RENAŞTEREA CONŞTIINŢEI LEMURIENE

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Flacăra Iubirii Cosmice - A Treia Rază





✭✭✭ 

Arhanghelii celei de a Treia Raze cu Complementul Divin:
Chamuel și Caritate
Retreat: St Louis, Missouri, Statele Unite ale Americii

Elohim al celei de a Treia Raze cu Complementul Divin:
Heros și Amora

 ✰✰✰




       Maestrul Paul Veneţianul, Chohan al celei de-a Treia Raze, are Funcţia de Maha Chohan, şi este „În Slujba Spiritului Sfânt” pentru această planetă. El este devotat Razei Iubirii şi Înţelepciunea inimii, care cuprinde atât Buddhismul, Principiile Înţelepciunii şi Principiile Iubirii Christice. Devotamentul său este indreptat spre frumuseţe, perfecţiunea sufletului prin compasiune, răbdare, înţelegere, auto-disciplină şi dezvoltarea capacităţilor intuitive şi creative ale inimii prin alchimia sacrificiului de sine, dezinteresul şi predarea.

       Lucrează îndeaproape cu Arhanghelul Chamuel, folosind Raza Iubirii – roz, pentru a vă deschide inimile prin artă, muzică și culoare. Cu ajutorul Maestrului Hilarion, aceştia asigură ca noile tehnologii și științe să aibă o contribuție creativă și artistică. De asemenea, el lucrează cu vindecarea prin sunet pentru a vă ajuta la restabilirea armoniei și transmiterea noilor frecvențele a Luminii Curcubeu. El îi sponsorizează pe toți cei care aduc învățăturile și cultura Maeșterilor Ascensionați și Marea Frăție Albă pentru omenire. El, alături de Lordul Maitreya, este inițiatorul Chakrei Inimii.
       Chemaţi-l Iubiţilor, pe Paul Venețianul pentru a vă ajuta să creați tot ceea ce dorește inima voastră.


•          În Atlantida, Paul a servit în guvern ca șef al afacerilor culturale. Inainte de scufundarea continentului, a mers în Peru pentru a stabili un focar al Flăcării Libertății, care mai târziu a permis Incaşilor să aibă o civilizație înfloritoare.

•          Mai târziu, el a întruchipat în Egipt ca un maestru al arhitecturii esoterice și a lucrat cu Maestrul El Morya, maestrul constructor, la construcția piramidei.

•          În varianta sa finală ca Paolo Veronese (1528-1588), marele pictor Renascentist Italian, el a devenit unul dintre cei mai mari artişti ai şcolii veneţiene. Născut în 1528, el a primit puțină pregătire directă în artă înainte de a începe cariera sa prolifică.
           Talentele sale excepționale au provenit din Focurile Iubirii arzând în Inima sa Sacră.

•          Paul Venețianul a fost influența și inspirația din spatele construcției Statuii Libertății din Franța. Statuia, printre altele, reprezintă Flacăra Libertății, aceeași flacără pe care Paul  Veneţianul a venerat-o la Incaşi cu mult timp în urmă. El s-a înălțat la sfârșitul ultimei încarnări în 1588 la "Chateau de Liberté" din sudul Franței.


Castelul Libertății, Retreat-ul lui 

Paul Venețianul


       În sudul Franței, pe malurile Râului Rhone care curge prin dealurile verzi și văile din mediul rural bogat, se află "Chateau de Liberté", care este casa și retreat-ul Maestrului Paul Venețianul, Chohan de Raza a Treia. Frumusețea naturală a peisajului evidențiază grația clădirilor, încadrată în cele mai frumoase aranjamente ale naturii. Coloane de marmură rafinate, împodobite cu înflorirea trandafirilor, înconjoară grădinile formale. Intrând în sala elegantă și spațioasă, veți vedea picturile frumoase reprezentând Sfânta Treime, care denotă de a Treia Rază, pe care iubitul Paul slujește în prezent. Clădirea însăși este construită în trei etaje. În spatele castelului există grădini magnifice, amenajate pe trei niveluri.


Slujirea iubitului Paul și a Frăţiei "Chateau de Liberté" este, de asemenea, întreită.


•           În primul rând, dezvoltarea în inimile sufletelor în continuă evoluție, iubirea adevărată pentru Dumnezeu, iubire pentru Sine și iubire pentru întreaga viață.

•           În al doilea rând, emoţia din inimile omenilor, o iubire în cooperare cu Ființele Cosmice, Maeștrii Ascensionați, Gazde Angelice și cei care sunt mesagerii lui Dumnezeu.

•           În al treilea rând, printr-o iubire sinceră și practică, activarea posibilelor daruri ascunse în inimile omenilor de pretutindeni. Această iubire, impersonală dar cu siguranță direcţionată, scoate din locașurile ascunse ale sufletului talentele, darurile, puterile, nelimitarea și atributele  "Prezenţei EU SUNT".

În noua Epocă de Aur, în care suntem pe punctul de a intra, fiecare naţiune va oferi pentru a încuraja, subvenţiona şi a dezvolta acest "geniu în devenire" în oamenii lor modelaţi după "Chateau de Liberte". Apoi, multe suflete care vin pe Pământ cu marile daruri şi talente nu va găsi o răceală, care nu răspunde, care fură viaţa preţioasă şi energiile unui asemenea potenţial geniu de a "trăi" în lumea exterioară.


       Preaiubiţi fraţi şi surori, vă salut în numele Iubirii.  Binecuvântări în Harul Duhului Sfânt, să fiu găsit vreodată binevenit în inima ta, în interiorul vostru, sentimente și în Sinele tău.

       Vă cer să depuneţi toate eforturile posibile pentru a înţelege cu adevărat adevăratul sens al Iubirii. În profunzime, acum mă aplec în faţa nemuritoarei Flacără Întreită a Vieţii ascunsă în sfinţenia inimilor voastre. Prezenţa flăcării în interiorul inimilor voastre, înseamnă pentru toată viaţa de pretutindeni, că sunteţi o fiinţă divină, că Dumnezeu şi "Prezenţa EU SUNT" sunt investite în tine şi au o anumită activitate de a efectua prin tine, pentru expansiunea perfecţiunii din Inima Creatorului, ca dar şi strălucire să-ţi binecuvântezi semenii. Prin iubirea, pe care o pot îndruma în inima ta flacără, sper să vă încurajez să credeţi că planul divin va ieşi şi se va manifesta în viaţa personală şi pe această planetă pe măsură ce le aplicaţi pentru a deveni "Iubire întrupată".

       Iubirea nu ar trebui să fie calificată cu sentimentalism, care este dezordonată și neliniștită. Iubirea divină este neschimbată și constantă. Este singura virtute Universală a Prezenței EU SUNT, în care se amestecă toate celelalte virtuții. Iubirea este cea mai înaltă expresie a naturii Lui Dumnezeu, și în timp, va fi cea mai înaltă expresie a omului. Iubirea divină, spre deosebire de iubirea umană, nu e avară, ci oferă. Substanța iubirii divine este puterea în spatele creației, precum și susținerea unei astfel de creații.

       Iubirea Divină este o activitate firească a expansiunii Lui Dumnezeu. Pe măsură ce urcăm pe scara evoluţiei spirituale, există o expansiune constantă a luminii, a virtuţilor şi a darurilor Lui Dumnezeu prin fiecare Fiinţă Divină care a fost creată. A fost adesea spus: "Toată lumea iubeşte un iubit", dar "iubirea umană" este doar o umbră a iubirii divine care este o expresie a celei de a Treia Raze.

       Iubirea Cosmică Divină nu cunoaşte bariere şi îşi transmite esenţa ei roz peste tot pentru a inunda întreaga planetă. Când permiteţi conştiinţei iubirii divine să vă conducă viaţa, devii un magnet pentru iubire şi, cel mai important, să radiezi această iubire toată viaţa în jurul tău.

       Un mod de a extinde conștiința iubirii în tine este prin aplicare atitudinii de recunoștință. Când îți exprimi recunoștința față de Dumnezeu, pentru "Prezența EU SUNT" și corpul vostru superior (numit și Sinele tău Sfânt Christos) la toate aspectele legate de  diferitele sisteme ale corpului, în orice parte a vieții, creșteți și vă extindeți binecuvântările voastre. Legea creației, manifestarea și înmulțirea sunt alimentate și activate de sentimentul și expresia recunoștinței.

       De îndată ce permiteţi ca lumea mentală şi senzaţională să alunece în afara prezenţei propriei flăcări de iubire şi divinitate, sunteţi capabili să simţiţi impactul celorlalţi care neînţelegând face acelaşi lucru. Dar, dacă trăiţi în acea Flacără a Iubirii, o veţi experimenta, şi fără a te scoate din echilibru.

       Preaiubiţilor, nu subestimaţi niciodată puterea flăcării inimii voastre. Când o permiteţi fiţi aprinşi de focurile iubirii voastre, ce devine puterea care mişcă corpul precum şi munţii. Deveniţi binecuvântările care se revarsă din inima voastră prin glasul glorios al Prezenţei voastre. Este lumina care străluceşte atât de puternic încât arată calea pentru alţii, pentru a găsi iubirea. Ea devine energia care alimentează centrele de putere pentru a crea "miracole" de vindecare, precipitare, teleportare, întinerire şi fiecare dar bun şi perfect de care ne-am bucurat noi cei din Tărâmul Luminii.

       Aceste daruri sunt ale voastre şi, de a vă folosi prin aplicarea corectă a Legilor Iubirii și Armoniei. Diferența dintre conștiința ta și conștiința unde locuim în prezent, este gradul de măiestrie în "aplicarea" Legilor Iubirii și a tuturor atributelor Lui Dumnezeu prin puterea Flăcărilor Sacre.

       Am învățat stăpânirea acestor legi prin aplicarea diligentă pe o perioadă de multe vieți. În cazul vostru, cu toate instrumentele și asistența pe care le primiţi în acest timp al Ascensiunii Pământului, puteți realiza în câțiva ani, ceea ce nouă ne-a luat pe mai multe vieți pentru a atinge. Pentru a reuși pe deplin, trebuie să devii pasionat de dorinţa ta de a deveni iubire întruchipată prin creşterea acelui foc în interiorul vostru, în inima sacră. Această dragoste trebuie să devină obiectivul vostru principal, motivația ta constantă şi motivul principal pentru a fi.

       Vă putem arăta calea, putem repeta avertismentele noastre din nou și din nou pentru a vă înghionti și a vă încuraja, dar pur și simplu nu o putem face pentru tine. Pot să fac sugestii și să vă ofer instrucțiuni pentru a vă ajuta în recrearea voastră, dar depinde de tine să te creezi în măiestria ta.

       Dacă mă întâmpinaţi în inima voastră şi mă întrebaţi, vă voi îndruma zilnic în conştiinţa ideilor, formele frumoase de gândire din mintea şi inima Creatorului, care nu au mai fost externalizate înainte şi care vă va asista, îmbrăţişând şi devenind conştiinţa Iubirii Divine.

       Ați citit mai sus că am adus Flacăra Libertății la Incaşi chiar înainte de scufundarea Atlantidei. Am fost, de asemenea, un instrument în a aduce această Flacără a Libertății în Franța în timpul vieții mele ca Paolo Veronese. În jurul anului 1880, de la retreat-ul meu de la Castelul Libertăţii din sudul Franței, am lucrat cu sârguință cu unii dintre ucenicii mei din Franța pentru a construi frumoasa Statuie a Libertății care a fost dată Americii de către oamenii din Franța. Astfel, Flacăra Libertății arde luminos pe pământul american, de atunci.

       Este regretabil faptul că atât de puțini americani au recunoscut astăzi semnificația deplină din spatele acestui fapt, o statuie nemaipomenită, fără a-și prețui și a-și păstra libertatea așa cum ar trebui. Ei sunt prea încrezători în iluzia "Visului American" și le-au permis ca liderii lor să le fure libertatea pe care bravii lor strămoşi s-au purtat atât de sârguincioși şi cu tărie pentru a o proteja.

       Libertatea nu este pur şi simplu numele unei măreţe statui pe malul mării din New York City din Statele Unite

       Zeiţa Libertății, ființa care insufleţeşte această Flacără a Libertății pentru planetă, este, de asemenea, gardianul acelei flăcări. A câștigat statutul de "Mamă Cosmică" la nivel înalt. Noi, Chohanii celor Șapte Raze și toți cei dedicați libertății, lucrăm sub sponsorizarea ei.

       Libertatea este o "fiinţă reală" pe care o onorăm profund. Ea este, de asemenea, unul dintre membrii Consiliului Karmic planetar. Am dat numele Libertăţii la retragerea mea în Franţa în cinstea acelei Mame Cosmice. Pot să vă sugerez să vă conectaţi cu inima ei.

       Sfaturi pentru redobândirea frumuseții tale naturale

       Gândiți-vă înainte de a vorbi, de a acționa și de a vă simți: Dacă aveți timp să vă gândiți înainte de a vorbi, acționa și simți, va permite elementelor corpului tău să se întoarcă la frumusețea lor originală, armonie și pace. De îndată ce presiunea discordiei este controlată conștient, planul divin al perfecțiunii începe să se restabilească în calitate de Corpul Mental Superior (sau Sfântul Christos – Sinele) returnează electronii pe orbitele și frecvențele lor naturale. Cei care vin într-o stare de măiestrie și pace ating o mare frumusețe.

       Bătrâneţea și dezintegrarea: Aspectul corpului fizic este determinat de cantitatea de Lumină folosită în cele patru vehicule inferioare - mentalitatea, emoția, corpuri eterice și fizice. Emanarea naturală a Luminii prin acele corpuri formează zidul de protecție al câmpului vostru auric, cunoscut sub numele de Tubul Luminii. Cand electronii se mișcă mai încet în organele și celulele lor particulare, atrag mai puțină lumină din corpul mental superior și rezistența naturală a individului crește mai slab. Acest lucru iniţiază ceea ce numiți "îmbătrânire".

       Când tu, ca individ și restul rasei umane, înveți să rămâi armonios în orice moment și energiile eliberate prin diferitele tale corpuri sunt mereu armonioase și pline de bucurie, nu va exista nici un fel de bătrânețe sau boală. Acesta este modul în care, în viitorul apropiat, veți începe să vă creați creșterea în nemurirea ta prin creştere.

       Creștere mai frumoasă pe măsură ce creșteți mai în vârstă: Când învățați să vă ridicați vibrațiile la un nivel înalt de iubire și armonie, și sunteţi capabili să mențineţi această frecvență, ca un mod de viață, o stare de mare frumusețe și armonie va fi exprimată în cadrul Vieţii. Trupurile maeștrilor ascendenţi, gazde angelice și alte ființe cosmice sunt din ce în ce mai fine și mai frumoase, ca energia care se revarsă prin electroni, sunt încărcați cu tot mai multă lumină, dragoste și echilibru.

       Cum să atragi lumina în corpul tău: Aţi fost învățaţi importanța elaborării pin prezența Luminii voastre, care este hrana corpurilor interioare și singurele mijloace, prin care acțiunea lor vibratorie poate fi accelerată. Acest lucru este făcut, iubiților, prin legea magnetică a atracției. Atenția ta asupra obiectului dorințelor tale devine o pâlnie pentru direcționarea acesteia. De îndată ce vă îndreptaţi întreaga atenție la ceva și revărsați iubirea în ea, începeți imediat să vă creați și să aduceți în voi lumea substanței în care v-ați îndreptat atenția.

       Pentru a intensifica sau a creşte acțiunea vibratorie a sistemelor corpului, aveți şi, pentru a vă îndrepta atenția asupra oricărui Maestru sau asupra propriei tale Prezențe EU SUNT. In timp ce acolo, veți încărca în mod natural acea substanță a Luminii la fel de mecanic ca bateria unei mașini, care este lângă încărcător. Pur și simplu să vă culcați pe pat și să vizualizați acea Lumină coborând prin toate sistemele corpului timp de cinci minute de trei ori pe zi Accelerați foarte mult acțiunea vibratorie a tuturor vehiculelor voastre.
       Eu sunt Paul Venețianul, mentorul iubirii și al iubirii sufletului tău!




(Repetați 3, 6 sau 9 ori)





       Adama - Salutări, Aurelia, sunt Adama. Intelegerea mea este ca tu şi prietenii tăi ar dori să discutăm despre flacăra plină de iubire.

       Aurelia - Da, Adama, este dorința mea, precum și a celor care sunt cu mine. Sunt deja multe lucruri despre care am spus și am scris despre Iubire, dar totuși nu este pe deplin înțeles, chiar şi de inițiați. Noi, ca oameni la suprafață, indiferent de cât de mult ne străduim să aplicăm conștiința iubirii, totuși adesea intrăm în dualitate și hotărâre. Vă rog să vorbiți încă o dată despre Iubire, pentru ca inimile noastre să poată fi umplute de nectarul delicios al acelei vibrații.

       Adama - surorile și familia mea iubită, vă iubesc pe atât de mult. Noi toți din Telos suntem atât de recunoscători pentru aceia ca tine care doresc să înțeleagă misterele iubirii la un moment dat mult mai profund. Nu vă descurajați, înțelegerea ta deplină este în evoluţie și pe măsură ce continuați să vă străduiți să încorporați această minunată energie, ea continuă să se amplifice în tine. Într-o zi, nu prea departe, va fi o mare plăcere să vă invităm în cele din urmă vă întoarceți printre noi, în țara Iubirii și a Luminii. Mulțumesc foarte mult pentru că mi-ai dat această ocazie de a vorbi despre Iubire. Deși sunt un maestru al Razei Albastre, discutând subiectul iubire rămâne unul dintre preferatele mele.

       Mai întâi de toate, permiteţi-mi să vă dau unele fundaluri. Flacăra iubirii este una dintre cele Şapte Flăcări ale Lui Dumnezeu care acţionează pe planetă pentru omenire. Culoarea iubirii se extinde în mari varietăţi de frecvenţe, tonuri şi culori, variind de la roz foarte deschis la cea mai adâncă lumină aurie rubin, în mii de combinaţii de raze ale iubirii. Iubirea este liantul şi vibraţia care păstrează toate creaţiile Lui Dumnezeu să funcţioneze împreună în perfectă ordine, armonie şi frumuseţe măiestuoasă. Iubirea este cel mai bun vindecător şi regenerator.

       Maestrul Paul Veneţianul este cel care deţine acum funcţia celei de-a Treia Rază a Iubirii, devenind el însuşi întruparea Flăcării pure a Iubirii Lui Dumnezeu pe planetă.

       Cea de-a Treia Rază este conectată la chakra inimii, mărind Iubirea Sinelui Divin și uman. Calitățile divine ale Iubirii sunt, printre multe altele, omniprezența, compasiune, milostenie, caritate și dorința de a fi Dumnezeu în acțiune, prin iubirea Spiritului Sfânt. Datorită măiestriei sale a Flăcării eterne a Iubirii Cosmice, Maestrul Paul Venețianul deține, de asemenea, funcţia de Maha Chohan pentru planetă. În această poziție în ierarhie, el întruchipează în acest moment energia a ceea ce vă este cunoscută ca fiind în Slujba Spiritului Sfânt. Acesta este un departament foarte complex și minunat care ar putea umple multe capitole ale unei cărți.

       Există mai multe retreaturi sau temple ale Flacării Iubirii de pe planetă.  Avem un frumos Templu al Iubirii aici, în Telos, și există Temple ale Iubirii  în toate oraşele subterane și eterice ale Luminii, nu numai pe această planetă, ci pe tot cuprinsul acesteia și în alte universuri. Paul Venețianul, un francez în ultima sa încarnare, este gardian al unui retreat eteric al celei de-a Treia Raze sub Castelul Libertății din Sudul Franței. El mai are un alt retreat sub Templul Soarelui din Orașul New York. Există, de asemenea, un retreat spiritual al Elohimilor Iubirii, Hero și Amora, flăcări gemene ale Iubirii, în jurul lacului Winnipeg, în Manitoba, Canada, și un alt minunat templu creat și păzit de Arhanghelii celei de-a Treia Rază, flăcări gemene ale Iubirii, Chamuel și Caritate, în St. Louis, Missouri, Statele Unite ale Americii.

       Permiteţi-mi  să vorbesc acum de iubire pentru un moment, ca singura forță adevărată și permanentă în toate creația, și apoi îl voi invita pe Pavel Venețianul pentru a vă adresa.

       Iubirea nu este un cuvânt. Este o esență, o putere și o vibrație. Este viaţa! Iubirea este elementul cel mai de nepreţuit și vibrație în toată existența, o viață dinamică forţă eternă. Este carul de aur care transcende timpul și elimină spațiul. Iubirea este substanța primară a Luminii din care toate lucrurile sunt create. Este puterea unificată care deține toate lucrurile împreună. Iubirea conține pur și simplu totul. Intensitatea suficientă de iubire poate vindeca și transforma totul. Așa cum nu există o barieră reală de separare între sinele tău uman și Marele tău Sine Cosmic, nu există o împărțire reală, barieră, între iubirea ta umană și iubirea în Hristos. Există doar o diferență în intensitate și vibrații. Iubirea umană este întruchipată și amplificată de câteva milioane de ori.

       Sunt unii dintre cei întrupaţi, care percep iubirea ca pe o slăbiciune. Bineînţeles că iubirea nu este o slăbiciune, ci cea mai mare putere. Iubirea este cel mai important atribut Divin pe care-l puteţi cultiva şi dezvolta. Puterea ei poate să suporte toate lucrurile, să se bucure în toate şi să le înfrumuseţeze pe toate. Iubirea este o forţă constantă, din care vă puteţi atrage energiile şi armonia vieţii. Bunătatea ei vindecătoare penetrează toate lucrurile şi învăluie toate inimile. Când cineva îşi dezvoltă această capacitate extraordinară de a iubi, dăruită de Dumnezeu, el va avea puterea de a crea şi de a manifesta orice îşi imaginează în viziunea sa spirituală, purificată a iubirii.

       Pentru cei care au adus la perfecţiune focurile iubirii, frica nu poate exista. Sinele vostru Superior are capacitatea de a tranforma instantaneu cantităţi uriaşe de negativitate umană, în Iubire şi Lumină pură. Când principalul scop şi dorinţa în viaţă devin dobândirea acestui măreţ dar al Iubirii, când ea devine obsesia arzătoare care nu mai poate fi negată, atunci ea se va implini. Acea persoană devine recipientul unei Iubiri atât de mari, încât ziduri de slavă sunt create în jurul ei şi nimic altceva, în afara iubirii pure, nu o va mai putea atinge vreodată. 

       Celor care obţin acest dar Divin al Iubirii, li se deschid larg tărâmurile Luminii şi li se conferă, din nou, toate puterile. Frumuseţea, tinereţea şi vitalitatea, în toată perfecţiunea lor Divină, puterea şi abundenţa nelimitată, întreaga cunoaştere a Minţii Lui Dumnezeu şi toate atributele spirituale restituite în totalitate, sunt darurile Iubirii ajunse la perfecţiune.

       Rugaţi-vă la Dumnezeu şi la Prezenţa voastră Divină, cu toată energia inimii, să vă deschideţi către această iubire Christică Divină. Lăsaţi această iubire să cânte un cântec de adorare şi recunoştiinţă în inima voastră. Lăsaţi ca inima voastră să fie înălţată continuu de cântecele de bucurie şi recunoştiinţă eternă şi această mare iubire vă va aparţine. Oriunde aţi fi, vi se vor da toate puterile 
şi comorile tărâmurilor superioare - atât pe Pământ, cât şi în Ceruri - pentru totdeauna.

       Aceste comori ale Cerului sunt daruri şi calităţi Divine, pe care omul le dezvoltă pe măsură ce îşi eliberează potenţialele ascunse, dăruite de Dumnezeu, din Sine, din Inima Sacră - reşedinţa Divinităţii voastre. Aceste daruri şi puteri pe care Dumnezeu vi le oferă, tuturor, sunt planul Lui pentru deplina voastră revenire la starea iniţială de fiinţe DIVINE, în timp ce El aşteaptă răbdător să le acceptaţi întru totul.

       În fiecare dintre voi există, ca într-o bancă, un depozit cosmic în care meritele voastre se depun sau se retrag. In lumea care va să vină, omenirea nu va fi judecată după posesiuni sau cunoştinţe umane, după poziţii şi onoruri pământene. Un om va fi apreciat după ceea ce ESTE, după nivelul lui de evoluţie spirituală. Ce a devenit el ca fiinţă Divină este singura măsură de evaluare, reprezentând suma totală a tot ceea ce a gândit, simţit şi făcut. Acest măreţ veşmânt de Lumină Christică, făcut din Iubire pură - straie de o putere şi o frumuseţe deosebită - vine din interior, pe măsură ce persoana începe să-şi depună comorile în ceruri. Veşmântul alb strălucitor de Lumină care vi se va da, reprezinţă dobânda rezultată din depunerile de iubire, compasiune, milă, bunătate, recunoştinţă şi slavă.

       Pe măsură ce veţi dovedi dorinţa de a exprima această Iubire Christică, Bucuraţi-vă de aceste măreţe şi dinamice comori de împlinire, deoarece Cerul îşi va vărsa bogăţia şi dobânzile nelimitate în depozitul vostru cosmic, multiplicat de sute de ori! Da, şi chiar mult mai mult decât atât!

       Pentru a vă face o idee, pot să vă spun că, în momentul actual, în inima celor mai multe suflete din lume mai arde încă Flacăra Iubirii, la un nivel de 1 până la 3 mm. Mulţi dintre voi care au fost perseverenţi şi hotărâţi, au ajuns la un nivel mai mare, dar mai este mult de mers. Când focurile Iubirii din inima voastră vor arde cu o Flacără de trei metri, veţi şti că aţi atins nivelul necesar pentru a fi purtat "acasă", pe "Aripi de Lumină", şi admis în rândul celor nemuritori.

       Aurelia - Uau, pare minunat, Adama! Vreau să ajung la acest nivel. Îţi mulţumim pentru că ne-ai reamintit. Am ştiut despre această Iubire minunată, dar până acum nu o înţelesesem pe deplin. Ce ne împiedică să atingem brusc plenitudinea Divinităţii noastre, populsaţi de această dorinţă arzătoare de a ajunge la iubirea desăvârşită

       Adama – Sunt mai mulţi factori şi voi menţiona doar câţiva. Vă puteţi da seama de restul. Dintre factorii pe care îi voi menţiona, nu toţi se referă la tine personal, dar în general câţiva – dacă nu toţi – se aplică celor mai mulţi oameni, numai că într-o măsură diferită. Primul este lipsa de vigilenţă şi motivaţie, având prea puţină credinţă în astfel de promisiuni. Lipsa de perseverenţă în hotărârea voastră de a investi suficient timp şi energie în dezvoltarea spirituală, vă ţine într-o stare de letargie spirituală şi într-un echilibru spiritual negativ. Dorinţele voastre pentru a atinge Iubirea şi Înăţarea sunt încă într-o etapă "călduţă".

Până ce nu va deveni o dorinţă arzătoare în inima şi sufletul vostru - atât de
mare, încât să nu mai puteţi trăi fără ea - nu veţi putea genera suficientă iubire,
putere şi energie, pentru a atinge acest nivel de evoluţie.

       Pot să spun că cei mai mulţi dintre voi suferă de un soi de lene spiritual. Sunteţi prea ocupaţi cu "a face" - mai degrabă decât cu "a deveni". Deseori, mulţi dintre cei care şi-au stabilit obiective spirituale caută orice scuză pentru a amâna angajamentul faţă de ele. Ca să nu mai vorbim despre oamenii care nu şi-au găsit încă timp pentru a intra, în mod serios, în ei înşişi, pentru a-şi defini şi nota obiectivele lor spirituale pentru această întrupare. V-aţi gândit, în mod serios şi stălucitor, cum vă veţi îndeplini aceste obiective? Câţi dintre voi înţeleg pe deplin de ce aţi ales să vă întrupaţi aici, în această perioadă?

       Vă sugerăm să începeţi acum, arucând toate listele cu ce trebuie să “faceţi” şi să investiţi în dezvoltarea şi integrarea iubirii Divinităţii voastre. Procesul necesită timp, iubire de sine, efort şi angajare permanentă; pur şi simplu, nu se întâmplă de la sine. Prea multe vieţi v-aţi lăsat evoluţia la voia “întâmplării” si mai sunteţi încă aici, în suferinţă şi dorinţe.

       De fapt, în această perioadă nu există nimic mai important pentru voi. Reţineţi, că tot ceea ce faceţi astăzi şi mâine, ca şi ceea ce aţi făcut ieri, are un impact pe termen scurt asupra vieţilor voastre. Dar ceea ce “deveniţi” ca fiinţă Divină întrupată în experienţa umană, rămâne cu voi pentru totdeauna. Oare ce este mai important? Îmi veţi spune: “Dar, Adama, trebuie să ne câştigăm existenţa şi să avem grijă de toate obligaţiile vieţilor noastre tridimensionale! Iar eu vă spun: “Da, trebuie – dar este important şi să vă îngrijiţi de viaţa voastră, dintr-o perspectivă spirituală impecabilă. În contextul vieţii cotidiene, vă clădiţi caracterul şi vă dezvoltaţi calităţile ascunse ale Divinităţii voastre.”

       Dacă vă stabiliţi priorităţile corect în ceea ce priveşte obiectivele voastre şi învăţaţi să vă administraţi timpul în mod corespunzător, veţi renunţa la activităţile sociale sau de altă natură, care, din perspectiva noastră, sunt o pură pierdere de timp şi energie. Toţi veţi putea găsi măcar o oră pe zi, sau mai mult, pentru a investi în viaţa şi viitorul vostru spiritual, în comuniune cu Sinele Divin. Este absolut necesar să începeţi să vă administraţi mai eficient timpul. Asta face parte din planul de a deveni un maestru înţelep. Fiţi creativi! Cum credeti că vă uniţi, în iubire şi Divinitate, cu un aspect al dumnezeirii voastre, daca nu sunteţi cu adevărat interesaţi să vă rezervaţi timpul necesar pentru a vă familiariza cu el?

       Aţi putea începe prin a vorbi mai puţin şi a vă gândi mai mult la minunile şi splendoarea Dumnezeului interior. Meditaţi sau contemplaţi Divinitatea interioară, în timp ce vă plimbaţi în natură. Reduceţi timpul în care staţi la televizor, sau la discuţii superficiale, deoarece acestea nu prea vă ajută în evoluţia voastră spirituală. Mulţi dintre voi ar putea petrece mai puţin timp în magazine. Aproape toţi sunteţi dependenţi de cumpărături - şi cumpăraţi, în mod constant, mai multe lucruri decât vă trebuie, fapt care doar măreşte dezordinea din casele voastre. Asta vă va economisi bani - bani pe care îi veţi putea folosi în alte acţiuni, mai importante. Noi, cei din tărâmul luminii, suntem absolut uluiţi şi derutaţi, văzând cât de dependentă a devenit această generaţie faţă de cumpărături şi de plimbarea prin centrele comerciale, căutând permanent noi fleacuri de cumpărat şi de plimbarea prin centre comerciale. Înţelegeţi, nu? Mai sunt destui factori pe care aş putea să-i menţionez în legătură cu obiceiurile voastre şi care vă ţin agăţaţi de cea de-a treia dimensiune - dar vă las pe voi să-l descoperiţi.

       Rezervaţi-vă timp pentru a vă analiza viaţa, pentru a afla de ce sunteţi aici şi încotro vă îndreptaţi. Rezervaţi-vă timp pentru a vă crea un plan spiritual - şi vă promit ca nu veţi regreta.

       Există trei tipuri de oameni: cei care-şi pun planurile în aplicare, cei care doar privesc la ce se întâmplă şi cei care nu au nici cea mai mică idee despre ce s-a întâmplat. Dacă vreţi să vă urcaţi în trenul Înălţării încă în această viaţă, trebuie să vă alăturaţi categoriei de oameni care-şi îndeplinesc planurile. Asta înseamnă că trebuie să creaţi activ şi să cautaţi să realizaţi tot ceea ce e nevoie pentru ca fluxul vieţii voastre să fie admis în marile Săli ale Înăltării, acum când vi se oferă această şansă pentru Înălţare, dacă asta este ceea ce doriţi. Altfel este absolut sigur că nu se va întâmpla în acest ciclu. Nu se va întâmpla prin asociere cu alţii, ci cu eforturi personale constante şi hotărârea de a ajunge acolo. De asemenea, va trebui să insistaţi zilnic asupra procesului de purificare si transmutaţie, până când acesta va avea loc în mod real. Indiferent de situaţiile prin care veţi trece uneori, pentru a vă echilibra datoriile către viaţă, dacă flăcările inimii voastre se înalţă suficient de mult, această iubire este pregătită să vă ajute să treceţi, cu usurinţă si Graţie, prin toate necazurile potenţiale.

       Aurelia – Eşti foarte clar şi concis în explicaţii.

      Adama – Sunt, pentru că mulţi dintre voi nu mai au timp. Aţi amânat prea multă vreme şi acum aveţi mai puţin de şapte ani pentru a porni pe drumul care vă va duce la timp, la marea sărbătoare a Înălţării  planetare, planificată pentru anul 2012. Cei mai mulţi dintre voi subestimează importanţa şi nivelul de angajare necesare pentru a face o Înălţare fizică conştientă. Bineînţeles că va mai exista o ocazie şi mai târziu – iar 2012 nu reprezintă sfârşitul, ci începutul unui ciclu de Înălţare pe planetă. Cei care amână acum, s-ar putea să nu îndeplinească cerinţele la timp şi, cu siguranţă, vor regreta foarte mult.
       Paul Veneţianul – Preaiubiţi copii ai sufletului meu! Vă salut în Flacăra Iubirii. Fie ca binecuvântările Graţiei Divine a Sfântului Spirit să mă facă întotdeauna binevenit în inimile, în sentimentele şi în sufletul vostru! Mintea occidentală nu dă adesea atenţie graţiei şi smereniei Sfântului Spirit – care este blând ca un porumbel alb şi pur, ce simbolizează conştiinţa Lui – şi care se naşte din ritmul delicat şi suav al cântecului său smerit de a fi. Când un om vine într-un loc de “ascultare a Graţiei Divine”, când toate energiile agitate ale multelor lui aspecte sunt reduse la tăcere, atunci frumuseţea, bunăvoinţa, binecuvântările curg, iar prezenţa Sfântului Spirit se manifestă. Pe măsură ce aripile porumbelului îl poartă spre înălţimi, libertatea sa se manifestă prin “a fi”, şi nu atât de mult prin a face sau a se afirma.

       Când cineva trăieşte şi slujeşte conform îndrumărilor date de Sinele Divin, în acea lucrare există fericire şi împlinire. Când cineva pune bazele unui impuls nou, apar dureri – dar ambele sunt necesare dobândirii unei conştiinţe mature.

       Când curentul vieţii discipolului este onest şi sincer, el face efortul de a fi întotdeauna în locul perfect, acolo unde înţelepciunea Prezenţei EU SUNT îi cere să fie. Atunci viaţa va coopera şi va călăuzi permanent acest curent al vieţii acolo unde poate face cel mai mare serviciu şi poate progresa.

       Cuvintele noastre sunt cupe de cristal ce poartă iubire şi pace în conştiinţa exterioară a celor care-şi amintesc de prietenia spirituală şi de asocierea blândă cu noi, la niveluri profunde. Prin puterea magnetică a Flăcării întreite din Inimă, poate fi atrasă atenţia maeştrilor din planurile superioare, pentru a vă ajuta mai mult.

       Una dintre principalele surse de nefericire, frustare şi suferinţă ale omenirii, este capacitatea şi dorinţa de a nu se supune directivelor Divine ale propriei lor prezenţe individualizate, EU SUNT, şi îndrumările Gazdelor Superioare de Lumină. Există întotdeauna posibilitatea unei alegeri între supunerea bucuroasă, dorită şi iluminată, faţă de instrucţiunile acelei Prezenţe şi folosirea voită şi ignorantă a liberului arbitru, pentru a crea imperfecţiunea. Devine o chestiune de alegere personală, între fiecare om şi Dumnezeul lui.

       Insă până când fiecare membru al rasei umane nu va avea dorinţa personală de a îndeplini Voinţa Lui Dumnezeu şi de a trăi conform legilor Iubirii, el nu va trăi experienţa unei fericiri permanente, sau bucuria reuşitei victorioase, care aduce pace, abundenţă, iubire nelimitată şi o expansiune spirituală necunoscută încă de mintea voastră exterioară.

       Omul nu a distrus legătura conştientă cu propria sa Prezenţă individualizată EU SUNT într-o clipă, şi nici nu va putea stabili într-o clipă, o asemenea legătură. Este nevoie de răbdare, perseverenţă, hotărâre, puritate a motivelor, un simţ al discriminării foarte bine dezvoltat şi o vigilenţă constantă la uşa inimii acestei Prezenţe.

       Prezenţa Lui Dumnezeu aşteaptă – asteaptă prilejul de a sluji prin voi. Minunatul, iubitorul, atotputernicul Tată al Vieţii aşteaptă în permanenţă să vă audă. Ori de câte ori este chemat, El răspunde cu un curent năvalnic din măreaţa Sa Prezenţă, prin intermediul instrumentelor create şi pregătite de iubirea Lui.

       Preaiubiţi copii ai Tatălui / Mamei Vieţii, dacă ochii voştri ar putea vedea iminenţa Prezenţei Sfinte, atunci când formele voastre inocente se ridică din păturele lor şi păşesc pe podea pe cărarea acelei zile, aţi înţelege grosolănia comportării sinelui exterior, care o face pe Prezenţă să aştepte. Sub presiunea unor lucruri lipsite de importanţă, trece uneori o zi, o săptămână, sau o viaţă, iar Prezenţa Lui Dumnezeu aşteaptă încă prilejul de a vă umple cupele cu Graţia Divină, pace, abundenţă, vindecare şi iubire.

       Şi astfel, dragii mei copii ce treceţi prin vălul experienţei umane, reţineţi că, atunci când piciorul vostru calcă pe pământ, în fiecare dimineaţă, Prezenţa Lui Dumnezeu asteaptă să vă umple ziua cu plenitudinea Divinităţii voastre, dacă alegeţi să o invitaţi! Astăzi, în timp ce citiţi aceste rânduri, amintiţi-vă că Prezenţa Lui Dumnezeu aşteaptă să-i binecuvanteze pe fiecare dintre voi, cu o plenitudine a Iubirii şi Păcii aflată dincolo de puterea voastră de înţelegere. Invocaţi această Prezenţă în fiecare zi şi în fiecare oră a zilei, pentru a fi hrăniţi cu această Iubire, Pace şi Armonie, care vă va binecuvânta vieţile ca să aveţi parte de blândeţe şi perfecţiune.






1.         Deveniţi permanent conştienţi de dorinţa de a manifesta expresia completă a Dumnezeirii şi dedicaţi-vă întreaga fiinţă şi misiune acestui scop.

2.         Invăţaţi lecţia blândeţii - nu faceţi rău şi nu provocaţi suferinţă prin cuvânt, gând sau sentiment, nici unei părţi a vieţii. Să ştiţi că această acţiune şi violenţă fizică vă vor menţine pe tărâmul durerii, suferinţei şi stării de muritor.

3.         Nu agitaţi marea de emoţii a unui frate, în mod nechibzuit sau deliberat. Să stiţi că furtuna în care îi aruncaţi sufletul vă inundă, mai devreme sau mai tarziu, propriul vostru curent vital. În schimb, aduceţi întotdeauna linişte, iubire, armonie şi pace în jurul vostru.

4.         Disociaţi-vă de orbirea personală şi planetară. Nu permiteţi să iubiţi vreodată micul vostru sine, mai mult decât armonia universului. Dacă aveţi dreptate, nu este nevoie să strigaţi în gura mare. Dacă nu reuşiţi, rugaţi-vă să fiţi iertaţi.

5.        Păşiţi cu blândeţe pe Pământ şi în univers, ştiind că trupul este un templu sacru în care sălăşluieşte Sfântul Spirit, aducând pace şi lumina vieţii de pretutindeni. Păstraţi-vă întotdeauna templul într-un mod respectos şi pur, cum s-ar cuveni locuinţei -  Spiritul Iubirii şi Adevărului. Respectaţi şi onoraţi, cu demnitate blândă, toate celelalte temple, ştiind că deseori, în spatele unui exterior nefinisat, arde o mare lumină.

6.        În natură, absorbiţi frumuseţile şi darurile tărâmurilor Ei, cu o caldă recunoştintă. Nu o întinaţi cu gânduri, sunete, sau emoţii joase, sau prin acte fizice care o prăduiesc de frumuseţea Ei virgină. Onoraţi Pământul – „Mama” care găzduieşte calea voastră de evoluţie.

7.       Nu vă formaţi şi nici nu oferiţi opinii, dacă nu sunteţi invitaţi să o faceţi şi, chiar şi atunci, doar după rugăciune şi invocare tăcută, pentru a primi îndrumare. Vorbiţi când Dumnezeu alege să spună ceva prin voi. Altfel, este cel mai bine să vorbiţi puţin, sau să rămâneţi într-o tăcere liniştită.

8.       Lăsaţi inima să cânte un cântec de recunoştiinţă şi bucurie închinat Lui Dumnezeu. Fiţi întotdeauna recunoscători pentru tot ceea ce aţi primit şi pentru ceea ce aveţi în momentul prezent. Accesaţi Râul Vieţii, Râul Iubirii si al Abundenţei, care se află în Inima Sacră.

9.       Fiţi blânzi în vorbe şi fapte, cu demnitatea care însoţeşte întotdeauna Prezenţa Dumnezeului celui viu, care locuieşte în templul fiinţei voastre. Puneţi permanent toate capacităţile fiinţei şi toată desfăşurarea interioară a naturii voastre la picioarele puterii Lui Dumnezeu, străduindu-vă să manifestaţi perfecţiunea compasiunii atunci când vă întâlniţi cu cei în suferinţă.

10.      Vorbele voastre să fie rostite cu blândeţe, smerenie şi servire plină de iubire. Nu permiteţi ca impresia de smerenie să fie luată drept letargie, deoarece servitorul Domnului, ca soarele din cer, este în permanenţă vigilent şi îşi revarsă tot timpul darurile de Iubire peste cei care-şi deschid inimile pentru a primi. 






MEDITAŢIE


       Cu Adama şi Paul Veneţianul

       Acesta este unul dintre templele eterice ale Razei Iubirii, pazită şi alimentată de Flacăra Iubirii Arhanghelilor celei de-a Treia Raze, Chamuel şi Charity. El este situat în St. Louis, Missouri, în partea sudică a Americii de Nord. Un arc de iubire Divină formează o punte între acest loc de reculegere şi cel al Elohimilor celei de-a Treia Raze, Heros şi Amora, din planul eteric, situat langă Lacul Winnipeg, din Canada.

       Emisia Razei Iubirii din acest templu specific este un flux de creativitate. Flacăra Iubirii din acest loc de reculegere încurajează generozitatea inimii, altruismul, iertarea şi mila. Această enormă energie a Iubirii, pur şi simplu, spală totul şi îi ajută pe cei care vizitează acest templu să păstreze mai multe dintre calităţile Iubirii, pentru ei inşişi şi pentru lume. Altarul şi flacăra locului de reculegere sunt dedicate fluxului vieţii din inima Creatorului, către inima Christului şi apoi către inima omului.

       Acum, dragii mei, prin intermediul iubirii lui Paul Veneţianul, veniţi cu mine la acest Templu al Iubirii, insoţiţi de Sfântul Spirit. Închideţi ochii şi respiraţi adânc, de câteva ori. Stabiliţi-vă intenţia de a veni cu noi în vehiculul eteric pe care vi-l prezentăm acum. Vehiculul vostru va fi corpul de lumină al fiecăruia dintre voi. E posibil să vă amintiţi sau nu, de această incursiune – dar avantajele sunt aceleaşi. Folosiţi darul imaginaţiei, pentru a crea o impresie vie a ceea ce vă vom arăta, iar călătoria va rămâne înregistrată în sufletul şi în memoria voastră celulară. La nevoie, veţi putea accesa – nu neapărat în toate detaliile – energiile pe care le veţi primi prin intermediul acestei experienţe.

       De asemenea, cu cât veţi face mai multe incursiuni de acest tip, cu atât mai mult veţi ajuta la subţierea vălului propriu de iluzie, care vă blochează amintirile şi percepţia vibraţiilor superioare. Cereţi Sinelui Superior să vă uşureze această călătorie şi deschideţi-vă inimile pentru ca ea să se desfăşoare în planurile interioare, la cel mai înalt nivel posibil.

       Călătorim acum prin spaţiu, de la casa voastră din Muntele Shasta, la splendidul Templu al Iubirii al Flăcării trandafirului de cristal. Simţiţi cum parfumul petalelor trandafirului de cristal al iubirii pluteşte peste tot în jurul vostru, chiar inainte de a sosi voi aici. Sunteţi atât de binecuvântaţi, ca un grup atât de mic să aibă privilegiul de a fi însoţit personal de reprezentantul planetar al însuşi Sfântului Spirit. Într-adevăr, se întâmplă rar. Vă spun tuturor celor prezenţi în această cameră, că iubirea şi devotamentul vostru ferm de a vă continua drumul li se permite Lui să vă facă această favoare.

       Inspiraţi, dragii mei. Relaxaţi-vă şi simţiţi profund experienţa. Respiraţi adânc, pentru a prelua în interior tot ce puteţi, pentru a vă întoarce cu cea mai profundă înregistrare sufletească pe care o puteţi crea. Asta vă va ajuta să vă dezvoltaţi calea, într-un mod mai armonios şi mai direct.(Pauză scurtă)

       Acum suntem aici, în faţa unui uriaş dom multistratificat - un trandafir de cristal transparent. Nu seamănă cu nimic din ce aţi văzut în lumea exterioară. Nu există cuvinte în vocabularul vostru pentru a-i descrie structura atât de minunată şi elegantă, modelată de creativitatea iubirii arhanghelilor Chamuel şi Charity.

       Raze de energie pură de Iubire emană din centrul domului, pentru a radia Iubirea Creatorului la sute de kilometri în atmosferă, în toate direcţiile. Ce imagine minunată, dragii mei!

       Paşiţi pe covorul de catifea, întins sub picioarele voastre, până la intrarea în templu. Deoarece suntem în compania lui Maha Chohan Însuşi, nu vi se va cere paşaportul de intrare pentru a putea fi admis aici. Întrucât frecvenţele Arhanghelilor sunt atât de înalte şi rarefiate, nici unui suflet nu i se poate permite intrarea aici, decât dacă poate menţine, constant, cel puţin frecvenţa de dimensiunea a patra a iubirii şi armoniei, şi este însoţit de unul dintre Maeştrii Înţelepţi.

       Pe măsură ce vă apropiaţi de intrare, mai mulţi îngeri ai Razei a Treia, cu o înălţime de aproximativ patru metri, se apleacă în faţa Luminii lui Maha Chohan. De asemenea, ei se pleacă şi în faţa Luminii mele şi a propriei voastre Lumini interioare, poftindu-vă să intraţi. 

       Fiecare dintre voi este însoţit de unul din aceşti paznici ai templului. Acest templu este de trei ori mai mare decât Vaticanul Bisericii din Roma şi conţine multe secţiuni de diferite energii dimensionale, pentru numeroasele activităţi ce se desfăşoară aici.

       Sunteţi duşi într-o zona în care vă puteţi simţi confortabil în cadrul propriului vostru nivel de evoluţie. Traversaţi acum un coridor plin cu mii de îngeri ai Flăcării iubirii, de toate mărimile. Înălţimea acestor fiinţe angelice variază de la înălţimea celui mai mic heruvim, până la cea a celui mai înalt serafim. De fapt, aici sunt reprezentate toate cele douasprezece coruri ale taramului angelic, din toate dimensiunile.

       În timp ce paşiţi prin coridor, un număr mare de fântâni şi cascade de energie de iubire pură ţâşnesc din diferite locuri. Energiile emise din aceste fântâni şi cascade îşi cântă în continuu cântecul de Iubire şi Recunoştinţă către inima Creatorului, a Mamei şi a tuturor tărâmurilor ce evoluează pe această planetă, în toate dimensiunile. Asta include şi omenirea de la suprafaţă. Dacă le permiteţi, aceste melodii de Iubire pot topi mare parte din zgura pe care a acumulat-o inima şi pe care o poartă cu ea, de atâta vreme. Ascultaţi şi lăsaţi-vă inimile să se contopească cu energiile cântecelor de iubire ce ies din Apele Eternelor Râuri de Iubire. 

       Porumbei puri de Iubire , mult mai mari decât cei pe care îi cunoaşteţi la suprafaţă, vă trimit radianţa lor vindecătoare. Staţi şi priviţi, simţiţi şi observaţi minunile Iubirii Lui Dumnezeu, ce aşteaptă să fie oferite celor care iubesc Viaţa şi se supun Legilor Eterne ale Iubirii. Nimeni nu vă grăbeşte. Reţineţi că sunteţi aici într-o zonă atemporală. Ascultaţi şi cântecele de iubire ale multelor varietăţi de flori de Raza a Treia, plante şi fructe, care înfrumuseţează aleile acestui templu. Primiţi vindecare de la dulceaţa parfumului şi a melodiilor. Şi porumbeii vor să intre în legatură cu inimile voastre, pentru a vă înveseli restul călătoriei de întoarcere la “Soarele Prezenţei voastre”. A păşi de-a lungul acestui coridor care prezintă energiile Iubirii pure şi magice, este parte din experienţa voastră aici. Dacă aveţi întrebări, fiecare dintre voi are propriul ghid angelic ce aşteaptă atât de doritor să vă răspundă.(Pauză)

       Acum , vedeţi o intrare la dreapta. Ghizii vă invită să-i urmaţi în Sala Flăcării Eterne a Iubirii Cosmice. Aceasta este o altă Flacără nenutrită, care arde continuu, pentru a-L slăvi pe Creator, Tatăl a Tot Ceea Ce Există. După legea cosmică, toate plantele care primesc şi energiile Creatorului trebuie să-i înapoieze o parte din ele în fiecare zi, produse de focurile inimilor celor care locuiesc pe ele. Deoarece omenirea de la suprafaţă a neglijat să facă acest lucru de eoni, fiind rătăcită în conflicte şi separare, pe această planetă, l-am făcut, în numele vostru, noi, cei din Telos împreună cu multe fiinţe din Pământul Interior, precum şi din alte oraşe subterane. Vom continua să-l facem, până în ziua când voi toţi veţi ajunge suficient de maturi din punct de vedere spiritual, pentru a fi capabili să-i înapoiaţi singuri Creatorului, aceasta bunăvoinţă şi recunoştinţă.

       Cei care slujesc în Templul Trandafirului de Cristal ca serviciu adus Vieţii, alimentează şi Flacăra Eternă a Iubirii, cu focurile iubirii din inimile lor. Când spunem Flacăra nenutrită, ne referim la faptul că, singurul combustibil care hrăneşte şi are grijă de focul Iubirii, pentru a menţine vie Flacăra în permanenţă, este focul Iubirii din Inima celor care slujesc în acel templu. De fapt, toate acţiunile – combinate cu cele din alte Temple ale Iubirii, care deţin aceeaşi energie – creează o reţea de Iubire care hrăneşte toate civilizaţiile Pământului şi diferitele tărâmuri ce trăiesc aici.

       Această Flacără, întotdeauna caldă şi puternică, se ridică până la o înâlţime de treizeci şi cinci de metri şi are aproximativ trei metri diametru. Sursa puterii ei este forţa blândeţii. Este fericită, bucuroasă şi jucăuşă. Ea conţine tot ceea ce Creatorul poate oferi Creaţiei Sale şi numeroşilor copii ai Inimii Lui. Ea este nelimitată.

       Respiraţi acum şi mai adânc. Conectaţi-vă profund la această Flacără, lăsaţi-o să vă umple inima în totalitate şi relaxaţi-vă în braţele Iubirii! (Pauză)

       Când veţi simţi că inima vi s-a umplut la întreaga capacitate, puteţi să vă înapoiaţi, în tăcere, la nava merkaba de cristal care vă aşteaptă afară, pentru a vă duce înapoi, în corpul vostru fizic. Cu profundă recunoştinţă, multumiţi-i lui Paul Veneţianul pentru bunăvoinţa pe care v-a acordat-o astăzi şi în viitor, pentru cei care vor citi materialul scris. Când sunteţi gata, deschideţi ochii şi reveniţi în corp.

       Cu aceste cuvinte, putem încheia acum meditaţia noastră. Vă îndemn să vă întoarceţi aici, deplin constienţi, ori de câte ori simţiţi că aveţi nevoie să intensificaţi focurile din inimi. Vă iubim atât de mult, aici în Telos. Iubirea noastră vă va însoţi paşii, până la capătul călătoriei.

       Aurelia – În numele micului grup de aici, iţi multumesc profund, Adama, pentru tot ceea ce faci pentru noi şi, de asemenea, îi mulţumesc lui Paul Veneţianul pentru Iubirea, Bunăvoinţa şi Binecuvântarea pe care ni le-a dăruit astăzi.
       Adama – Cu multă plăcere, preaiubiţilor!

      Cele Şapte Flăcări Sacre - Aurelia L.J

      Traducere  Suzi Mirea


✱✱✱


Meditaţie la Templul Celei de a Treia Raze - Flacăra Iubirii Roz-Cristal.

Producător Executiv: ADAMA http://www.lemurianconnection.com

Mount Shasta Light Publishing: http://www.mslpublishing.com/
©Victoria Lee 2014/2017

Porniţi într-o călătorie și permiteți ca conștiința să vă ducă la Templul Iubirii de Roz-Cristal din Telos, orașul Lemurian al Luminii, de sub Muntele Shasta, CA, condus de Maestrul Paul Venețianu cu energia Duhului Sfânt și Adama, Marele Preot al Telosului.(lb. engleză)



Relaxați-vă în îmbrățișarea energiilor Flăcării Iubirii din cea de-a Treia Rază, unde Flacăra veșnică a Iubirii Cosmice radiază continuu. Vindecarea, meditația de deschidere a inimii, care vă ajută în călătoria voastră spirituală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

CONTRIBUIŢI CU O "DONAŢIE" DE LA "INIMĂ-LA-INIMĂ"

Susţineţi printr-o DONAŢIE această activitate a lui Suzi Mirea pentru timpul acordat acestor lucrări necesare tuturor în aceste vremuri de transformări planetare! Butonul „DONATE” în dreapta paginii fiind activ!

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea Constiintei Lemuriene!