RENAŞTEREA CONŞTIINŢEI LEMURIENE

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Invocaţia Flăcării Violete





Invocaţia Flăcării Violete


         Invocarea flăcărilor sacre şi atributelor lor permit deschiderea canalelor pentru o înţelegere mai profundă a legilor cosmice. Respiraţi, invitaţi şi completaţi-vă cu aceste energii minuate. În meditaţia voastră, conectaţi-vă la energia acestor flăcări, contactaţi Esenţa Divină şi ghizii, aplicând cu sârguinţă ceea ce este prezentat pentru voi. Căutaţi să ridicaţi vălul iluziilor muritoare şi să vă reconectaţi cu magia şi puterea intenţiei originale a Lui Dumnezeu pentru călătoria voastră veşnică într-un scop mai mare al destinului. Asistenţa noastră este, de asemenea, disponibilă pentru a vă întreba; o rugăciune simplă, o cerere din inima ta ne aduce în câmpul de forţă instantaneu ca răspuns la apelul tău.

         Flacăra Violetă aduce frecvența schimbării, alchimiei, libertatea de limitări, redevențe, diplomație, confort și multe altele. Când îți umple câmpul auric și inima ta, cu minunile acestei Flăcări, frecvența ei va începe curățarea obstacolelor din viața ta, și karma care împiedică calea către realizarea puterii tale. Folosește Focul Violet cât de mult poți în fiecare zi, dar mai ales sâmbăta când această rază este amplificată într-o manieră mai mare și va servi mai bine.


           La început, vă cer să vă concentrați în inima voastră şi să vă exprimați intenția voastră şi dorința ca energiile minunate ale prezentei voastre Divine să se reverse. 

    Ați putea face acest lucru astfel:

     “In numele lui EU SUNT Cel Ce SUNT, din Dumnezeul ființei mele, cer ca în această clipă fiecare celulă, fiecare atom şi fiecare electron din sistemul meu de patru corpuri, toate corpurile mele subtile, fiecare particulă de viaţă din cel ce sunt în toate dimensiunile şi stările de conștiință, să fie complet umplute cu energiile miraculoase ale Flăcării Violete a Iubirii de Libertate. Acum, cer să fiu din nou umplut iar şi iar, douăzeci şi patru de ore pe zi, în fiecare zi a vieții mele”.(Continuați să o inspirați.)

         Pe măsură ce vă umpleți de energiile Flăcării Violete, stabiliți ca intenție venirea voastră alături de noi, într-o călătorie cu Sinele vostru superior, la minunatul Templu al Flăcării Violete din cea de-a cincea dimensiune, în interiorul Telosului. Acest sanctuar are o structură fizică eterică, ce este caracteristică celei de-a cincea dimensiuni, iar poporul meu are permanent acces la el; şi voi puteți avea acces, cu corpul vostru de lumină. În acest templu, Flacăra Violetă arde permanent, alimentată de iubirea şi devotamentul constant al poporului meu, binecuvântând tot ce înseamnă viaţă, binecuvântând omenirea şi planeta. Acesta este un loc în care Maestrul Saint Germain petrece foarte mult timp împreună cu scânteia sa geamănă, Portia, şi cu armate de îngeri ai Flăcării Violete din toate ierarhiile, pentru a se reface şi a avea grijă de energiile acestei miraculoase Flăcări a Lui Dumnezeu, în folosul planetei.

        Continuați să respirați energia cât de mult puteți, astfel încât să aduceți această energie înapoi cu voi în corpul fizic, atunci când reveniți la conștienţa deplină.



     O altă invocaţie pentru Flacăra Violetă


         “În numele lui EU SUNT al ființei mele, în numele Lui Dumnezeu, chem acum acțiunea Flăcării Violete a transmutației, a compasiunii şi a iertării, în câmpul meu auric, pentru curățarea şi purificarea fiecărui gând şi sentiment din plexul meu solar şi din toate chakrele mele. Cer ca acțiunea Flăcării Violete să-mi pătrundă în fiecare celula, atom şi electron ale celor patru sisteme de corpuri – în acest moment şi în orice clipă, în fiecare zi a vieții mele, douăzeci şi patru de ore pe zi, șapte zile pe săptămână – pentru vindecarea tuturor distorsiunilor din câmpurile mele energetice, provenite din neînțelegeri trecute sau prezente. Cer energiilor focului violet să înceapă să vindece toate distorsiunile din corpul meu fizic, din corpul emoțional şi din corpul mental. Cu multă recunoștință, cer acum ca acțiunea Flăcării Violete să se manifeste în câmpurile mele energetice, cu toată puterea. Așa să fie”.

          Puteți folosi acest tip de invocație, sau să creați una proprie. Stați liniștiți în timp ce o vizualizați şi aduceți-o prin respirație în interior. Folosirea respirației într-o manieră conștientă şi consecventă face ca ea să intre în câmpul vostru auric, într-un mod mai palpabil şi mai creativ. Apoi, puteţi cere Flăcării Violete să vă sprijine activităţile din restul zilei, iar ea va continua să lucreze pentru voi, în timp ce vă desfășurați celelalte activități cotidiene. Acțiunea sa va continua neîntrerupt, atâta timp cât veți rămâne în armonie. Ori de câte ori invocați oricare dintre flăcările Lui Dumnezeu şi cereți ca ele să acționeze permanent, activitatea lor va continua până când vă veți afla în dizarmonie cu modul în care vedeți viaţa. Această activitate este oprită, până când faceți pace cu voi înșivă şi o invocați din nou. Atâta vreme cât rămâneți armonizați în gândire şi în sentimente, flacăra va continua să lucreze. Dacă vă confruntați cu o situație dizarmonică, invocați-o din nou, pentru ca să vă sprijine în revenirea la echilibrul emoțional.

       Cu cât o vizualizați mai intens şi cu cât o păstrați mai mult in inimă, în timpul meditației, cu atât mai mult se amplifică acțiunea ei. A fost o vreme în secolul trecut, când oamenii nu erau prea dispuși să mediteze. Astfel încât am formulat o serie de edicte prin care mai mulți oameni invocau zilnic Flacăra Violetă sau flacăra unor alte raze, chiar ore în şir. Din nefericire, pentru mulţi acest tip de devoțiune a devenit un ritual mental, căruia îi lipsea ardoarea reala a inimii.


 ✴    O altă invocaţie pentru Flacăra Violetă

       “In numele mărețului EU SUNT, fac apel la preaiubitul Saint Germain, paznicul Flăcării Violete, pentru a satura lumea cu valuri peste valuri de Foc Violet, pentru a învălui fiecare particulă a vieții, fiecare bărbat, femeie şi copil de pe această planetă într-un câmp auric de Flacără Violet, pentru a-I proteja şi trezi. Cer ca această activitate să se desfășoare până când se restabilește perfecțiunea. Așa să fie”.

       Puteți face această invocație în rugăciunile voastre zilnice şi să chemați milioanele de îngeri ai Flăcării Violete, care de-abia așteaptă să vă vadă intenția de a vă apuca de treabă. Trimiteți-i peste tot în lume şi umpleți lumea cu Foc Violet. Trebuie să știți că îngerilor nu li se permite să intervină, decât dacă chemarea vine din planul vostru. Trimiteți-i la lucru; ei așteaptă să răspundă chemării voastre. Îngerii Flăcării Violete pot, efectiv să inunde planeta cu Foc Violet şi să micșoreze mare parte din durere. În viaţa de zi cu zi, folosiți-i pe îngerii Flăcării Violete şi cereți-le să vă inunde lumea cu energia Flăcării Violete. Multe incendii forestiere au fost stinse, deoarece câțiva oameni au cerut ca Flacăra Violetă să intervină, atunci când focurile uriașe au scăpat de sub control. Este important să trimitem energia acestei flăcări tuturor oamenilor – bărbați, femei, copii – de pe planetă şi cu inima noastră să inundăm Pământul cu această energie.

       Da, şi nu uitați animalele, copacii, forțele elementare şi spiritele naturii, ca şi regatul plantelor. Forțele elementare au deseori nevoie de ajutorul, iubirea, sprijinul şi invocațiile voastre faţă de Flacăra Violetă, pentru a putea menține echilibrul pe planetă. Acum mai mult decât oricând, toate au nevoie de ea, în această perioadă de tranziție. Forțele elementare sunt foarte implicate în a-şi oferi ajutorul în procesul de evoluție al planetei spre octava ei superioară; ele sunt cele care vă ajută. Cu cât primesc mai multă Flacără Violetă şi iubire de la oameni, cu atât mai ușoare vor fi tranzițiile pentru Pământul însuși şi pentru toate regatele ce trăiesc pe corpul lui.
         ADAMA


Susţineţi printr-o DONAŢIE această activitate a lui Suzi Mirea pentru timpul acordat acestor lucrări necesare tuturor în aceste vremuri de transformări planetare! Butonul „DONATE” în dreapta paginii fiind activ!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

CONTRIBUIŢI CU O "DONAŢIE" DE LA "INIMĂ-LA-INIMĂ"

Susţineţi printr-o DONAŢIE această activitate a lui Suzi Mirea pentru timpul acordat acestor lucrări necesare tuturor în aceste vremuri de transformări planetare! Butonul „DONATE” în dreapta paginii fiind activ!

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea Constiintei Lemuriene!