce se intampla si cei care nu au nici cea mai mica idee despre ce s-a intamplat. Daca vreti sa va urcati in trenul Inaltarii inca in aceasta viata, trebuie sa va alaturati categoriei de oameni care-si indeplinesc planurile. Asta inseamna ca trebuie sa creati activ si sa cautati sa realizati tot ceea ce e nevoie pentru ca fluxul vietii voastre sa fie admis in marile Sali ale Inaltarii, acum cand vi se ofera aceasta sansa pentru Inaltare, daca asta este ceea ce doriti. Astfel este absolut sigur ca nu se va intampla in acest ciclu. nu se va intampla prin asiciere cu altii, ci cu eforturi personale constante si hotatarea de a ajunge acolo. De asemenea, va trebui sa insistati zilnic procesul de purificare si transmutatie, pana cand acesta va avea loc in mod real. Indiferent de situatiile prin care veti trece uneori, pentru a va echilibra datoriile catre viata, daca flacarile inimii voastre se inalta suficient de mult, aceasta iubire este pregatita sa va ajute sa treceti, cu usurinta si Gratie, prin toate necazurile potentiale.

       Aurelia – Esti foarte clar si concis in explicatii.

       Adama – Sunt, pentru ca multi dintre voi nu mai au timp. Ati amanat prea multa vreme si acum aveti mai putin de sapte ani pentru a porni pe drumul care va va duce la timp, la marea sarbatoare a Inaltarii  planetare, planificata pentru anul 2012.

       Cei mai multi dintre voi subestimeaza importanta si nivelul de angajare necesare pentru a face o Inaltare fizica constienta. bineinteles ca va mai exista o ocazie si mai tarziu - iar 2012 nu reprezinta sfarsitul, ci inceputul unui ciclu de Inaltare pe planeta. Cei care amana acum, s-ar putea sa nu indeplineasca cerintele la timp si, cu siguranta, vor regreta foarte mult. Acum il invit pe Paul Venetianul, care detine functia de Maha Chohan(reprezentat al Sfantului Spirit) al planete, sa va vorbeasca.

       Paul Venetianul – Preaiubiti copii ai sufletului meu! Va salut in Flacara Iubirii. Fie ca binecuvantarile Gratiei Divine a Sfantului Spirit sa ma faca intotdeauna binevenit in inimile, in sentimentele si in sufletul vostru! Mintea occidentala nu da adesea atentie gratiei si smereniei Sfantului Spirit – care este bland ca un porumbel alb si pur, ce simbolizeaza constiinta Lui – si care se naste din ritmul delicat si suav al cantecului sau smerit de a fi. Cand un om vine intr-un loc de “ascultare a Gratiei Divine”, cand toate energiile agitate ale multelor lui aspecte sunt reduse la tacere, atunci frumusetea, bunavointa, binecuvantarile curg, iar prezenta Sfantului Spirit se manifesta. Pe masura ce aripile porumbelului il poarta spre inaltimi, libertatea sa se manifesta prin “a fi”, si nu atat de mult prin a face sau a se afirma.

       Cand cineva traieste si slujeste conform indrumarilor date de Sinele Divin, in acea lucrare exista fericire si implinire. Cand cineva pune bazele unui impuls nou, apar dureri – dar ambele sunt necesare dobandirii unei constiinte mature.

       Cand curentul vietii discipolului este onest si sincer, el face efortul de a fi intotdeauna in locul perfect, acolo unde intelepciunea Prezentei EU SUNT ii cere sa fie. Atunci viata va coopera si va calauzi permanent acest curent al vietii acolo unde poate face cel mai mare serviciu si poate progresa.

       Cuvintele noastre sunt cupe de cristal ce poarta iubire si pace in constiinta exterioara a celor care-si amintesc de prietenia spirituala si de asocierea blanda cu noi, la niveluri profunde.

       Prin puterea magnetica a Flacarii intreite din Inima, poate fi atrasa atentia maestrilor din planurile superioare, pentru a va ajuta mai mult.

       Una dintre principalele surse de nefericire, frustare si suferinta ale omenirii, este capacitatea si dorinta de a nu se supune directivelor Divine ale propriei lor prezente individualizate, EU SUNT, si indrumarile Gazdelor Superioare de Lumina.

       Exista intotdeauna posibilitatea unei alegeri intre supunerea bucuroasa, dorita si iluminata, fata de instructiunile acelei Prezente si folosirea voita si ignoranta a liberului arbitru, pentru a crea imperfectiunea. Devine o chestiune de alegere personala, intre fiecare om si Dumnezeul lui.

       Insa pana cand fiecare membru al rasei umane nu va avea dorinta personala de a indeplini Vointa lui Dumnezeu si de a trai conform legilor Iubirii, el nu va trai experienta unei fericiri permanente, sau bucuria reusitei victorioase, care aduce pace, abundenta, iubire nelimitata si o expansiune spirituala necunoscuta inca de mintea voastra exterioara.

       Omul nu a distrus legatura constienta cu propria sa Prezenta individualizata EU SUNT intr-o clipa, si nici nu va putea restabili intr-o clipa, o asemenea legatura. Este nevoie de rabdare, perseverenta, hotarare, puritate a motivelor, un simt al discriminarii foarte bine dezvoltat si o vigilenta constanta la usa inimii acestei Prezente.

       Prezenta lui Dumnezeu asteapta - asteapta prilejul de a sluji prin voi. Minunatul, iubitorul, atotputernicul Tata al Vietii asteapta in permanenta sa va auda. Ori de cate ori este chemat, El raspunde cu un curent navalnic din mareata Sa Prezenta, prin intermediul instrumentelor create si pregatite de iubirea Lui.

       Preaiubiti copii ai Tatalui/Mamei Vietii, daca ochii vostri ar putea vedea iminenta Prezentei Sfinte, atunci cand formele voastre inocente se ridica din paturile lor si pasesc pe podea pe cararea acelei zile, ati intelege grosolania comportarii sinelui exterior, care o face pe Prezenta sa astepte.

      Sub presiunea unor lucruri lipsite de importanta, trece uneori o zi, o saptamana, sau o viata, iar Prezenta lui Dumnezeu asteapta inca prilejul de a va umple cupele cu Gratie Divina, pace, abundenta, vindecare si iubire. 

       Si astfel, dragii mei copii ce treceti prin valul experientei umane, retineti ca, atunci cand piciorul vostru calca pe pamant, in fiecare dimineata, Prezenta lui Dumnezeu asteapta sa va umple ziua cu plenitudinea Divinitatii voastre, daca alegeti sa o invitati! Astazi, in timp ce cititi aceste randuri, amintiti-va ca Prezenta lui Dumnezeu asteapta sa-i binecuvanteze pe fiecare dintre voi, cu o plenitudine a Iubirii si Pacii aflata dincolo de puterea voastra de intelegere. Invocati aceasta Prezenta in fiecare zi si in fiecare ora a zilei, pentru a fi hraniti cu aceasta Iubire, Pace si Armonie, care va va binecuvanta vietile ca sa aveti parte de blandete si perfectiune.


Norme de conduita pentru un discipol al Sfantului Spirit

     Maha Chohan

1.  Deveniti permanent constienti de dorinta de a manifesta expresia completa a Dumnezeirii si dedicati-va intreaga fiinta si misiune acestui scop.

2.  Invatati lectia blandetii - nu faceti rau si nu provocati suferinta prin cuvant, gand sau sentiment, nici unei parti a vietii. Sa stiti ca aceasta actiune si violenta fizica va vor mentine pe taramul durerii, suferintei si starii de muritor.

3.  Nu agitati marea de emotii a unui frate, in mod nechibzuit sau deliberat. Sa stiti ca furtuna in care ii aruncati sufletul va inunda, mai devreme sau mai tarziu, propriul vostru curent vital. In schimb, aduceti intotdeauna liniste, iubire, armonie si pace in jurul vostru.

4.  Disociati-va de orbirea personala si planetara. Nu permiteti sa iubiti vreodata micul vostru sine, mai mult decat armonia universului. Daca aveti dreptate, nu este nevoie sa strigati in gura mare. Daca nu reusiti, rugati-va sa fiti iertati.

5.  Pasiti cu blandete pe Pamant si in univers, stiind ca trupul este un templu sacru in care salasluieste Sfantul Spirit, aducand pace si lumina vietii de pretutindeni. Pastrati-va intotdeauna templul intr-un mod respectos si pur, cum s-ar cuveni locuintei Spiritul Iubirii si Adevarului. Respectati si onorati, cu demnitate blanda, toate celelalte temple, stiind ca deseori, in spatele unui exterior nefinisat, arde o mare lumina.

6.  In natura, absorbiti frumusetile si darurile taramurilor Ei, cu o calda recunostinta. Nu o intinati cu ganduri, sunete, sau emotii joase, sau prin acte fizice care o praduiesc de frumusetea Ei virgina. Onorati Pamantul – „Mama” care gazduieste calea voastra de evolutie.

7.  Nu va formati si nici nu oferiti opinii, daca nu sunteti invitati sa o faceti si, chiar si atunci, doar dupa rugaciune si invocare tacuta, pentru a primi indrumare. Vorbiti cand Dumnezeu alege sa spuna ceva prin voi. Altfel, este cel mai bine sa vorbiti putin, sau sa ramaneti intr-o tacere linistita.

8.  Lasati inima sa cante un cantec de recunostiinta si bucurie inchinat lui Dumnezeu. Fiti intotdeauna recunoscatori pentru tot ceea ce ati primit si pentru ceea ce aveti in momentul prezent. Accesati Râul Vieţii, Râul Iubirii si al Abundentei, care se afla in Inima Sacra.

9.  Fiti blanzi in vorbe si fapte, cu demnitatea care insoteste intotdeauna Prezenta Dumnezeului celui viu, care locuieste in templul fiintei voastre. Puneti permanent toate capacitatile fiintei si toata desfasurarea interioara a naturii voastre la picioarele puterii lui Dumnezeu, straduindu-va sa manifestati perfectiunea compasiunii atunci cand va intalniti cu cei in suferinta.

10. Vorbele voastre sa fie rostite cu blandete, smerenie si servire plina de iubire. Nu permiteti ca impresia de smerenie sa fie luata drept letargie, deoarece servitorul Domnului, ca soarele din cer, este in permanenta vigilent si isi revarsa tot timpul darurile de Iubire peste cei care-si deschid inimile pentru a primi. 


Meditatie - Calatorie spre Templul Iubirii 

al Flacarii Trandafirului de Cristal 

       Adama

       Acesta este unul dintre templele eterice ale Razei Iubirii, pazita si alimentata de Flacara Iubirii Arhanghelilor celei de-a Treia Raze, Chamuel si Charity. El este situat in St. Louis, Missouri, in partea sudica a Americii de Nord. Un arc de iubire Divina formeaza o punte intre acest loc de reculegere si cel al Elohimilor celei de-a Treia Raze, Heros si Amora, din planul eteric, situat langa Lacul Winnipeg, din Canada.

       Emisia Razei Iubirii din acest templu specific este un flux de creativitate. Flacara Iubirii din acest loc de reculegere incurajeaza generozitatea inimii, altruismul, iertarea si mila. Aceasta enorma energie a Iubirii, pur si simplu, spala totul si ii ajuta pe cei care viziteaza acest templu sa pastreze mai multe dintre calitatile Iubirii, pentru ei insisi si pentru lume. Altarul si flacara locului de reculegere sunt dedicate fluxului vietii din inima Creatorului, catre inima Christului si apoi catre inima omului.

       Acum, dragii mei, prin intermediul iubirii lui Paul Venetianul, veniti cu mine la acest Templu al Iubirii, insotiti de Sfantul Spirit.


       Inchideti ochii si respirati adanc, de cateva ori. Stabiliti-va intentia de a veni cu noi in vehiculul eteric pe care vi-l prezentam acum. Vehiculul vostru va fi corpul de lumina al fiecaruia dintre voi. E posibil sa va amintiti sau nu, de aceasta incursiune – dar avantajele sunt aceleasi. Folositi darul imaginatiei, pentru a crea o impresie vie a ceea ce va vom arata, iar calatoria va ramane inregistrata in sufletul si in memoria voastra celulara. La nevoie, veti putea accesa – nu neaparat in toate detaliile – energiile pe care le veti primi prin intermediul acestei experiente.

       De asemenea, cu cat veti face mai multe incursiuni de acest tip, cu atat mai mult veti ajuta la subtierea valului propriu de iluzie, care va blocheaza amintirile si perceptia vibratiilor superioare. Cereti Sinelui Superior sa va usureze aceasta calatorie si deschideti-va inimile pentru ca ea sa se desfasoare in planurile interioare, la cel mai inalt nivel posibil.

       Calatorim acum prin spatiu, de la casa voastra din Muntele Shasta, la splendidul Templu al Iubirii al Flacarii trandafirului de cristal. Simtiti cum parfumul petalelor trandafirului de cristal al iubirii pluteste peste tot in jurul vostru, chiar inainte de a sosi voi aici. Sunteti atat de binecuvantati, ca un grup atat de mic sa aiba privilegiul de a fi insotit personal de reprezentantul planetar al insusi Sfantului Spirit. Intra-devar, se intampla rar. Va spun tuturor celor prezenti in aceasta camera, ca iubirea si devotamentul vostru ferm de a va continua drumul Ii se permite Lui sa va faca aceasta favoare.

       Inspirati, dragii mei. Relaxati-va si simtiti profund experienta. Respirati adanc, pentru a prelua in interior tot ce puteti, pentru a va intoarce cu cea mai profunda inregistrare sufleteasca pe care o puteti crea. Asta va va ajuta sa va dezvoltati calea, intr-un mod mai armonios si mai direct.(Pauza scurta)

       Acum suntem aici, in fata unui urias dom multistratificat - un trandafir de cristal transparent. Nu seamana cu nimic din ce ati vazut in lumea exterioara.

       Nu exista cuvinte in vocabularul vostru pentru a-i descrie structura atat de minunata si eleganta, modelata de creativitatea iubirii arhanghelilor Chamuel si Charity.

       Raze de energie pura de Iubire emana din centrul domului, pentru a radia Iubirea Creatorului la sute de kilometri in atmosfera, in toate directiile. Ce imagine minunata, dragii mei!

       Pasiti pe covorul de catifea, intins sub picioarele voastre, pana la intrarea in templu. Deoarece suntem in compania lui Maha Chohan Insusi, nu vi se va cere pasaportul de intrare pentru a putea fi admis aici. Intrucat frecventele Arhanghelilor sunt atat de inalte si rarefiate, nici unui suflet nu i se poate permite intrarea aici, decat daca poate mentine, constant, cel putin frecventa de dimensiunea a patra a iubirii si armoniei, si este insotit de unul dintre Maestrii Intelepti.

       Pe masura ce va apropiati de intrare, mai multi ingeri ai Razei a Doua, cu o inaltime de aproximativ patru metri, se pleaca in fata Luminii lui Maha Chohan. De asemenea, ei se pleaca si in fata Luminii mele si a propriei voastre Lumini interioare, poftindu-va sa intrati.

       Fiecare dintre voi este insotit de unul din acesti paznici ai templului. Acest templu este de trei ori mai mare decat Vaticanul din Roma si contine multe sectiuni de diferite energii dimensionale, pentru numeroasele activitati ce se desfasoara aici.

       Sunteti dusi intr-o zona in care va puteti simti confortabil in cadrul propriului vostru nivel de evolutie. Traversati acum un coridor plin cu mii de ingeri ai Flacarii iubirii, de toate marimile. Inaltimea acestor fiinte angelice variaza de la inaltimea celui mai mic heruvim, pana la cea a celui mai inalt serafim. De fapt, aici sunt reprezentate toate cele douasprezece coruri ale taramului angelic, din toate dimensiunile.

       In timp ce pasiti prin coridor, un numar mare de fantani si cascade de energie de iubire pura tasnesc din diferite locuri. Energiile emise din aceste fantani si cascade isi canta in continuu cantecul de Iubire si Recunostinta catre inima Creatorului, a Mamei si a tuturor taramurilor ce evolueaza pe aceasta planeta, in toate dimensiunile. Asta include si omenirea de la suprafata.

       Daca le permiteti, aceste melodii de Iubire pot topi mare parte din zgura pe care a acumulat-o inima si pe care o poarta cu ea, de atata vreme. Ascultati si lasati-va inimile sa se contopeasca cu energiile cantecelor de iubire ce ies din Apele Eternelor Rauri de Iubire.

       Porumbei puri de Iubire , mult mai mari decat cei pe care ii cunoasteti la suprafata, va trimit radianta lor vindecatoare.

       Stati si priviti, simtiti si observati minunile Iubirii lui Dumnezeu, ce asteapta sa fie oferite celor care iubesc Viata si se supun Legilor Eterne ale Iubirii.
       Nimeni nu va grabeste.

       Retineti ca sunteti aici intr-o zona atemporala. Ascultati si cantecele de iubire ale multelor varietati de flori de Raza a Treia, plante si fructe, care infrumuseteaza aleile acestui templu.

       Primiti vindecare de la dulceata parfumului si a melodiilor. Si porumbeii vor sa intre in legatura cu inimile voastre, pentru a va inveseli restul calatoriei de intoarcere la “Soarele Prezentei voastre”. A pasi de-a lungul acestui coridor care prezinta energiile Iubirii pure si magice, este parte din experienta voastra aici. Daca aveti intrebari, fiecare dintre voi are propriul ghid angelic ce asteapta atat de doritor sa va raspunda. (Pauza)

       Acum , vedeti o intrare la dreapta. Ghizii va invita sa-i urmati in Sala Flacarii Eterne a Iubirii Cosmice. Aceasta este o alta Flacara nenutrita, care arde continuu, pentru a-L slavi pe Creator, Tatal a Tot Ceea Ce Exista.

       Dupa legea cosmica, toate plantele care primesc si energiile Creatorului trebuie sa-i inapoieze o parte din ele in fiecare zi, produse de focurile inimilor celor care locuiesc pe ele.

       Deoarece omenirea de la suprafata a neglijat sa faca acest lucru de eoni, fiind ratacita in conflicte si separare, pe aceasta planeta, l-am facut, in numele vostru, noi, cei din Telos impreuna cu multe fiinte din Pamantul Interior, precum si din alte orase subterane.

       Vom continua sa-l facem, pana in ziua cand voi toti veti ajunge suficient de maturi din punct de vedere spiritual, pentru a fi capabili sa-i inapoiati singuri Creatorului, aceasta bunavointa si recunostinta.

       Cei care slujesc in Templul Trandafirului de Cristal ca serviciu adus Vietii, alimenteaza si Flacara Eterna a Iubirii, cu focurile iubirii din inimile lor. Cand spunem Flacara nenutrita, ne referim la faptul ca, singurul combustibil care hraneste si are grija de focul Iubirii, pentru a mentine vie Flacara in permanenta, este focul Iubirii din Inima celor care slujesc in acel templu. De fapt, toate actiunile – combinate cu cele din alte Temple ale Iubirii, care detin aceeasi energie – creeaza o retea de Iubire care hraneste toate civilizatiile Pamantului si diferitele taramuri ce traiesc aici.

       Aceasta Flacara, intotdeauna calda si puternica, se ridica pana la o inaltime de treizeci si cinci de metri si are aproximativ trei metri diametru. Sursa puterii ei este forta blandetii. Este fericita, bucuroasa si jucausa. Ea contine tot ceea ce Creatorul poate oferi Creatiei Sale si numerosilor copii ai Inimii Lui. Ea este nelimitata.

       Respirati acum si mai adanc. Conectati-va profund la aceasta Flacara, lasati-o sa va umple inima in totalitate si relaxati-va in bratele Iubirii! (Pauza)

       Cand veti simti ca inima vi s-a umplut la intreaga capacitate, puteti sa va inapoiati, in tacere, la nava merkaba de cristal care va asteapta afara, pentru a va duce inapoi, in corpul vostru fizic. Cu profunda recunostinta, multumiti-i lui Paul Venetianul pentru bunavointa pe care v-a acordat-o astazi si in viitor, pentru cei care vor citi materialul scris. Cand sunteti gata, deschideti ochii si reveniti in corp.

       Cu aceste cuvinte, putem incheia acum meditatia noastra. Va indemn sa va intoarceti aici, deplin constienti, ori de cate ori simtiti ca aveti nevoie sa intensificati focurile din inimi. Va iubim atat de mult, aici in Telos. Iubirea noastra va va insoti pasii, pana la capatul calatoriei.

       Aurelia – In numele micului grup de aici, iti multumesc profund, Adama, pentru tot ceea ce faci pentru noi si, de asemenea, ii multumesc lui Paul Venetianul pentru Iubirea, Bunavointa si Binecuvantarea pe care ni le-a daruit astazi.

       Adama – Cu multa placere, preaiubitilor!


Cand un om ajunge intr-un loc
unde il "asculta Gratia Divina",
cand toate energiile agitate
ale multelor lui sine sunt reduse la tacere,
atunci se manifesta frumusetea, bunavointa,
binecuvantarile si prezenta
Sfantului Spirit
Pe masura ce aripile porumbelului
il poarta spre inaltimi,
libertatea lui se manifesta in "a fi"
nu in "a face" sau in "a se afirma".

    Maha Chohan, Paul  Venetianul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

CONTRIBUIŢI CU O "DONAŢIE" DE LA "INIMĂ-LA-INIMĂ"

Susţineţi printr-o DONAŢIE această activitate a lui Suzi Mirea pentru timpul acordat acestor lucrări necesare tuturor în aceste vremuri de transformări planetare! Butonul „DONATE” în dreapta paginii fiind activ!

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea Constiintei Lemuriene!