RENAŞTEREA CONŞTIINŢEI LEMURIENE

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

RUGĂCIUNI LA CELE ŞAPTE FLĂCĂRI SACRE


✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧✧


         Această broșură a Înălțării, împreună cu broșura de Rugăciuni, sunt create și oferite în formă tipărită pentru voi și pentru public, la cererea Maeștrilor Ierarhiei Spirituale a planetei noastre, inclusiv Lord Maitreya, Christul planetar. De fapt, ambele broșuri sunt concepute pentru a fi instrumente însoțitoare pentru pătrunzătoarea carte acoperitoare - Cele Şapte Flăcări Sacre.

         O anumită porțiune, mai puțin de jumătate, a informațiilor și rugăciunilor conținute în broșurile Înălțării și a Rugăciunilor a fost deja tipărită în cartea celor Șapte Flăcări Sacre. Cu toate acestea, noi, Maeștrii Înțelepciunii responsabili de această evoluție planetară, doresc să vadă o parte din aceste informații menționate din nou, în aceste două broșuri cu informații noi adăugate care nu sunt menționate în alte publicații. Cel mai important va fi în primul rând pentru cei care intră în contact cu broșurile.

         Conceptul de broșură a Înălțării a luat naștere la cererea a sute de oameni din întreaga lume pentru a avea un astfel de instrument pentru a putea împărtăși ceea ce au învățat prin citirea cărților Telos și participând la atelierele pe care le-am sponsorizat prin Aurelia. Ei au cerut să aibă ceva ieftin şi pe care să le poată purta cu ușurință la ei și să le împărtășească, cu ceilalți. Broșurile sunt create în principal, dar nu exclusiv, pentru cei care vin în contact cu învățăturile noastre care doresc să se angajeze în mod serios în serviciul planetar și Înălțare. Folosiți-le ca instrumente pentru a ajuta la crearea de pânze de Lumină de pretutindeni pe planetă, pentru auto-vindecare, vindecarea umanității și a Pământului.

       Rugăciunile și ceremoniile rostite vor contribui la purificarea și ridicarea vibrației și a conștiinței voastre prin activități individuale și de grup. De fiecare dată când vă veți angaja energiile în acest serviciu, veți accelera calea voastră și procesul Ascensionării. Voi vă veți alătura energic, ca puncte de contact și lumină, cu alții de pe planetă care fac același lucru. Veți contribui la expansiunea și la manifestarea "impulsului" care este necesar pentru a ridica literalmente Pământul și poporul vostru într-o frecvența a cincea. Pur și simplu nu se poate întâmpla fără participarea voastră activă.



         După ce Maestrul Saint Germain a dat învățătura o vreme în urmă, el a spus:


         De fiecare dată când te rogi pentru Pământ,  planetă și altele, prin trimiterea Iubirii și a Luminii în întuneric sau în situații provocatoare, contribuiți la crearea unei lumi mai bune în care să trăiți. Procedând astfel, primiți înapoi multiplicarea energiilor pe care le-ați trimis cu un plus de 80% din ceea ce ați invocat. Este folositor pentru vindecarea, avansarea și accelerarea proprie. Devoțiunea voastră de invocare a energiilor magice ale celor Șapte Flăcări Sacre creează un rezultat câștigător pentru toți, inclusiv maeștrii care își consacră timpul, iubirea și energia în asistarea evoluției fiecărui suflet de pe această planetă. Întotdeauna ne alăturăm în rugăciunile voastre și apoi deveniți o echipă cu noi.

        Vă invităm să achiziționați mai multe exemplare ale acestor broșuri și să le oferiţi în mod liber celor pe care îi simțiți că le vor primi cu inima deschisă. Împreună cu alte persoane asemănătoare, să faceţi Ceremoniile Ascensiunii, de două ori pe lună, în casă sau în altă parte. De asemenea, fă-ţi timp şi deschide-ţi inima pentru a invoca energiile Focul Sacru prin rugăciunile care vi se prezintă. Când faceți asta, cereți-ne să vă alăturați și să vă multiplicați eforturile de o mie de ori. Acest tip de serviciu planetar face parte din calea voastră inițiatică și este necesar pentru cei care se consideră candidați la Ascensiune.



         Dedicare și Angajament

         Cu onorare, dedicăm această Broșură de Rugăciuni Dumnezeului Tată / Mamă, Maeștrilor Marii Frăţii Albe, Maeștrilor Înțelepciunii care reprezintă ierarhia spirituală a planetei și fraților și surorilor noastre Lemuriene din Telos, Adama și Ahnahmar. Tuturor celor care ați servit evoluția acestei omeniri atât de mult timp, cu atâta dragoste, dedicare și răbdare, îmi exprim recunoștința cea mai adâncă. De asemenea, doresc să includ multitudinea de îngeri și ghizi spirituali care ne iubesc și ne protejează zilnic.

         Doresc să includ în această dedicare iubita Mamă Pământ care ne-a oferit cu atât de multă iubire și răbdare o platformă de evoluție și a continuat să ne iubească și să ne îngrijească necondiționat, în ciuda abuzului pe care umanitatea l-a adus corpului ei prețios.

       Această carte de rugăciuni este un dar din inima mea tuturor, fraților și surorilor mele de pe Pământ, în timpul marii treziri spirituale și a tranziției Pământului care are loc acum. Aceste rugăciuni inspirate vă vor ajuta să facilitați devotamentul necesar pentru a vă conecta mai intim cu Esența Divină, cu " Prezența EU SUNT " a ființei voastre, adevărata voastră identitate în Dumnezeu. Puteți găsi mereu și vă puteți conecta cu acea Iubire care se găseşte în interiorul camerelor infinite ale inimii voastre, așteptând pentru totdeauna să fiți invitați să creați pentru inima voastră, așteptând pentru totdeauna să vă invitați şi să vă creați o viață în iubire, miracole, pace veșnică, abundență și libertate.



Cum să Folosiți Această Broșură de Rugăciuni

       Aș dori să vă sugerez să alegeți să utilizați această broșură de rugăciuni în orice mod care vă convine personal. Nu există nicio modalitate corectă sau greșită de a o folosi. Pur și simplu urmați impulsurile inimii și sufletului vostru.

       În acest scop, permiteți-mi să fac câteva sugestii practice pentru cei care se întreabă cât de mult timp sau câte rugăciuni ar trebui să facă în fiecare zi pentru a face diferența între ei și lume. Cea mai eficientă modalitate de a vă angaja în aceste rugăciuni este "cu intenție și cu o inimă iubitoare". Cel mai bine este să salvezi fiecare rugăciune vocal pentru un efect maxim.

         La început, rostiți fiecare rugăciune încet o dată și petreceți timp pentru a simți cu adevărat energia luminoasă pe care tocmai ați invocat-o în centrul inimii. Simțiți fiecare cuvânt ca Perle de Lumină și reacția de hrănire pe care o creează în Voi. Odată ce v-ați permis să simțiți acest lucru, ați putea dori să repetați fiecare rugăciune de trei ori sau chiar mai mult. De fiecare dată când repetați o rugăciune așa cum tocmai am explicat, construiți un impuls, permițând Lumina pe care o invocați să se extindă într-o manieră mai mare pentru a vă binecuvânta pe voi și pe cei pentru care vă rugați. Părţile unor rugăciuni sunt menite să fie rostite într-un ritm mai accelerat pentru a crea mai multă energie pentru a crea un impuls mai mare. Faceți acest lucru numai când sunteți gata.

         Cele mai eficiente rugăciuni sunt cele care sunt profund resimțite din centrul inimii. Rugăciunea devine apoi o meditație și procesul devine Unul, făcând un contract cu Sursa Ființei voastre. Puteți alege să faceți cât mai multe rugăciuni pe care le doriți în fiecare zi. Rugăciunile care se repetă prea repede într-un mod robotic nu sunt foarte eficiente și duc la o mică transformare, dacă există.

         Utilizați rugăciunile în orice ordine care vă convine. Puteți utiliza o singură secțiune în fiecare zi sau vă puteți concentra pe o secțiune timp de o săptămână sau mai mult, până când veți simți că ați integrat energiile și că procesul de vindecare a început. Sau poate doriți să utilizați rugăciunile în fiecare zi din toate secțiunile. Iubirea Divină mai pură pe care o generați în lumea voastră în sentimente, veți observa mult mai repede transformarea atât pentru voi înșivă cât și pentru lumea din jurul vostru.

         Totul în Univers este făcut din Lumină. Rugăciunile, afirmațiile și decretele sunt instrumente pentru a invoca Lumina. Din Lumina, din care am venit și din Lumina în care suntem destinați să ne întoarcem. Dacă dorești să urci și să trăiești în Lumea Iubirii și a Luminii, este important să te implici zilnic în creșterea "coeficientului de Lumină" invocând Lumina în care doriţi să deveniţi. Aceste rugăciuni sunt un dar pentru tine din inima mea.

         De fapt, nu este nimic mai important în aceste zile de pregătire accelerată pentru Ascensiunea Pământului decât să vă pregătiți prin îmbrățișarea și integrarea treptată a energiilor viitorului vostru cosmic. În anii care vor veni, nu există nicio cale de a evita acest lucru și de a rămâne pe planetă.

        Vă trimit dragostea mea și recunoștința mea, căci suntem Unu. Noi luăm acum călătoria Ascensiunii împreună cu planeta, creând cea mai mare aventură a tuturor vieților noastre puse împreună. Vă doresc toate binecuvântările care vă așteaptă!



Mesaj din cardul primit al

Maestrului Hilarion


Vrei să-ți câștigi libertatea spirituală în această viață și 
să experimentezi căsnicia alchimică a sufletului tău cu 
Sinele tău Dumnezeiesc prin procesul înălțării tale, 
nu mai este timp decât acum.




         Lord Sananda cu Lady Nada


      Nu contează ce religie îmbrățișați. Folosind rugăciunile codate spiritual, afirmațiile și decretele, vă vor ridica treptat vibrațiile și vă vor accelera transformarea. Aceasta este una dintre cele mai eficiente modalități de a aduna energiile Iubirii și a Luminii în chakrele voastre și în fiecare aspect al ființei voastre. Faceți obiceiul de a folosi aceste rugăciuni în viața de zi cu zi pentru a invoca Lumina de deasupra, pentru a purifica multe straturi de densitate și reziduuri karmice pe care le-ați acumulat pe parcursul unei lungi perioade de încarnări.

       Ştiința invocării sau Cuvântul vorbit, când este făcut cu sârguință cu Iubire și Devotament, vă ajută să vă reconectați cu Sinele vostru Superior. Creşte valoarea cantității de Lumină pe care o poți purta în toate aspectele ființei tale, pregătindu-te astfel pentru Înălțarea ta. Când această mare Lumină este invocată zilnic, ea construiește în tine un impuls tot mai mare de Energie Sacră, în care poți să o folosești în orice fel, în care alegi să te vindeci, să-ți ridici vibrația, să-ţi revigorezi și să îți armonizezi corpul, să îți eliberezi sarcinile și provocările pentru a vă transforma viața într-o experiență divină. Vă invităm să experimentați aceste instrumente minunate pentru a vă schimba viața, pentru a vă ridica vibrațiile și pentru a aduce toate schimbările minunate pe care vi le-ați dorit. (Sananda cu iubita sa flacăra geamănă Nada)


Susţineţi printr-o DONAŢIE această activitate a lui Suzi Mirea pentru timpul acordat acestor lucrări necesare tuturor în aceste vremuri de transformări planetare! Butonul „DONATE” în dreapta paginii fiind activ!



         Despre Aurelia Louise Jones

       Pe data de 12 iulie 2009, Aurelia Louise Jones a făcut tranziția ei, lăsându-ne o moștenire bogată a instrumentelor de transformare, inspirându-ne să trăim din inimile noastre și să îmbrățișăm pe deplin calea Lemuriană a vieții. Prin intermediul canalizării lui Adama și a Maeştrilor din Lumină, învățăturile Aureliei produc o "neprețuită hrană pentru gândire", care este atemporal în natura ei. Nu a existat niciodată un moment mai potrivit decât momentul prezent pentru a ne îndrepta inimile spre Iubire, Compasiune și, mai ales, Ascensiune. Acestea sunt elementele cheie ale mesajului din inima Aureliei de la Adama și familia noastră Telosiană și cu toți Maeştrii Ascensionați ai Luminii și Iubirii. Acest lucru ne va elibera, ne va muta în următoarele frecvențe vibraționale, a cincea dimensiune și dincolo.

       Visul și dorința Aureliei a fost să trezească omenirea în timpul acestui moment monumental al schimbării, să crească Legătura Lemuriană în jurul lumii și să răspândească Lumina mesajului lui Adama prin cărțile sale despre Telos și modul de viaţă al Lemurienilor. Ea a avut o mare dragoste și o recunoștință profundă pentru planetă, iubita Mamă Pământ, umanitatea și mai ales animalele.  Devotamentul ei a fost neclintit și această misiune a fost dintotdeauna în ultimii 10 ani ai vieții ei.

       Cărțile Aureliei au atins viața a mii de oameni din întreaga lume. Comunitățile Telos au fost create în multe țări prin inspirația pură de a trăi prin Inima Lemuriei. Pe măsură ce oamenii îmbrățișează cărțile Telos, se formează grupuri de studiu pentru a se susține unul pe altul în călătoria lor spirituală sacră. Suntem recunoscători că avem cărțile Telos, învățăturile și canalizarea făcută de Aurelia Louise Jones trezindu-ne la moștenirea noastră Lemuriană.

       Mt. Shasta Light Publishing este dedicată continuării misiunii sincere a Aureliei, răspândirea învățăturilor Lemuriene și deschiderea inimilor noastre spre Înălțare. Munca ei continuă să fie distribuită în întreaga lume.

       Seria Telos și Cele Şapte Flăcări Sacre sunt publicate în multe țări și în numeroase limbi. Conținutul cărților aduce instrumente importante pentru înțelegerea viitorului nostru pe planetă, a modului în care viața este într-adevăr menită a fi trăită și a modului în care putem prezenta realitatea noastră într-o lume a Iubirii și a Luminii.

         Fundaţia Telos World-Wide

         Misiune

        Suntem o organizație non-profit dedicată extinderii informațiilor și învățăturilor provenite din Telos în pregătirea pentru eventuala apariție a fraților și surorilor noastre Lemuriene în lumea noastră, pentru a ne învăța un nou mod de viață luminată.

         Obiective

         Obiectivele Fundației sunt următoarele:

         Pentru a promova extinderea misiunii Lemuriene în Canada și în întreaga lume,
         Pentru a susține scrierile și munca din Telos,
         Pentru a ajuta alte grupuri, în special grupurile internaționale, să se structureze pentru a promova învățăturile din Telos,
         Să construiască un centru pentru învățături și fraternitate, și
         Pentru a strânge fonduri, pentru a ne atinge obiectivele.

Telos World-Wide Foundation, Inc.
Montreal, QC – CANADA
Phone: (001 Intl.) 1-514-940-7746
e-mail:     telos@telosinfo.org


         Flacăra Înălțării de Purificare și Nemurire - Aurelia Louise Jones
         Rugăciuni la Cele Şapte Flăcări Sacre         -


        Traducere  Suzi Mirea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

CONTRIBUIŢI CU O "DONAŢIE" DE LA "INIMĂ-LA-INIMĂ"

Susţineţi printr-o DONAŢIE această activitate a lui Suzi Mirea pentru timpul acordat acestor lucrări necesare tuturor în aceste vremuri de transformări planetare! Butonul „DONATE” în dreapta paginii fiind activ!

Informatiile prezentate se pot transmite mai departe, doar mentionand sursa, link-ul original !!!

Din RESPECT pentru semenii nostri – invatatorii nostri, pentru Renasterea Constiintei Lemuriene!